Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 204
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
И за мен нямат общо Еклер и Voux Pattiserie. Едното е имитация на Бианко Лате, другото на Италика. Аз точно си поръчах Италика и гледах за имитация, но пък вече няколко видеа засичам, в които казват, че Voux Pattiserie има някаква нотка на кориандър, който аз не харесвам и не знам.. Така ли е?
Тирамисуто на Зимая е изчерпано за съжаление и в момента никъде не го намирам. Дано скоро заредят още.
Подкрепям за арабските - трябва си им отлежаване на повечето. Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 13:55 от Pupitka

# 136
Функцията на глицерина не е да омекоти и/или смекчи парфюма, а да го направи по - дълготраен. Особено, ако използвате по - висок процент спирт, който съответно се и изпарява по - бързо. И не, не се слага една част глицерин, защото просто няма да излезе нищо от пръскалката. Зависи от количеството масло, но все пак, няколко капки са напълно достатъчни.

Всъщност си излиза без проблем и с една част. Имах едно по-старо масло на Gucci Bloom, което доста заседя, та снощи точно тествах с него. 95% спирт една част се разбива с една част био глицерин (реално глицериново масло) и после добавих една част парфюмно масло. И да, за дълготрайност, защото глицеринът задържа влагата в кожата и от там парфюмът е по-траен. Ще поседи и ще се види, но няма запушване и засега се държи добре. Simple Smile

# 137
Здравейте, дали има някаква реплика на Si passione intense Simple Smile)))

# 138
Pupitka - в първите минути има нещо по-особено, но после се смекчава все повече и повече, докато улегне съвсем. В никакъв случай няма нещо неприятно от началото до края, напротив.

# 139
.....но пък вече няколко видеа засичам, в които казват, че Voux Pattiserie има някаква нотка на кориандър, който аз не харесвам и не знам.. Така ли е? ..
Аз не я усещам. До сега съм ползвала Италика на Гиза и мога да кажа,че е много по-силен и с много повече карамелизирана захар. Voux Pattiserie е мек сладкиш:)Много е нежен и супер траен, 2 дни буквално го усещам

# 140
  • Sunshine state
Ах, ще ме вкарате в беля.. 😂 Не, че аз самата не се навивам, ама обичам много такива аромати и малко ми трябва. Сега е и на добра цена тук, та като дойде Италика, ще поръчам и него. 😃 Благодаря!

# 141
zory1190 ,много ти благодаря! 🌹
Задължително ,ще си го взема.
Сега ,ще разгледам и за други парфюми.
Alhambra Precious Pink е имитация на Perfect. Не съм я пробвала обаче и не мога да дам отзив. Иначе и на мен този аромат ми е от любимите.
Хиляди благодарности. 🌹
Вчера започнах да ровя из арабелките ,но не успях да прегледам всичко! ☺️
Прекрасно! Задължително ,ще си го взема след Нова година! ☺️
Отзивите са ,че е 1:1 с оригинала.
Голямо щастие. Ще се пръскам на воля.
А аз си купих 10 мл. оригинал ,защото много ми хареса и беше намален на 18 лв.
Викам си ,ще се пръскам икономично за да имам за по-дълго време. 😆
Задължително купувам.

п.п. Гледам ,че е изчерпан навсякъде. 😒

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 18:23 от mavina1380

# 142
Пупитка, сега гледах едно ревю на voux, говорят, че има две формулировки, променен е парфюмът, като в последната пирамида се усещат цитруси във връхните нотки. Аз определено не усетих цитруси.. Тоест, поръчвайки го от някъде - а не купувайки го от там, където си го тествал - няма гаранция с коя от двете версии ще се сдобиеш...много тъпо Confused

# 143
  • Sunshine state
Брех, в никое от видеата не се споменава такова нещо. Ще трябва да видя. Доста тъпо, наистина.

# 144
  • София
Пожелах си Barenia  и The Moon са я забъркали набързо Sunglasses

# 145
Брех, в никое от видеата не се споменава такова нещо. Ще трябва да видя. Доста тъпо, наистина.
Върнах се пак на видеото да го изгледам на спокойствие и се извинявам за подвеждащата информация - имало е промяна на пирамидата в офиц.сайт на Paria Corner, не че е имало две формулировки.
Виж, ако ти се занимава, в youtube канала на CeeChronicles , аз за арабчета само нейните ревюта търся, тя като прохождаше с канала си, тогава се появиха Латафа и тя беше една от единиците, които говореха за арабските парфюми.

# 146
Пожелах си Barenia  и The Moon са я забъркали набързо Sunglasses
Благодаря че сподели. И аз го искам,но да видим дали са докарали оная елегантна нотка на капки парфюм върху лист от модно списание🤔....че тази ми асоциация ме грабна в оригинала. Между другото, оригинала не е нито траен,още по малко шлейфов.....

# 147
Да ми препоръчате имитация на Виктория сикретс night?

# 148
.....но пък вече няколко видеа засичам, в които казват, че Voux Pattiserie има някаква нотка на кориандър, който аз не харесвам и не знам.. Така ли е? ..
Аз не я усещам. До сега съм ползвала Италика на Гиза и мога да кажа,че е много по-силен и с много повече карамелизирана захар. Voux Pattiserie е мек сладкиш:)Много е нежен и супер траен, 2 дни буквално го усещам
Ре, извинявам се, не разбрах кой от двата е по - силен и с повече карамелизирана захар - Италиката на Гиза или Voux Pattiserie ?

# 149
Разочарована съм от D&Р. Харесвах тяхната плътност и трайност.  Купувяла съм отново и отново техни аромати, но явно свалям доверие от тях. От магазина в София взех в събота Нарцисо, Манифесто и Диорисимо....липса на каквато и да е трайност. С усещането съм, че си дадох парите на вятъра. Нещо общо с предходното качество.

Общи условия

Активация на акаунт