Вече не съм привлечена от мъжа ми

• 7 227
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Ами авторката да каже. Каква мотивация иска този човек? Това обясни ли ти авторке?
Да му пъхне гирата в ръка, да му обуе екипа. Да му разреши служебните глупости.
Детинска работа.
Комплексиран е просто.

# 136
Звучи като трудна задача и прехвърляне на проблема към теб... да го подкрепяш добре, но да го мотивираш? той ако няма воля да работи над това как се чувства, не можеш да го мотивираш..какво толкова му пречи твоето поведение? обиждаш ли го, груба ли си с него?

Не го обиждам естествено, но сигурно съм груба/ рязка през неговата призма. Просто не ми идва от вътре да се умилквам или лигавя. А един вид той ми каза, че на него това му се иска - да го възхвалявам и тн. На този етап не го чувствам естествено от моя страна

и от преден пост цитат:
Всъщност този уикенд имахме разговор, в който той ми заяви, че проблемът е че аз не го мотивирам достатъчно. И той е изнервен и няма желание за нищо в отговор на моето поведение. Аз признавам, че не винаги съм милата, женствената любовница и домакиня, която да го кара да се чувства велик мъж.

Тя си написа какво очаква той, какво повече да обяснява?

# 137
Скрит текст:
Здравейте, от месеци насам не съм привлечена от мъжа ми - най-вече сексуално, но и емоционално. Много е странно да го обясня с думи, но в началото на връзката ни (преди 6 години) правихме постоянно секс и физическия аспект на връзката ни беше най-силен. Бях много силно привлечена от него.
От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво.
Аз родих преди 1 година, но със секцио, не знам дали това оказва влияние. Но и да е оказало влияние, какво е решението?
Аз си върнах кг, спортувам редовно и като цяло се старая как изглеждам.. също така се върнах вече на работа и имам много социални контакти и
виждам други мъже, които ме привличат повече. Абсолютно нищо не се е случвало, дори не флиртувам, но ми се иска.
Скрит текст:
Дразни ме, че той не е отишъл на спорт нито веднъж.. от години. Постоянно му казвам, че ще му се отрази добре и психически, и физически, но нищо не се случва. Няма как да отидем заедно, защото сме с малко дете и без семейство, където живеем. А психически той не е особено одолетворен напоследък. Има проблеми на работа и тн, аз го подкрепям и се опитвам да помогна, но няма/не знам какво мога да направя.
Иска ми се да имаме хубаво и здраво семейство. Не знам защо се чувствам така.. иска ми се пак да го виждам като мъжа на мечтите ми както в началото.

Тръсиш си повод за развод. Ще го намериш най-вероятно.
+ 1

Представи си това горе да беше написано от мъж. Щяхме да го разкъсваме.
Има дете от 1 година, това означава напасване безсъние, стрес в работа, а на жена му желае приключения с други.

Само си представете обратното.
Като се жени за този мъж къде бля?
Що не гледа колко е висок и колко му е голям преди да подпишеш?

Авторке, чувствата често заблуждават и се менят. Мисли с главата си, а не с репродуктивния си орган.

# 138
Здравейте, от месеци насам не съм привлечена от мъжа ми - най-вече сексуално, но и емоционално. Много е странно да го обясня с думи...

Въпрос към авторката - как и кога точно се зароди в теб това... "полуосъзнато усещане" да го наречем? Звучи ми като някакъв прилив от позитивна енергия, насочена към теб и негативна енергия, насочена към мъжа ти.

Имам теория, че всяка сутрин когато жената се събужда, едно колело на късмета се завърта и се пада мисъл на произволен принцип, която се вклинява в нея. Може да е от това да "Да правя уикенда палачинки за закуска" до абсурдното в темата "От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво."

# 139
Скрит текст:
Здравейте, от месеци насам не съм привлечена от мъжа ми - най-вече сексуално, но и емоционално. Много е странно да го обясня с думи...

Въпрос към авторката - как и кога точно се зароди в теб това... "полуосъзнато усещане" да го наречем? Звучи ми като някакъв прилив от позитивна енергия, насочена към теб и негативна енергия, насочена към мъжа ти.
Имам теория, че всяка сутрин когато жената се събужда, едно колело на късмета се завърта и се пада мисъл на произволен принцип, която се вклинява в нея.
Скрит текст:
Може да е от това да "Да правя уикенда палачинки за закуска" до абсурдното в темата "От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво."
Хайде да не се делим на мъже и жени за някои теми, че много перковци познавам. На хората без много работа колела им се завъртат сигурно, другите си гонят задачите и ще да им идват по-канализирани идеи предполагам.

Няма дим без огън. Елементарно е да се каже, че при авторката нещата са се породили просто така, но разбирам, че това е удобна гледна точка за някои хора.

# 140
  • София
Мъжът никой няма да го чуе в тая ситуация. Важното е, че е лош и че трябва да е нейният мъж, ама да стане друг. Че нов Аполон с голям аполончо явно не й се търси…

# 141
Мъжът никой няма да го чуе в тая ситуация. Важното е, че е лош и че трябва да е нейният мъж, ама да стане друг. Че нов Аполон с голям аполончо явно не й се търси…
Викаш да го викнем. Като в Съдебен спор.

# 142
Викаш да го викнем. Като в Съдебен спор.

Да и да си покаже аполончото та да отсъдят съфорумките голям ли е или малък и има ли мегдан за смаляване Wink И да се карат разбира се! А и форумния юнак ще изтърси някоя сексистка простотия, като тая по-горе ....

# 143
Той мъжа е ясен, какво да занимаваме Жоро Игнатов с него - кастриран и залинял с годините, с проблем в работата и сигурно без особен социални живот заради детето. Най-вероятно вече подозира, че жена му е изгубила привличане към него и дори се задява с колегите си, която още повече го залепва за дивана.

В женската природа е изготвянето на план за евакуацията от този кораб. Vae victus.

# 144
  • София
Според мен просто става дума за огромна разлика в капацитета и развитието. Докато единият дърпа напред, другият е смачкан от успехите му. Разбирам това да си вдъхновение за партньора, но никой не е длъжен да го мотивира все едно майка малко дете. Някои хора просто не са един за друг в това отношение.

При мъжа на авторката може да става дума и за мързел и инерция, разбира се. Не зад всичко стои модерен психологически термин като депресия. Може и наистина да се чувства кастриран от това, че тя е доста амбициозна личност, която постоянно дърпа напред. Но тя не е виновна за това. Не трябва да е нужно да се снишава за партньора си.

За да се намери решение, се изисква промяна на нагласата и у двамата. Авторката може би има желание, за него няма как да знаем. Трябва някакъв баланс между тези двамата, които в момента са в двете крайности що се отнася до мотивация, амбиция и постижения.

# 145
Лъвица, авторката се разпъва между небето и земята. Тя е като едно малко детенце, което мечтае за дракони и еднорози, докато си пише скучното домашно по математика.

Има проблеми на работа и тн, аз го подкрепям и се опитвам да помогна, но няма/не знам какво мога да направя.
Иска ми се да имаме хубаво и здраво семейство. Не знам защо се чувствам така.. иска ми се пак да го виждам като мъжа на мечтите ми както в началото.

Тя не само, че не знае какво може да направи, а и иска неща, които са останали в миналото.
Аз ще ти преведа - тя не иска мъж май и детето не го иска (защото не е поставено като особен фактор в това, което пише, темата се върти главно около нейните нужди). Това което иска е да се върне във времената преди детето и ошишкването на мъжа си, да е свободна да се среща с нови мъже, които да я вълнуват и въодушевяват и да не чувства потенциала си подтиснат (очевидно мъжът й го подтиска само с присъствието си).

Както казах - екипажът на кораба да се готви за евакуация.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 23:53 от Анонимен

# 146
Годзилчо и аз предлагам да не се делим на мъже/жени защото много мои бивши гаджета също (учудващо) се хващаха на следващ клон преди да ме разкарат.

Хайде да не генерализираме защото и мъже действат така.

# 147
Сега ще пусна боНбата.
Заслужавам нобелова награда.
Бившият ми твърдеше ( и със снимков, и сантиметров материал), че с мен му е станал по-голям.
Сега, след мен не знам как ще е, но човекът си беше доволен. Едно добро да направя за някой мъж барем.
Е нищо чудно - то размерът в еректирало състояние зависи от интензитета на ерекцията, съответно от възбудата и привличането към жената.
Аз със сантиметри не съм мерил, но ъгъла на ерекцията се вижда с просто око и добре съм го усещал според жената, навремето си като съм бил с различни жени, че е различно. С някоя може да щръкне право нагоре към тавана, с друга едвам и водоравно да го докара.

# 148
Ми според мен Годзила е частично прав - наистина се готви евакуация от тоя кораб.
Виж, това, че не си иска детето и че едва ли не тя е виновна, че той е диванен картоф е пълна глупост.
Мъж-плужек никоя не иска. И колкото и вина да насаждате, това не можете да го промените.
И да се прехвърля отговорността на нея за неговият живот е абсурдно, той да не е котка?

# 149
Ми според мен Годзила е частично прав - наистина се готви евакуация от тоя кораб.
Виж, това, че не си иска детето и че едва ли не тя е виновна, че той е диванен картоф е пълна глупост.
Мъж-плужек никоя не иска. И колкото и вина да насаждате, това не можете да го промените.
И да се прехвърля отговорността на нея за неговият живот е абсурдно, той да не е котка?
Окей, ама тя като е била бременна и малко след това, предполагам той също не е бил особено привлечен от нея, тя не е била особена продуктивна и "не е била както преди". Само че си е бил на мястото, защото не виждам оплакване в това отношение.
Авторката просто е незряла и може би има лека форма на  някакъв -тизъм, ако съдим по нереалните физически девиации, описани в анатомията на съпруга й. В момента тя е заинтересована само от себе си, детето е на втори план, а мъжа - вече излизащ от плана. Аз бих хвърлил цялата вина върху мъжа, че е избрал неподходящ човек за съпруга и майка на детето му. Повечето връзки, които са започнали на силно сексуални привличане, обикновено следват този сценарий на бавно снижаваща се крива с времето, докато не удари кота 0.

Общи условия

Активация на акаунт