Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 245
  • 543
  •   1
Отговори
# 495
Информирам се кои съставки са подходящи за възрастта ми и така избирам продуктите си.

# 496
Избирам козметика според нуждите на кожата. Чета отзиви, гредам видеа с ревюта.

# 497
Избирам козметикатаспоред моментните нужди на кожата.Лятото основно силно хидратиращи серуми и кремове,докато за студените месеци избирам подхранващи и малко по-богати на масла кремове.За нови продукти първо чета състав и търся тестер.С годините вече има изградена рутина и правя все по-малко грешки при избора на козметика,тъй като позавам нуждите на кожата и от кои съставки се нуждае.

# 498
Да са с изчистен състав, по-натурални съставки, да са подходящи за моята кожа.

# 499
Избирам козметика според нуждите на моята кожа.Чета и пробвам.

# 500
Избирам по състав, препоръка на приятелки и цената също е важна

# 501
  • София
Избирам според сезона и нуждите на кожата ми в момента, избирам и козметика със съставки с естествен произход

# 502
Избирам съставки като първо се съобразявам от какво се нуждае кожата ми в момента, кои съставки ще ми бъдат от ползва и след това търся мнения и ревюта. Последните години кожата ми е изключително чувствителна и това ме накара да чета по-внимателно етикетите и да проучвам по-добре. Импулсивни покупки вече не правя.

# 503
Вид на кожата основно, иначе тествам предимно първо мостра, след което при желан резултат закупувам продукт.

# 504
Кожата ми е чувствителна и реактивна. Особено в студения сезон.
Избирам козметика спрямо моментните нужди и се доверявам на сигурни сайтове за поръчки.

# 505
  • Пловдив
Вид и нужда на кожата, съставки.

# 506
  • Пловдив
Критериите, по които си избирам козметиката са: Вид на кожата, възраст, нужди и съставки и разбира се цена.

# 507
Нямам критерии. Обичам да експериментирам. Ако не ми е ок на лицето, отива за крачета, например. Продукти не похабявам.

# 508
Критериите са: вид на кожата, нужда и цена

# 509
Избирам продукти според сезона , но първо се запознавам с козметиката

Общи условия

Активация на акаунт