Вече не съм привлечена от мъжа ми

• 7 230
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде стига с тоя плужек, че и лош родител се изфантазира отнякъде. Гледал си телефона, това написа авторката. Преди тренирал, вече не. И между другото имал служебни проблеми.Това е всичко - пет думи на кръст. Останалите ѝ постове са свързани с нея, нея, нея, така че какъв точно вселенски плужек е мъжа са предимно фантазии на превъзбудени съфорумки. От самата авторка няма да разберем повече за него, защото той изобщо не я интересува всъщност.

# 151
Айде стига с тоя плужек, че и лош родител се изфантазира отнякъде. Гледал си телефона, това написа авторката. Преди тренирал, вече не. И между другото имал служебни проблеми.Това е всичко - пет думи на кръст. Останалите ѝ постове са свързани с нея, нея, нея, така че какъв точно вселенски плужек е мъжа са предимно фантазии на превъзбудени съфорумки. От самата авторка няма да разберем повече за него, защото той изобщо не я интересува всъщност.

Тя се зазяпва по чужди мъже, пък той бил плужека.
Мда точно така.
И това нейно поведение се опрощава автоматично, защото представете си той след тежък работен ден иска просто да си легне за малко да пие една бира без да му мрънкат на главата и да отпусне.
Вместо това авторката се прибира в целият си блясък и почва да му набива цялата си лоша енергия, която е насъбрала през деня. Малък му бил нам си кво.
Ако жена след тежък ден бъде насметена така от мъж леле....
Ама понеже жена се държи така явно е нормално?!

# 152
  • София
За мъжа не знам, но аз имам едно наум за жени, които обичат да се изкарват топа на топа из интернет. Па умни, па убави, па успели, въртят света дотолкова, че бащата на детето им чак им диша прахта...
Междувременно истината леко взе да пробива розовата мъгла - имал проблеми в работата, сигурно и други проблеми има, за които удобно се премълчава, че ще се изгуби блясъкът на мегауспешната съпруга, обречена да съжителства с мекотело със СМАЛИЛ се член (не малък изначално).
Тия отношения за мен са необратимо счупени и е по-разумно всеки да поема по пътя си, преди да се стигне до изневери и филмите покрай тях.

# 153
  • Обран бостан ;)
За мъжа не знам, но аз имам едно наум за жени, които обичат да се изкарват топа на топа из интернет. Па умни, па убави, па успели, въртят света дотолкова, че бащата на детето им чак им диша прахта...

Тъй, тъй. Толкова прах вдигат, че ще им забранят да влизат в центъра на София.

Един потребител по-назад го каза. Възбудата зависи от обекта, а тъй като обекта през нейните очи (и през очите на колегите) е перфектен, значи му се е смалил.
Те и дрехите, да ви кажа, имат това свойство - смаляват се. Пусти плат, пусти плат. Trollface

# 154
Мога да те уверя, че авторката не прави този контраст с пълното си съзнание и интелект, а под голям превез на емоциите (надъхала се е колко е велика сега и как светът й е до колене, а затрудненият й мъж е пълен клоун в очите й) .
Не че я оправдавам, но само казвам, че е по-скоро невменяема.

# 155
Тя като е била бременна може той да не е бил толкова привлечен, да.
Той сега бременен ли е?
Не?
Раждал ли е?
Не?
Тогава защо трябва да му се прости, че 6 години той е диванен картоф?
Ти ако вземеш хубава спортуваща жена и тя без причина стане 120 кила, много ли ще си доволен?
Защото е случая нещо подобно се е случило

# 156
Тогава защо трябва да му се прости, че 6 години той е диванен картоф?

Няма за какво да му прощава, бременен или не, всеки може да попадне в дупка.
Освен това, което написа, са си чисто твои интерпретации през твоята призма.
Чети внимателно "Здравейте, от месеци насам не съм привлечена от мъжа ми" - не е бил диванен картоф от 6 години, а най-вероятно задълженията и дертовете му са се удвоили някъде по време на бременността й и се е поизоставил. Ако пък продължаваше да спортува редовно да поддържа формата си от "страстния" им период - имам подозрения, че авторката щеше да мърмори "хич не ти пука за мен, аз тука съм бременна и изнемощяла, а ти след работа ходиш да си правиш кефа с гиричките".

# 157
Леле какви фантазии - напрегнат ден, биричка, сигурно и възпален апендицит, болни роднини, умислен за световния мир - а авторката е ДЛЪЖНА да му поеме напрежението, защото тя е била на медитация целия ден и после я чака топла вана с билки ...
Умно авторката не намеси детето - не била майка! Каква била тя като не поставя детето на първо място. Да поставиш детето си на първо място означава да се погрижиш за собственото си щастие..
Пениса му се смалил, заради нея! ЕДИНСТВЕНИЯ женен, който е развил този феномен. Всички останали като видят жените си на 50-60 и се пръскат от ерекция.
Миличкия на фитнес не ходил - бебенцето да гледа, маджички да му готви!
Не пресоляване а направо изсипахте солницата Wink

Знаете ли този форум е обречен! Защото все повече отговрите не са от съпричастност и опит да се помогне. Трябва човек да е луд да пуска тема тук. Или пък админите не се справят да създадат дружеска и приемлива атмосфера на доверие. Все пак искат тук да е пишат лични неща. Дори в детските форуми и мъжката библия отговорите са по-човешки!
Съветвам авторката да си заключи темата - скучаещите имат нужда от хейт, надали и грам нещо положително има.

# 158
  • София
Това, че мъжът е станал 120 кила, никъде не се споменава. Явно си има и работа, след като има проблеми в нея, значи не лежи на дивана по цял ден. Всъщност дертът, който се споменава, е, че не тренира. Разбираемо е това да дразни жена, която тренира редовно, само че ако на него му харесва да не тренира и да лежи на дивана в сободното си време, нищо не може да промени това. Или ако го промени, ще е временно.
Ще стане като Шарлот от "Сексът и градът" - мъжът ще тръгне с нежелание на фитнес, ще стане пак як, ще му порасне пак и при всяко спречкване ще започва с "А пък аз ЗАРАДИ ТЕБ направих еди-какво си". И пак ще се стигне до крах, само че по по-мъчителен начин и до момент, в който сигурно вече не се дишат един - друг.
Цялата ситуация чак малко странно звучи, честно казано. И в нея със сигурност има нещо много сериозно, което се премълчава.

# 159
Не знам защо, но мен лично тръпки ме побиват когато ситуацията на някой обикновен човек се сравни с герой/героиня от "Секса и града" Satisfied

the Дорис, мисля, че губиш разсъдък. Разходка в парка без електронни устройства би ти се отразила добре. Това, че хората не проявяват толерантност към глупотевина, не ги прави хейтъри. Малко истина и откровеност, подадена отстрани, може да отрезви авторката и да погледне над ситуацията с други очи, пък вече тя си решава как да постъпва с живота си.

# 160
  • София
Защо да изпадаме в дълбоки психоанализи на непознати. Има тема, в темата има въпрос. Аз обикновено гледам въпроса така, както го е формулирал авторът, и оттам си правя извод за ситуацията. Воала:

Не знам защо се чувствам така.. иска ми се пак да го виждам като мъжа на мечтите ми както в началото.

Жената си е казала проблема. В началото е бил принц на бял кон, в нейния случай - и с големи бицепси. Много любов, много секс и т.н. Минало е време, принцът се е оказал обикновен човек, както се случва с всички принцове, даже истинските. Жената не може да приеме това, затова се чуди как от обикновения мъж пак да стане принц. Няма как. Пеперудите не се връщат никога със същия човек. С нов може, ако ще си скачаме от тръпка на тръпка и ще си фантазираме принцове у всеки зализан пичага. От друга страна, любовта, ако я е имало, понякога се връща, но това ако обичаш човека, не мечтата си от гимназиалните години.
И моля, ама не е помощ да обясняваш на хората, че партньорите им са плужеци, мекотели, картофи. Наистина в мъжките форуми няма да се чуе "жена ти е тлъста мекица, стара пица, с увиснал корем", така че нека се замислим кой всъщност създава агресивния тон.

# 161
  • Обран бостан ;)
мъжът ще тръгне с нежелание на фитнес, ще стане пак як, ще му порасне пак

И ще го забърше някоя друга. Trollface

Мъка.

# 162
Тори, а дали не е следродилна депресия?
Едно е да сте си само двамата с ежедневен секс и интимно време, друго е с малко дете и куп ангажименти. Бас ловя, че тези други мъже дето те привличат, ако им влезеш в къщата да готвиш и чистиш или ги видиш уморени от работа или сменящи памперси, няма вече да те привличат толкова

# 163
Авторката казва, че тренира, върнала се е във форма, ходи на работа, заглежда се по мъжете там и ги сравнява със съпруга си. Не звучи като следродилна депресия.
Звучи като тревата на съседа е по-зелена.

Аз се считам за активен човек, занимавам се със 100 неща, но никога не съм разбирала това мотивиране на отсрещния. Всеки е свободен да расте в кариерата, да тренира, да спортува, да се запали по нещо, защо трябва и другият да е запален по същото?
Защото аз като ходя на тренировки и театър съм по-извисена от мъжа ми, който ходи за риба?

# 164
Звучи като тревата на съседа е по-зелена.

Как се бори това според теб, веднъж като е възникнало? Освен да си ходиш, това е ясно.
Като мъж питам.

Общи условия

Активация на акаунт