Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 248
  • 543
  •   1
Отговори
# 525
Избирам след консултация с дерматолог или след употреба на мостри на дадения продукт.

# 526
Съобразявам се според нуждите на кожата ми в момента, сезона и активните съставки.

# 527
  • София
Избирам спрямо възрастта ми и конкретно за кожата на различни места- различни мазила- за лице, за очи, за шия, ръце,…

# 528
Имам чувствителна кожа и се старая да купувам продукти за грижа за кожата с по-изчистен състав, със съставки, които мога да прочета на глас, без да се запъвам. Определям кое е по-подходящо за мен на база предишни продукти, които съм ползвала - ако не съм имала алергична реакция, то мога да пробвам отново.

# 529
Гледам цената и качеството,интересувам се от марката.друг критерий за мен е и сезона!

# 530
На първо място критериите ми са:
- вид и нужди на кожата
-възраст
-активни съставки, според нуждите
-сезон

# 531
Просто ползвам крем за ръце, защото зимата се напукват.

# 532
  • София
Критериите ми са сезон, състояние на кожата и разумна цена.

# 533
Чета и набирам информация предварително винаги, избирам козметика според възрастта, проблемите, които съм си набелязала и гледам да има и естествени съставки.

# 534
Критериите са ми най-вече дали продуктът отговаря на потребностите на кожата ми като възрастова група и лични особености на кожата ми

# 535
Избирам според моята кожа и нуждите. Съставките и цената също са от значение

# 536
Вече позпавам кожата си и, след изпробване на различни продукти, намерих подходящите за мен продукти. Дълбоко хидратиращи, за околоочния кунтур, нощен подхранващ крем и дневен крем със сланцезащитен фантор се моите продукти.

# 537
На първо място чета много отзиви и търся тестери на козметичните продукти, които съм си набелязала, така разбирам от първа ръка кое е подходящо за мен или не ми понася.

# 538
Имам много чувствителна кожа и не използвам каква да е козметика. Чета съставките, изпробвам мостри, гледам всичко да е натурално, без парабени, консерванти, оцветители и подобни. Не чета отзиви много - много, защото всяка кожа е индивидуална.

# 539
Съобразявам се според нуждите на кожата ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт