Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
MFenix, щях да ти предложа  La Tulipe, но.... Аз харесвам Dolce & Gabana - Dolce, но е подобен на предходния и сигурно няма да ти хареса.

Dolce го знам в зелената версия, беше приятен всъщност и по-лек от другите със сигурност. И имаше много добра имитация от една марка Christopher Dark. Може да разгледам някои от другите Dolce-та, май са доста видове
Днес помирисах в Дъглас зелената Гучи Флора и се сетих за питането ти 😁
Мноого ли хареса

# 406
Тази която е с жасмин? И на мен много ми хареса, миналата година я пробвах в Дъглас също, но май няма имитация

# 407
Имам питане,може би повече към мъжете в групата,
Обзаведох ММ за Коледа с Gentleman EdP Givenchy.Обожавам аромата му но, до сега все сме го пропускали,незнайно защо.Той обича здраво да пръска и не му свиди материал,затова ще му поръчам нещо по-ненатоварващо бюджета,оригиналът ще си го ползва само като излиза с мен Grinning Та,кой аналог е най-близък до оригинала?
Той дали ще е съгласен? И вие дали ще харесате идеята половинката да ви определя с него какво да ползвате 😂🤣. Не мисля. Иначе преди Рефан имаха парфюма, но не съм сигурна дали сега още е наличен.
Относно IFRA стандартите, не е точно така, основният стандарт регламентира количество на влаганите съставки и безопасност. Именно заради това нишовите компании ползват предимно естествени есенции, но те се добавят към неестествени бази, защото е по-евтино и удължава срока на продукта.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 15:50 от Sansola

# 408
Момиченца, може и да е коментирано доста назад. Въртях страниците, ама нейсе...
Коя от арабските е най-уау като клонинг на Бакара? И Рефан капсулован имат ли го?

# 409
  • Deutschland
В руските сайтове Ескейп на Рефан си го има, номер 133. После ще мина да напазарувам 😅 и ще питам, ама не се надявам.

# 410
  • Sunshine state
Получих мостра на Musamam White Intense на Латафа. Много ми хареса, наистина. Със сигурност ще си взема цяла бутилка по-натам. Смесица между Кристал Ноар и Гри Шанел като последния ми идва твърде мъжки, но тук е само полъх от него и някак си прави парфюма по-лек и не така тежък. Simple Smile

# 411
Пупитка, я кажи, тъй като Мусамам го разносвам вече втори ден, при мен въобще не се развива, а първоначалната ми асоциация е с някаква дъвка от детските ми години...Разочарована съм като цяло, не очаквах такъв аромат, красив е, да, нежен, безумно траен, за бутилка и кутия да не говорим, уникално изпълнение, но като аромат си представях друго. Та, сподели при теб как го усещаш?

# 412
  • Sunshine state
Пупитка, я кажи, тъй като Мусамам го разносвам вече втори ден, при мен въобще не се развива, а първоначалната ми асоциация е с някаква дъвка от детските ми години...Разочарована съм като цяло, не очаквах такъв аромат, красив е, да, нежен, безумно траен, за бутилка и кутия да не говорим, уникално изпълнение, но като аромат си представях друго. Та, сподели при теб как го усещаш?
Моята мостра е от отлежала над 6 месеца бутилка и не знам дали това има значение, но на кожа е много динамичен - започва силно с нотки пипер дори, а после омеква и остава кокос и амброксан с нотки чай. Общо взето е като фланкър на Кристал Ноар, но не толкова плътен, по-въздушен заради амброксана. Не усещам дъвка, честно казано.

# 413
Може би рецепторите ми са се бъгнали с тоя Еклер Joy

# 414
Здравейте!
Любимите ми Нотки са Шафран и Роза.
Най-добрата версия на Santal Royal - Guerlain
е на Kameya!
Пробвах всички версии -Гиза,Мартинез(Трагедия),Parfumi.mall24.bg,дори арабския клонинг Amberley Pur Oud - Alhambra (тук се усещат Само базовите нотки и то осезаемо от началото до края.Няма развитие в нотките)
Най близо -нотки и изпълнение е Kameya.
Имам оригинала и затова го пиша от собствен опит.
Cuir Intense на Гарлен е също страхотна кожа различен.И се откроява повече от Santal Royal.
Това са класическите версии на парфюмите.
Не новите Absolus Allegoria.

# 415
  • Deutschland
Бях в един магазин, в който продават Рефан и нямаше зареждане. Едвам намери 20 мл Burberry Goddess и 30 мл. Intense Café. Рефан били в отпуск и жената продала наличностите.
Сега си пъна мозъка да се сетя Burberry Goddess на кой друг парфюм ми прилича.

# 416
На мен ми прилича на Прада Парадокс, на Вива Воче....На Либре не ми прилича, въпреки общото мнение...

# 417
  • Deutschland
Да допълня, 133 го няма и жената не е и чувала за него.

Либре е прекрасен, но не. Не прилича на Бърбърито.

# 418
Здравейте!
Любимите ми Нотки са Шафран и Роза.
Най-добрата версия на Santal Royal - Guerlain
е на Kameya!
Пробвах всички версии -Гиза,Мартинез(Трагедия),Parfumi.mall24.bg,дори арабския клонинг Amberley Pur Oud - Alhambra (тук се усещат Само базовите нотки и то осезаемо от началото до края.Няма развитие в нотките)
Най близо -нотки и изпълнение е Kameya.
Имам оригинала и затова го пиша от собствен опит.
Cuir Intense на Гарлен е също страхотна кожа различен.И се откроява повече от Santal Royal.
Това са класическите версии на парфюмите.
Не новите Absolus Allegoria.
И аз го имам на Камея-добър е. И на юен ми е любим.
Сега ако дадеш аналог(добър) и на Cuir intense, ще е бомба😁. И него харесвам много

# 419
Попадали ли сте на сполучлива имитация на този

Общи условия

Активация на акаунт