Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 281
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Solar как ме подсети за Paragon. Бях го тествала от ilianapetrova, и се влюбих в него, защо обаче после на няколко пъти забравям да го поръчам. Уникален аромат е за мен.
Да се отчета и аз с малко нови придобивки от misterscent
Queen of Silk by Creed - много женствен и луксозен аромат. Дава ми едно такова усещане за лукс, елегантност. Почва малко остро, но после се успокоява. Усещам основно шафран, уд, ванилия и мускус, но се прокрадват и другите нотки и има доста интересно развитие. Много мой аромат, но не е за сляпа покупка. Не мога да го оприлича на нещо друго.
Babycat ISL -  добре че се доверих на ilianapetrova, че няма да ми е поредната ванилия. Страхотен, различен, нищо общо с типичните ванилови аромати. Скъпа, претенциозна ванилия, примесена с кожа, подправки и Амбър. Представям си го с елегантен костюм, с някакъв по-претенциозен тоалет. На мъж също си го представям много добре. И той е още на масло.
Santal 33 - за него се е писало много. Имах на Дивайн и го подарих, само на мостра го бях тествала. Страхотен, впечатляващ, присъствен аромат. Отдавна му се канех да го взема и за мен.
Имах и от Дивайн поръчка, но от 6 парфюма дойдоха само 2, даже и мострите ми бяха взели. Изпратиха ми липсите и като дойдат ще пиша, но само 2 са нови, с останалите си подновявам любими аромати - Ani, Naxos, Delina, Devotion.

# 331
  • София
На Патрик парфюмите са добри. Купувала съм от Турция два, както и на МАД (от тях имам един, който си презареждам редовно).

# 332
  • Deutschland
Темата за размяна на парфюми е заключена и до месец ще бъде изтрита, заради някакви нови законни изисквания. Който има интерес, може да прочете последния пост в темата.

# 333
Къде и как ще разменяме 😁🤣? То е ясно че на лично,но как ще знаем кой какво има🤘😁

# 334
  • Пловдив
Преди време бяха направили група във Фейсбук, но нямаше интерес. Иначе аз бих си и купила на разумна цена. По-добре е отколкото да ми стоят. Имам много хубави попадения от размяни, които не бих си купила по принцип.

# 335
Здравейте пред новогодишно. Понеже знам, че тук има много любители на дубайските аналози, каквато съм и аз, ето ви малко такива и кое на какво отговаря с кратко мнение за тях.
Да вметна, че всички тествани са с поне 5-6 часа трайност, има и два екстракта, които се оказа, че нямат измирисване 😂🤣, много трайни, особено понеже се оказаха не моите аромати.
Добре че са отливки. Мога да ги разменя с някой, щом групата за размяна ще затваря, или ще ги пускам някъде за продажба, защото половината не са моите аромати. Тествала съм ги към 2-3 седмици, че иначе нямаше как да ги оценя по достойства.

Lattafa Quaed Al Fursan Unlimited - Cocco Vanille Mancera - Много хубав, един кокосово ананасов аромат с лека ванилия, определено е по-летен като ухание, с лек мускус накрая.
......
LATTAFA AL NISHAMA - INITIO PARFUMS PARAGON. Това е парфюм за ценители и не е за всеки. За мен лично е повече мъжки, макар всички от списъка да са унисекс, но е много интересен и запомнящ се аромат.
........
CLUB DE NUIT INTENSE woman - TOM FORD NOIR DE NOIR - Освен, че е траен и тежък аромат, с ориенталска нотка, друго не мога да кажа, не е моят аромат
..........
LAFATTA - OPULENT MUSK unisex - Bacarrat 540 rouge - Приятна вариация на бакарат, относително трайна, но и самият парфюм е евтин, та става за поливане, но аз не харесвам бакарат.
.......
ZIMAYA Sharaf Blend Extrait de Parfum - Angel Share Killian - Много добър, няма тази наситеност  на други дубайски аналози на Angel Share и лично мен не ме бие толкова канелата, но е много хубав и адски траен, толкова траен, че няма отмиване. Издържа и душ 😂🤣.
......
ZIMAYA Fatima Velvet Love Extrait de Parfum - Dama Bianca Xerjoff. За любителите на Delina на Demarli това е подобна версия. Аз не го харесвам, но качрството и трайността са топ. Реално Delina и Dama Bianca много си приличат. Zimaya имат и директно копие на Delina в лицето на Pink. Simple Smile
......
Maison Alhambra Anarch - Andromeda by Tiziana Terenzi. Това е парфюм с характер, но още съм на кантар за него.
.....
LATTAFA Ramz Gold - Alexandria II Xerjoff - Силен, с ориенталски уклон, повече мъжки, определено за това време
.....
LATTAFA Bade'e Al Oud Honor & Glory - Mix between Hacivat Nishane and Ani Nishane. Този е адско попадение, oud нишката се усеща отчетливо, за мен е повече към Ani не към Hacivat, с уклон към мъжки аромат.
.....
LATTAFA Confidential Private Gold - Kirke Tiziana Terenzi. Аз съм голям любител на оригинала, на версията на Заг, но тук парфюмът идва леко остро за моя нос и се развива леко към мъжки аромат, липсва ефирност, но за непретенциозен нос като моя, си е на 99% копие с чудесна трайност.
Май стана дълго, но дано инфото е полезно.
Няма ли група във фб за размяна и продажба на аналози, щом тук няма такава възможност 🙃🤔.
Весело посрещане на Нова година, бъдете здрави и дано се радваме на много нови хубави аромати през идната година 😍☺️.

# 336
Аз съм за група в facebook 👍

# 337
С кой аромат ще посрещнете новата година?
Аз заложих на Старлайт на Гиза.

# 338
Аз заложих на Elode - Miss Elode

Пожелавам ви новата година да е изпълнена с много здраве ,вдъхновение ,щастливи моменти ,любов и много парфюмни открития.
Честита Нова Година! 🍾🥂

# 339
С кой аромат ще посрещнете новата година?
Аз заложих на Старлайт на Гиза.
Аз заложих на оригинал този път, който е толкова нишов, че вече не се и продава, дано издържи още дълго толкова траен 🤣😂. Boucheron Tubereuse de Madras. За жалост няма аналог

# 340
  • София
Аз съм с Нишан Ани Heart

# 341
  • Sunshine state
Аз днес съм с Бланш Бет. Весело посрещане на всички! 🎆💝

# 342
Чнг! Посрещнах с Номад на Заг. Чуден е, но не знам колко е близък до оригинала

# 343
  • Sofia
Tom Ford Noir de Noir,  бях го позабравила.

# 344
  • Варна
Добро утро и Честита 2025-та година!
Пожелания за здраве, усмивки, изгодни покупки на аромати, много промо кодове и отстъпки, получаване на парфюмни подаръци, нови, желани и вълнуващи попълнения на пазара на аналоговата парфюмерия....и въпреки всичко касичката/сметката/банковата карта да останат достатъчно пълни!
Колекциите ни да продължават да се множат и все повече ентусиасти да се включват!
Аз си изпих първото за годината ароматно кафенце и ще се наслаждавам на слънчевия и топъл 1-ви Януари.
А ароматът ми в Новогодишната нощ беше нещо супер бюджетно - LCW Golden Balance(в някаква степен наподобява Azzaro Wanted by Night).

Общи условия

Активация на акаунт