Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 807
  • 753
  •   2
Отговори
# 675
Онзи ден пробвах в Зара - choco and latte - едно към едно е с Еклера.

# 676
  • София
Ре, правилно ли помня, че беше поръчала Тирамисуто на Zimaya от Емаг? Ако съм права и вече имаш впечатления, ще се радвам да ги споделиш, защото постовете ти ми доста добра отправна точка и сполучливо се ориентирам дали нещо ще ми допадне за сляпа покупка или не. Bowtie

Поръчах от Е-маг и съм много разочарована. Очаквах ракошно гурме - получих едва доловимо ухание на ванилов сладолед,  тирамису без  нотката на амарето.  Никаква трайност,  оскъден шлейф.

# 677
Аз си поръчах отливка от Еклера от Старкоп

# 678
Благодаря за отговора D-Frag12

# 679
Ooo, Еклера ще е интересен. Физически навсякъде е изчерпан, а съм на кантар дали е моя, та ще е интересна тяхната версия.
Еклера го има в доста сайтове, поне в 4 със сигурност.
https://ionelli.bg/product/otlivka-lattafa-eclaire-edp-5ml-damski
Тук има отливка за 7.50 лв за проба

# 680
Ох, при нас откриха голям магазин за арабски парфюми,всички имат тестери. Вчера бях като луд с картечница🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Добре,че вече не живея във Варна (макар че много липсва),че щях да съм все в магазина на Гиза😂😂😂😂😂

# 681
Доволни ли сте от трайността на Ред Табако на Заг? Бях си купила като излезе беше бомба, днес си взех-водичка

Еклера го има наличен тук на много добра цена https://www.parfumi-shop.net/checkout/cart/
С код DEC10 се смъкват още 5 лв

# 682
  • Deutschland
Ред тобако го имах преди две години може би. Страшна трайност имаше. Сега даже не знаех че още го има. Мислех, че отдавна е спрян.

# 683
Ооо ‘ новите на Гиза са интересни виждам 3 поне на първо четене , което ще си вземе 😊😊😊😊
Аз си получих втората поръчка на масла от Awscents  и съм много доволна😊👍. Взех си    Amore Caffe Mancera уникален аромат - усещам кафето толкова хубаво смесено с амарето и сладолед много приятно гурме. Взех си и Tonka sarrapia Extrait 75 Guerlain - много класа има в този аромат с типичното ДНК на Герлен, не е нещо, което е за всеки ден и естврствено не е лек аромат, а опияняващ, хипнотичен, силен 😊😊😊до сега не съм имала толкова силен аромат с тонка, бадем ванилия.Ше си ги разредя и ще се поливам умерено да няма припаднали 😂😂😂

# 684
  • Sofia
Значиии, толкова обичам La tulipe Byredo. На Заг им е хубав, но не е много траен. От Дивайн не смея да поръчам, че нещо не са ми много трайни и те. Та днес малко рискувах и си поръчах от парфюмите на Юсуф Бай. Надявам се да го докарат добре, че не е хич евтин. Казаха ми да го очаквам след около една седмица. Сигурно и после трябва да отлежи, след като ще ми го забъркват сега. Като дойде, ще пиша, дали си заслужава парите Joy

# 685
  • София
Мисля, че го няма на последните страници, но Дивайн в момента са 20 лв за 100 мл. Аз си поръчах 4 🫣: Figuier Eden 606; Black Afgano 296; Acqua di sale 292; Narcotic Venus 746. Най-любопитна съм за Acqua di sale.

# 686
  • Sofia
Видях и аз, че са намалени Дивайн, но нещо ми се бъгва сайта им.

# 687
  • BG-DE
Не знам как е Acqua di sale на Дивайн но техният Narcotic Venus е един от най-ужасните аромати които съм помирисвала, силен и натрапчив мирис на евтин перилен препарат, не е близък до оригинала 😒

# 688
  • Sofia
Acqua di Sale  ми е много любим. Един такъв хем морски, но тежкарски, с характер. Днес отделих време да ги понадпиша и му се порадвах. А Narcotic Venus помня че го имах и върнах. Явно е имало защо.
Намерих си мейл от тях как да се търси в обновения сайт. От лупата в горната лента - по номер. От едно цветно кръгче долу дясно - въвеждате името на парфюма който търсите и аналога ви излиза като препоръка.
Още не съм открила обаче как лесно да разгадавам кои са им новите аромати.

# 689
Преди време бях поръчала 3 парфюма на Дивайн, Flowerbomb, Olympea и Roses musk. И трите имаха разминавания с оригиналите и почти никаква трайност. За мен техните имитации не са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт