Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Може би рецепторите ми са се бъгнали с тоя Еклер Joy
И при мен се е случвало това. Лично аз в такива случаи ползвам нещо с цитросова нотка, помага ми да изчистя рецепторите 🤣😂

# 421

Здравейте!
Любимите ми Нотки са Шафран и Роза.
Най-добрата версия на Santal Royal - Guerlain
е на Kameya!
Пробвах всички версии -Гиза,Мартинез(Трагедия),Parfumi.mall24.bg,дори арабския клонинг Amberley Pur Oud - Alhambra (тук се усещат Само базовите нотки и то осезаемо от началото до края.Няма развитие в нотките)
Най близо -нотки и изпълнение е Kameya.
Имам оригинала и затова го пиша от собствен опит.
Cuir Intense на Гарлен е също страхотна кожа различен.И се откроява повече от Santal Royal.
Това са класическите версии на парфюмите.
Не новите Absolus Allegoria.
И аз го имам на Камея-добър е. И на юен ми е любим.
Сега ако дадеш аналог(добър) и на Cuir intense, ще е бомба😁. И него харесвам много

Имаше Много сполучлив на Lattafa,но е спрян и не мога да го намеря никъде.Направо ме е яд,че го няма.Alhambra предлагат някакъв,но едва ли е толкова добър.

# 422
  • Sunshine state
Да, на Латафа е добра имитацията. С Алхамбра съм определено вече внимателна, че някои имитации са им супер синтетични и откровено гадни.
Днес разнасям Терияк Интенз и вече няколко човека ме питат с какво съм, а аз почти никога не поучавам комплимненти. Естествено, разнасям бутилката в чантата, понеже ме мързеше да си направя 10мл отливка и директно вадя и показвам. Едната жена дори я снима, ама успех да разчете арабския надпис отпред. Smile
Много траен и силен, еййй, ще се издуша, че май превкалих с поливането сутринта. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 423
Скрит текст:
Бях в един магазин, в който продават Рефан и нямаше зареждане. Едвам намери 20 мл Burberry Goddess и 30 мл. Intense Café. Рефан били в отпуск и жената продала наличностите.
Сега си пъна мозъка да се сетя Burberry Goddess на кой друг парфюм ми прилича.
[/spoiler]
Goddess ми напомня на YSL Manifesto, може би защото и при двата ванилията е на първо място.

# 424
И коя е имитацията на Латафа на Cuir intense?
Вероятно този

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:16 от the_demon

# 425
Много харесвам Musamam white intense, много мек, нежен кокосов, но имам усещането, че бързо ми изчезва. Дали ако го оставя да поотлежи това няма да се промени? Октомври 2024 е произведен.

# 426
Моят също е от Октомври , май си трябва отлежаване. Ще го пъхна на тъмно и  го забравям за няколко месеца. Да видим дали ще се появи тъй желания кокос, че в момента ми е Gris Charnel.

# 427
Тази която е с жасмин? И на мен много ми хареса, миналата година я пробвах в Дъглас също, но май няма имитация
Даа, точно Simple Smile Много чист и приятен Simple Smile
На мен Burberry Goddess ми напомня малко на Гарлен Мон.

# 428
  • Deutschland
Да, точно на Мон Герлен. И на него първите нотки са ванилия и лавандула. Имала съм го много отдавна, затова не се сетих веднага. Парфюмът много ми хареса, но е 20 мл. С моята лакомия до седмица ще приключи. Мисля Ванеса похвали версията на Лорис, та като се прибера в немско ще си взема и нея.

# 429
  • BG-DE
Аз съм голям фен на Мон Герлен, винаги поддържам бутилка от оригинала, но за моя нос между него и Бърбъри Годес няма абсолютно никаква прилика, да и в двата има лавандула но в съчетание с останалите нотки се развива по съвсем различен начин, но това е за оригиналите. Как са направили имитацията не знам 🙂

# 430
И аз мисля, че Мон Герлен и Годес са различни, да подобни съставки, но Мон Герлен е много изискан парфюм, Годес нещо не е моето, мирише ми на лавандулово поле и толкова, нищо специално.

# 431
Ей колко са различни хората 😁. За мен Мон на Guerlain е един от най-ужасните аромати, в това число и Goddess. И няма нищо изискано в аромата. Guerlain има много изискани аромати от серията Aqua Alegoria, Santal Royal, Shalimar.
Междудругото вчера душих на Заг Santal royal и не беше никак лошо копие. Имам оригинала и наистина много се доближава.

# 432
  • Deutschland
Да, имах и аз Сантал роял на Заг, но го подарих на майка ми. Прекалено тежък и силен ми дойде.

# 433
  • BG-DE
Слава Богу, че сме различни иначе всички щяхме да носим едно и също 🙂 За мен освен собственото ни възприятие за даден аромат голямо значение има и каква химия прави с кожата ни. С Schalimar няколко пъти правих опит да се харесаме но не, върху мен се развива толкова ужасно, че не мога да го издържа повече от 10 минути 😒

# 434
И аз лично не виждам нищо изискано и запомнящо се в мон герлен,масов и нищо уау спрямо Алегориите ,Инсоленс,Шалимар и др….но удариха с него голяма ниша,всеобщ любимец е:)…
На Заг Сантал роял е ок,ползвам втори оригинал 125 мл тумбесто бутилче,за зимата е чуден.

Общи условия

Активация на акаунт