Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 257
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
В изпълнение на ?

# 346
  • София
В оригинал, но имам и копието на Lattafa - Nasheet

# 347
Благодаря 🍀 И аз съм с оригинала, но не знаех, че има копие.

В оригинал, но имам и копието на Lattafa - Nasheet

# 348
Щастлива Нова 2024 Година, скъпи ароматни другарчета Simple Smile)) Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree
Пожелавам най-много здраве, късмет, спокойствие и нови парфюмни находки, които да си споделяме Blush
В новогодишната нощ заложих на Тonka Cola - Mancera в изпълнение на Заг Зодиак. Flowers Hibiscus

# 349
Честита нова година на всички!
Аз се бях нагиздила с Burberry Goddess на Loris. Много повече ми харесва от оригинала,усещат се всички нотки,а така недолюбваната от мен лавандула,която ме дразни в оригинала е много мека и ненатрапчива.Макар че съм голям фен на ванилията в парфюмите,тези ванилии в оригинала ми накъртват,в интерпретацията на Лорис много добре са смесени,точно за моя нос.
Много добра трайност,шлейф задоволителен.

Като стана дума за Ani,накой сравнявал ли е оригинала с тези на Дивайн и Латафа?

# 350
  • Sofia
Аз сравнявах преди време оригинала на Ани с Дивайн - Дивайн спечели. Като трайност почти една и съща, но Довайнския е малко с по-гурме нотки, които ми харесват. Оригиналът е по-ядков и не ме впечатли толкова. Ще потърся да пробвам и Латафа.

# 351
Имам lattafa nasheet и пробвах в един магазин Ани. Не мога да кажа с точност, понеже не съм го разносвала, но ми се сториха много близки. Мисля , че lattafa е блидък до оригинала, в началото са си еднакви направо, като развитие не знам , понеже не е паралелен тест.

# 352
  • София
И след време са доста близки. Като трайност Ани естествено печели, ни за тази цена на Латафа... Може да си се поливаш по 3пъти на ден
И двата ми приличат на този парфюм, който беше моят вечен фаворит, но вече не го намирам никъде,  доколкото знам е спрян отдавна.

Беше по-добър и от Ани, за къси пари

# 353
  • Sofia
От къде си купувате парфюми на Лорис в София?

# 354
Интересно ми беше,дали оригиналът и Латафа приличат на този на Дивайн.Като гледам нотките и чета коментарите на последните във Фрагрантика,имам чувството че са по-подправкови,по-удови.
И аз обожавам гурмето на дивайнския Ани.Обаче имам чувството че колкото повече стои,по-мъжкарее.Имам още трийсетина милилитра,трябва да ги изпръскам скоростно и да поръчвам нов.

semelyna ако визираш мен,аз не съм в София.Погледни онлайн

# 355
  • Deutschland
Лорис имат страница във ФБ, може и там да се пита.

# 356
  • Sofia
Аз пък не усещам Ani/Divain като мъжки аромат. Последният път като бях с него на работа, казаха че съм избила рибата с този парфюм. Три колежки ме попитаха какво е това чудо и веднага искаха да им кажа. Всеки, който влезеше в помещението, казваше: "Ммм, тук мирише на страхотен женски парфюм!". А аз се бях пръскала сутринта в 8ч. и това го повтаряха цял ден. Чак ме досрамя, че толкова много ми усещат парфюма. Relaxed Но пък ги убих с аромат и трайност, така че Дивайн не отстъпва, много добре е направен.

Честита да е Новата година! Здраве и много щастие в домовете ви да има, както и много наслади от парфюмни изкушения!

В Новогодишната нощ бях с Tiziana Terenzi/Kirke в изпълнение на Kyoto/Grandeur Elite . Много му се радвам, страхотно дълго ми издържа, по цяла нощ си го усещам на партита дори и в задимена обстановка.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 18:44 от Hariela

# 357
От къде мога да закупя Ани в изпълнение на Дивайн ?

# 358
Divain се купуват от техния сайт, а гледам че страницата на Лорис е отдавна умряла във фб.
И аз питам за Лорис някъде в бг продават ли се?

# 359
  • Sofia
https://divainparfums.com/en-eu
Това е сайтът на Дивайн. В момента има -50% на всички продукти в сайта. Те често пускат най-различни промоции. Ани е номер 782.

Общи условия

Активация на акаунт