Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Диорисимо е с безкрайна трайност. Дайте му шанс.
За първи път срещам човек освен мен, който го харесва 😁

# 151
Ще дам шанс, няма мърдане! Най - вече, защото харесвам ароматите, както и D&P и искам да се сдобрим!

# 152
Ре, извинявам се, не разбрах кой от двата е по - силен и с повече карамелизирана захар - Италиката на Гиза или Voux Pattiserie ?
На Гиза е по силен и леко по-нагарчащ от карамелизираната захар, Voux Pattiserie  е по-меката версия,но също толкова траен.

# 153
  • BG-DE
Пожелах си Barenia  и The Moon са я забъркали набързо Sunglasses
Благодаря че сподели. И аз го искам,но да видим дали са докарали оная елегантна нотка на капки парфюм върху лист от модно списание🤔....че тази ми асоциация ме грабна в оригинала. Между другото, оригинала не е нито траен,още по малко шлейфов.....
Интересно ми е как са докарали The moon Барениа и прекрасна асоциация за тази великолепна луксозна нотка в него но се съмнявам, че са успели да я докарат. Като изключим Градините парфюмите на Ермес не са лесни за имитация. Имам оригинала на Барениа и това е единственият ми парфюм за който в рамките на няколко часа двама непознати човека ме питаха с какъв парфюм съм, а и от трайността нямам оплаквания, което е рядкост за мен 🙂

# 154
И върху мен Barenia е много траен и шлейфов. С изключение на цената всичко ми хареса в този парфюм 😀 Но и за мен е много съмнително някой да успее да го докара успешно. Тази изискана нотка, която имат парфюмите на Шанел и Ермес ги прави много трудни за имитация. Преди Заг имаха, а може и още да си я имат, имитация на Елексира на чудесата, ами много плосък и леко като аромагизатор за стая го бяха докарали 😀

# 155
Аз досега добра имитация на Ермес не съм видяла...Тъй че дадох 200 лв за Еликсира...Кво да правя...Любов....

# 156
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм писала и съм изпуснала, ако е било коментирано... Какво се случва с Carat на Cartier? На Bargello стои изчерпан от половин година, на Parfen въобще не мога да го намеря на сайта. Даже и оригинала няма никъде наличен 😢

# 157
Наложи ми се набързо да купя някакво парфюмче за един тийн. Някой да има идея с оглед на името кой имитира?
Според продавачката бил много купуван ..

# 158
# 159
  • София
Наложи ми се набързо да купя някакво парфюмче за един тийн. Някой да има идея с оглед на името кой имитира?
Според продавачката бил много купуван ..

Имитира Paco Rabanne Pure XS

# 160
Скрит текст:
Ре, извинявам се, не разбрах кой от двата е по - силен и с повече карамелизирана захар - Италиката на Гиза или Voux Pattiserie ?
На Гиза е по силен и леко по-нагарчащ от карамелизираната захар, Voux Pattiserie  е по-меката версия,но също толкова траен.
Благодаря, Ре ! Hands V

# 161
Здравейте, дали има сполучлива имитация на парфюм SIGNATURE на Montblanc?

# 162
На Мартинез и Дефинишън (Кристина Агилера)

# 163
  • софия
Момичета,я кажете коя имитация на Кирке -Тицияна Теренци е добра и трайна ?Много го харесвам ,но не ми се дават толкова пари в момента за оригинал.

# 164
Кирке само арабските

Общи условия

Активация на акаунт