Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 851
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Още един глас за Delina в изпълнение на Martin Lion. Купих го за себе си, голямата щерка веднага ми го отне. И се хвали, че само комплименти получавала заради парфюма. Интензивен и много хубаво са го докарали ароматът.

# 661
  • Сливен
Така,разносих вчера ганимед на мартинез,само с едно пръскане на моята кожа трайност 6-7 ч,като след петия час се усеща само близо до кожата.В началото около 20 минути се усеща нещо болнично,като йод,което ме изненада защото от тестера нямаше такава нотка,после изчезна.Ще го оставя да отлежи.Писах на Гиза нямат го и не се очаква да го правят.
Днес ще ходя до Лили да видя и Emir Celestial.

# 662
Вчера и аз се отбих през Лили, за да тествам Celestial, бях си го сложила в онлайн количка, като blind buy, добре, че го тествах наживо...Даже не пръснах, само като допрях бутилката до носа си, като ме лъхна медицинската нотка от Baccarat Rouge  и си го оставих на рафта...За сметка на това се влюбих в драйдауна на Voux Elegante, съвсем случайно го видях и пробвах, и поръчах още снощи.
Имам пристигнала поръчка от Дивайн - с една прекрасна дама се обединихме заедно Simple Smile Моят избор бяха Tom Ford - Costa Azzura + Byredo - Mojave Ghost. За първия - 1 към 1 с оригинала. Трайност - ще споделя допълнително.
А вторият - приказка, нежна приказка, но не спирам да мисля на какво ми напомня в драйдауна, и не мога да се сетя. Малко по-силно ми идва пудреният елемент, но е толкова красиво съчетан с всичко останало, че не ми пречи ( а аз мразя пудрени аромати). Трайност - пак ще споделя след време.

# 663
И мен ме заинтересува Emir Celestial, нооо на мен ми мирише на хлорфенол камфор, чиято миризма ненавиждам от дете. Надявах се да слегне малко, но се запази. Та който я познава, да има предвид.

# 664
Здравейте,имате ли идея къде в Пловдив може да се помирише парфюма narcotic на mad,много искам да го помириша,но не намирам инфо за нашия град.

# 665
Приносило ми се е My way, но нито имитацията на Заг, нито тази на Зара ми държат на кожата. Знаете ли как е на D&p или някоя друга?
И на мен My way ми е слабост,както и на дъщеря ми.Ползвала съм освен оригинала версиите на Мартинез и Заг. За мен лично на Мартинез е по-хубав и траен( не съм им привърженик,повечето им неща с ми много нетрайни на мен). Преди седмица исках да взема на D&p но ми казаха,че чак месец Март ще им заредят.За това си взех 50 мл на Заг. Пробвах и La Voie Maison Alhambra,не е лош но ми се видя по-прибран и за сега няма да рискувам....ще пробвам пак ,ако го видя.
За Celestial Paris Corner- за мен е много луксозен аромат на кожа с виолетки.Прекрасен,траен и мнооооого любим. Когато мъжът ми го помириса,каза- ужас,мирише на болница.Сега като ви чета и започвам да му вярвам. За моя нос няма нито болници,нито пък каквото и да е общо с Бакарат.

# 666
Ре, правилно ли помня, че беше поръчала Тирамисуто на Zimaya от Емаг? Ако съм права и вече имаш впечатления, ще се радвам да ги споделиш, защото постовете ти ми доста добра отправна точка и сполучливо се ориентирам дали нещо ще ми допадне за сляпа покупка или не. Bowtie

# 667
Ре, правилно ли помня, че беше поръчала Тирамисуто на Zimaya от Емаг? Ако съм права и вече имаш впечатления, ще се радвам да ги споделиш, защото постовете ти ми доста добра отправна точка и сполучливо се ориентирам дали нещо ще ми допадне за сляпа покупка или не. Bowtie
Даа, поръчах го. Дойде ми твърде сладко и приятелката ми,която носи предимно супер сладки аромати веднага ми го откупи. Мирише на шоколадово тирамису с някаква накъртващо сладка нотка,която на мен ми дойде в повече,но не знам от къде идва. Или то сладоледа или от амаретото може би...

# 668
  • Сливен
Celestial Paris Corner след 3 часа на блотер мирише на болница ще си остана на Мартинез.

# 669
В началото на февруари се очакват нови аромати на Гиза.😊

# 670
Здравейте ,какво ви е мнението за парфюмите JFenzi

# 671
  • Варна
Здравейте ,какво ви е мнението за парфюмите JFenzi
Аз съм от Варна и тук имат магазин с всички аромати за тест. Собствениците били и дистрибутор за България. Сигурно над 40 аромата имаме аз, Любимата, синчето и сме много доволни. Ароматен профил много добър или отличен. В нито един не е имало някакво спиртно начало или неприятна нотка. За трайност само от Boss Bottled Unlimited има какво да се желае. Останалите определено са над средно представяне.
Ако сте от Варна, може да попитате да закупите тестер за 5лв(около 40-50мл) в самия магазин.
За мен са по-добри от La Rive, Elode, Cuba, Lotus, Millestone и други аналози в ценовия клас до 30-40лв.
Бутилки и пулверизатори - много добри.

# 672
Здравейте,имате ли идея къде в Пловдив може да се помирише парфюма narcotic на mad,много искам да го помириша,но не намирам инфо за нашия град.
Здравйте аз също съм от Пловдив,но в нашият град няма MAD.Аз си купувам техни продукти от Одрин

# 673
Предстоящите на Гиза.

# 674
  • 🌊
Ooo, Еклера ще е интересен. Физически навсякъде е изчерпан, а съм на кантар дали е моя, та ще е интересна тяхната версия.

Общи условия

Активация на акаунт