Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 117
  • 753
  •   2
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Side Effect няма дамски уклон, той си е унисекс с мъжки такъв.

# 466
Нищо. Щом с черната орхидея съм се споходила и този ще го преживея. Нотките ме грабнаха

# 467
  • Истанбул
Big Hill са нишовите аналози на Eyfel.И аз имам точно този Иницио Сайд ефект и много си го харесвам.От същите Биг хил имам Delina PDM и Portrait of a Lady FM ,DELİNA имам и по-добър аналог,Портретът доста се доближава до оригинала.От обикновените Ейфел имам Африканския бал и Зарко Молекула 2,като вторият е чуден .Не съм страстен почитател на марката ,но ги бях купила за смешна сума.

# 468
  • Русе
Поемам семпъл риск за 25 лв и си поръчах нещо по описание от сайта на Ейфел. Чакам имитацията на този
INITIO Parfums Privés Side Effect (The Carnal)
Може ли да ми помогнете с код на този парфюм?Много трудно се ориентирам в сайта.

# 469
Мартинез е гола вода😡. Говоря за Ганимед. . Не бих си купила техен парфюм. Язък че на аромат го докарват,иначе не струват....

# 470
Зреене му е майката.

# 471
  • Истанбул
Поемам семпъл риск за 25 лв и си поръчах нещо по описание от сайта на Ейфел. Чакам имитацията на този
INITIO Parfums Privés Side Effect (The Carnal)
Може ли да ми помогнете с код на този парфюм?Много трудно се ориентирам в сайта.

Заповядайте

# 472
  • София

И аз се убедих в това и сега, като си взема нещо задължително го оставям да постои 10-тина дена на спокойствие...има промяна и винаги към по-добро. Сега съм оставила едно арабелче и после ще напиша как го усещам-за любителите на сладкишестите парфюми е, а такива май сме доста вече.

# 473
  • Русе
haksev,Благодаря! Поръчах го за сина ми,дано го хареса.

# 474
Тоя е от размяна и е ползван. Квото е зрял, узрял е... Нищо не става от тях и това е

# 475
  • Варна
Тоя е от размяна и е ползван. Квото е зрял, узрял е... Нищо не става от тях и това е
Хм, явно все къса клечка Ви се пада. Аз имам доста техни, все на промо цени 10-13лв и нямат грешка. Може ароматният профил да не ми допада при сляпата покупка, но пък имат добро представяне. Последно дори взех трички за Любимата, тя малко по-придирчива е от мен, и трите си ги харесва.
Вярно,  Ганимед нямам от техните и не мога да се изкажа конкретно за него.

# 476
Здравейте, не съм писала от векове в тази тема.
Покрай намалените парфюми на Мартинез се сдобих със следните: Opus V Library Collection, Jazz Club, The Fireplace, Bois d’Argent.
Общо взето се надявах да намеря нещо за себе си, но се оказа, че мъжът ми се сдоби с 4 нови аромата.
Честно казано Амуаж и The Fireplace не са му много по вкуса, но ще ги носи, какво да прави. 🤣🤣 Всъщност втория е много странен аромат. Не знам защо очаквах нещо друго.
И за да не е просто спам - в търсене съм на нещо много белоцветно - нещо подобно на Амуаж Тубероз.

# 477
  • BG-DE
И мен ме интересува дали има добра имитация на Amouage Love Tuberose 🙂

# 478
И мен ме интересува дали има добра имитация на Amouage Love Tuberose 🙂
Гиза имат:) Страхотен им е,но не познавам оригинала!

# 479
  • Варна

Новите "нови" от Камея.

Общи условия

Активация на акаунт