Предстои ми инсеминация - тема 36

• 27 339
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета!На 24 януари правих инсеминация в надежда!имах два фоликула,до днес ми закъснява с 17 дена цикъла и ме е страх да не остана разочарована и не правя тест!Според вас дали е бременност или .Малко ме е страх !Благодаря ви

# 661
Може да се дължи на медикаменти, но може и да е бременност. Бързо направете кръвен тест и отивайте на преглед - възможно най-скоро. Лекомислено е да отлагате. В случай, че има бременност, на този етап дори може да се види плодно сакче и да се установи дали се е закрепило там, където трябва да бъде.
Пожелавам Ви положителен резултат и добри новини!

Здравейте момичета!На 24 януари правих инсеминация в надежда!имах два фоликула,до днес ми закъснява с 17 дена цикъла и ме е страх да не остана разочарована и не правя тест!Според вас дали е бременност или .Малко ме е страх !Благодаря ви

# 662
Как така закъснява? Какъв беше резултатът от инсеминацията? Това нов цикъл ли е? Приемате ли прогестерон?
Може да е бременност, може да е задържан фоликул, друго... Отидете на преглед при АГ.

# 663
Инсеминацията беше на 24 януари!Тест не съм правила на 7 ми февруари,трябваше да ми дойде .Слагала съм циклогест до 31 януари.Мислех,че от циклогеста закъснява но то вече стана 18 дена закъснение…

# 664
  • Sofia
Инсеминацията беше на 24 януари!Тест не съм правила на 7 ми февруари,трябваше да ми дойде .Слагала съм циклогест до 31 януари.Мислех,че от циклогеста закъснява но то вече стана 18 дена закъснение…

При кой лекар сте в Надежда? Не ви ли обясниха до теста да не спирате меикаментите? Това е малко абсурдно...Около 12-14 ден след инсеминацията се прави тест и ако е отрицателен тогава се спират лекарствата. И да е имало бременност, след спирането вероятно вече я няма...Медикаментите не се спират туко така. Отидете да ви прегледат... Може да има задържан фоликул, може и нещо друго да е. Направете за всеки случай тест преди това, но вероятно ще е отрицателен.

# 665
Най-абсурдно е да се прави АРТ процедура без тест за бременност! Как да се разбере дали е станало?!

# 666
Циклогеста е спрян по схема .Беше по два пъти на ден за 1 седмица.Няма как аз да си спирам медикаментите сама

# 667
  • Sofia
Циклогеста е спрян по схема .Беше по два пъти на ден за 1 седмица.Няма как аз да си спирам медикаментите сама
Сменете си лекаря. Прогестероновата терапия се приема през целият 1ви триместър при положителен тест. Медикаментите не се спират преди направата на такъв.

# 668
Аз не съм правила тест,това казвам!Тъй като ме е страх от резултата ,но вече закъснява 17 дни и ще правя.Тъй катоникога не ми е закъснявало с толкова дни!Благодаря ви момичета за мненията!Бъдете живи и здрави

# 669
  • Sofia
Аз не съм правила тест,това казвам!Тъй като ме е страх от резултата но вече закъснява 17 дни и ще правя
И аз това казвам. Че теста се прави 12-14 дена след процедурата, а не месец след нея при вече спрян прогестерн. При рязко спиране на терапията, дори да сте имали успех, нещата не се развиват положително. Терапията се спира САМО при отрицателен тест след тези 12-14 дена...Вие сте я спряли някога си доста по-рано. Явно не ви е обяснено от лекаря кога какво да правите. И какво значи 'Аз няма да правя тест, защото ме е страх' ми как очаквате да разберете какво е станало? Няма да ви падне тая информация от небето и звездите.

# 670
Благодаря ви за коментарите!То има два варианта ще се види!Бъдете живи и здрави

# 671
Здравейте, дами, бих искала да попитам в последните дни преди инсеминация докторът всеки ден ли ви вика за преглед. Защото на мен ми каза да поставя тайминг инжекция и ме извика не на следващият, а на по следващият директно за инсеминация. Преди инсеминацията се видя, че и двата фоликула са спукани.

# 672
Мен ме извика на преглед на 7 ден (правихме я без стимулация и цикълът ми е 25-26 дни), поставих вкъщи хориомон на 9 ден вечерта и на 11 ден преди обяд беше инсеминацията. Таймиращата инжекция се поставя около 36 часа преди процедурата и е напълно нормално, че те е извикал на по-следващия ден. Стискам палци за положителен резултат! People Baby

Здравейте, дами, бих искала да попитам в последните дни преди инсеминация докторът всеки ден ли ви вика за преглед. Защото на мен ми каза да поставя тайминг инжекция и ме извика не на следващият, а на по следващият директно за инсеминация. Преди инсеминацията се видя, че и двата фоликула са спукани.

# 673
Много благодаря! 😊🍀🍀🍀

# 674
Мен ме извика на преглед на 7 ден (правихме я без стимулация и цикълът ми е 25-26 дни), поставих вкъщи хориомон на 9 ден вечерта и на 11 ден преди обяд беше инсеминацията. Таймиращата инжекция се поставя около 36 часа преди процедурата и е напълно нормално, че те е извикал на по-следващия ден. Стискам палци за положителен резултат! People Baby

Желая ви успех момичета следя страницата тъй като и мен предстои ме инсеминация дано всички чакащи да имаме +++ .

Общи условия

Активация на акаунт