Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 242
  • 543
  •   1
Отговори
# 510
Доверявам се най-вече на препоръката на дерматолога си. И според кожата си.

# 511
Избирам доказани съставки срещу проблема, който искам да преборя.

# 512
  • София
Когато избирам нови козметични  продукти, чета отзиви за тях.

# 513
  • София
Предпочитам естествените съставки.

# 514
Доверявам се на мнението на близки приятелки и след това на мое собствено мнение, разбира се Simple Smile

# 515
За мен е важно кремовете да имат приятна текстура. Обичам да усещам кожата си силно хидратирана, но да не лепне. Съставки, които кожата ми обича са хиалуронова киселина и витамин C Simple Smile

# 516
Според състоянието на кожата ми в момента, търся решение за проблемите й по време на различни периоди и сезони. Избирам да има слънцезащитен фактор, колаген, хиалуронова киселина.

# 517
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

Основният ми критерий е поносимостта на кожата. Напоследък развих алергии, затова основно използвам козметика за чувствителна кожа, разработена с щадящи и недразнещи съставки. Доверявам се на марки, които са специализирани в този вид козметика. Отначало ми беше трудно в избора - преди можех да ползвам безпроблемно всякаква козметика, но откакто нуждите на кожата ми се промениха, се наложи да се адаптирам и в началото трудно намирах подходящи продукти. Случваше се често да купя нещо, да го пробвам и да не мога да го ползвам. Много съм благодарна на една дама консултантка в магазин, която беше със сходна на моята ситуация и ме насочи изключително подробно какво да гледам, как да избирам и ми препоръча конкретни марки.

# 518
Цена и качество.

# 519
Цена , съставки , сезон

# 520
Първи критерий е нуждата на кожата ми. А тя има нужда от много хидратация,  не търпи мазни продукти. Затова избирам преди всичко хидратиращи продукти съответни за възрастта ми. Слънцезащитата ми предпочитам да е с химични филтри.

# 521
Продуктите да са натурални и подходящи за типа кожа и за сезона

# 522
  • Бургас/Пз
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

Най-много се съобразявам със състоянието на кожата си. В повечето случаи залагам на продукти с определени съставки. Харесвам чистите формули. Ако ще е вит.С, да е само това, ако е ниацинамид, пак да не смесен с много други неща. Така ми е по-лесно в случай, че направя алергична реакция да открия причинителя. Изключително полезно ми е, когато продуктите имат тестери. За да преценя дали една съставка ми действа добре, ми е необходимо време или поне една опаковка от даден продукт.

# 523
Аз търся балансиращи продукти, които хидратират, без да омазняват Т-зоната. Избягвам вредни съставки като парабени, сулфати и излишни аромати.

# 524
  • Пазарджик
Моите критерии са:да са качествени и на достъпна цена.Съставки и формули избирам според типа кожа ,а и според сезона

Общи условия

Активация на акаунт