Подута голяма срамна устна

• 418
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте дами! На другата сутрин след секс ми се поду страшно много голямата срамна устна (лявата, ако е от значение) със страшни болки. Около 3-тия ден болката отшумя , но вече 5-ти ден е все така подуто . Случвало ми се е и преди , но след 3-тия ден всичко е отшумявало и не е било толкова болезнено. Моля за мнение! На някоя от вас случвало ли и се е? Да изчакам ли още 1-2 дни докато посетя гинеколог? Мажа с Ригенома спрей при възпалена кожа и лигавици , винаги ми е помагал , но сега няма резултат. Благодаря , че ме изчетохте!

# 1
Ние няма как да знаем ти как се чувстваш, за да идеш на лекар.
И ако ти се случва често ползвай повече лубрикант.

# 2
Все пак трябва да имаш диагноза - как така лед секс имаш подуване? Трябва да има нещо, което да знаеш - протрито ли е, възпален фуликул ли е, херпес ли е. Трябва лекар да каже какво аджеба е това.
Защо да чакаш?

# 3
Все пак трябва да имаш диагноза - как така лед секс имаш подуване? Трябва да има нещо, което да знаеш - протрито ли е, възпален фуликул ли е, херпес ли е. Трябва лекар да каже какво аджеба е това.
Защо да чакаш?
Не е херпес, не мисля , че е протрито просто цялата устна е супер подута, от началото до ануса , не е синя или червена, а както обикновено. За обърнат косъм също не. Чакам , защото идва събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт