Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 904
  • 753
  •   2
Отговори
# 540
Да не става въпрос за Irish leather? Там няма ирис Simple Smile.

# 541
  • Deutschland
Да, много съм завеяна. Irish, не Iris. Четири часа по - късно цялата ухая на бензин.

# 542
Eclat ми беше парфюмен подпис дълги години преди да се разпаля по парфюмите. Прекрасен, нежен и ефирен, не може да влезе в ничие пространство и не вярвам да не се хареса на някого. Да, не е нещо сложно с мигновен УАУ ефект, но за мен е класика. Трайността му е относителна, не влачи шлейф и не прави голям облак, но издържа 5 часа и е по-скоро за удоволствие на носещия го.

# 543
И аз го имам Eclat… Много нежен и красив аромат, но определено трайността не му е сила.

# 544
Фрау - тества ли пистачио-то на Заг, имаш ли вече някакви впечатления?

# 545
  • BG-DE
Eclat много ползвах преди години и сега го харесвам, но определено не е траен.

# 546
Здравейте момичета 🙂
Може ли да ми препоръчате парфюм с аромат на виолетки...Едно време имаше едни детски бонбончета за смучене "Теменужки", искам такъв аромат парфюм...
Обичам и аромата на кокос и ванилия,ако ме насочите и за такива парфюми,ще съм много благодарна !❤️

# 547
  • Sunshine state
Guerlain Insolence, La Vie Est Belle L'elexir, Sora Dora Mallow, Giardini di Toscana Celeste.
Здравейте момичета 🙂
Може ли да ми препоръчате парфюм с аромат на виолетки...Едно време имаше едни детски бонбончета за смучене "Теменужки", искам такъв аромат парфюм...
Обичам и аромата на кокос и ванилия,ако ме насочите и за такива парфюми,ще съм много благодарна !❤️

# 548
  • Deutschland
Фрау - тества ли пистачио-то на Заг, имаш ли вече някакви впечатления?

На първо четене сладолед, сладкарски крем, фастъци. Гурме аромат, много добре направен. Около 4 часа го усещам отчетливо, но и оригиналния не блести с трайност.

# 549
Благодаря 🙂
Guerlain Insolence, La Vie Est Belle L'elexir, Sora Dora Mallow, Giardini di Toscana Celeste.
Здравейте момичета 🙂

# 550
Момичета, препоръчайте ми капсулован траен на Рефан за мъж на 27. Трябва да го купя сега. Не харесва сладникави

# 551
  • Deutschland
Ами Emotion на Maison Refan. Силно подправков, дървесен, няма нищо сладко в него. Унисекс е, аз моя съм го скрила от мъжа ми, за да си го ползвам само аз.
Или Tuscan leather, но не знам Рефан имат ли го още. Купувала съм го отново за мен, нищо че е мъжки и е прекрасен.

# 552
  • София
Смело действаш с Тосканската кожа 👍
Никога не съм усещал подобен аромат върху жена, ама никога. На мен ми дойде твърде хард, а интересен. Няколко пъти ми е минавал през ръцете и все се замислях кога ще го нося и минавах на следващ по списъка 🙂
Но, евала! Така трябва - категорично и смело

# 553
Някой да е пробвал Eclat d'arpege в оригинал? Искам да знам траен ли е?
Излизам от една среща, напръскана с Iris leather Memo, отрових хората направо. Мощна кожена нотка, нещо бензиново има. На Заг имитацията имам в предвид. Ирис уви не усещам. Само кожа и бензин. Мега задушаващ е.
Имах Eclat d'arpege преди години. Единственият парфюм, за който съм получавала искрена похвала от мъж за избора на парфюм. Помня, че беше посред лято, в средата на деня. Толкова мога да кажа за трайността. 😊 За мен е лек и ефирен парфюм.

# 554
И аз много харесвам Eclat Ланвин, изпръскала съм няколко флакона, наравно с аналог от Рефан.
Много нежен ,женствен и лек аромат. Мъжът ми също много го харесва 😊😊. , не е особено траен

Общи условия

Активация на акаунт