Вече не съм привлечена от мъжа ми

• 7 211
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Така е, животът си е неин.
Но намирисва на тема след време: Оставих мъжа си, новият не ме кефи вече, старият не ме иска повече…

# 46
Не мога да помогна със съвет. От половин час обаче се хиля като зелка, представяйки си как евентуално при едно бракоразводно дело в съда се прочита като причина

"пенисът му се е смалил"

Joy Joy Joy

Тази причина не само всеки ще я разбере, но мисля, че можеш да искаш и финансова компенсация за преживения стрес и разочарование.

Смешно е да.
Не знам дали е възможно да се смалява пенис.
Или пък тя да е станала по-широка от раждането.
Ми да си намира любовник с 20 см и да приключва. Или друг мъж.

# 47
Tori244, от двата ти поста си правя изводите, че си отблъсната от пасивността му, от липсата на положителна енергия и стремеж към каквото и да е. Той се е превърнал в домашен котарак лежащ на дивана и мрънкащ, а ти не си искала такъв партньор до себе си. Не ти се прави секс с него, защото не само не му се възхищаваш, а точно обратното - дразниш му се за пасивността и пускането по наклона. Опитваш се да му го кажеш без да бъдеш груба, но той само кима "да, да" и няма никаква промяна.
Възможно е да ти се струва, че ти краде енергията и устрема!
Права ли съм?

Относно мъжкия начин да помогне - ще направи мускули и голям патладжан и ще се върне страстта, чак се засмях! Мило и добронамерено, но повърхностно. Мускулите и зеленчука не стигат за да запазиш любовта в една връзка, даже бих казала, че лично аз бих била отблъсната ако мотивирам мъжа ми, меря го и го награждавам! Звучи ми ужасно! Харесвам мъже алфи и ако моята алфа стане мухльо, който награждавам с морков - секс ще ми е гнусно ...

Доста на място коментар.
Опитвам се да разбера как да мотивирам човека до мен да става по-добра версия на себе си с времето, а не обратното.
Споделям тук директно какво мисля, не бих го споделила на никого в живота ми.

# 48
  • София

Опитвам се да разбера как да мотивирам човека до мен да става по-добра версия на себе си с времето, а не обратното.
Това звучи като клише от някое обучение, коучинг, книга и тн. В реалният живот ставаме по-лоша версия на себе си, по-стари, по сбръчкани, по-изморени, по-слаби във времето, това е. Поне във физическо отношение времето работи така. И психически с проблемите се изхабяваме, не е да ставаме по-свежи. Не знам твоите очаквания от самата теб какви са, но е вероятно след 10-20 години с тоя устрем доста да се разочароваш от резултатите.
Иначе, щом не харесваш този мъж, ще ти кажа същото, което казвам на всеки, който планира да се разведе – помисли дали пред перспективата цял живот да си сама този мъж ти е все толкова противен, че да избереш да си сама и ако е така, действай. Защото може и така да се получи, не е ясно какво следва за разведена с малко дете, принципно.

# 49

Доста на място коментар.

Нямаш право да променяш хората.
Или ги харесваш каквито са или не ги  харесваш.
Намери си мъж по твой вкус.

# 50
Не можеш да мотивираш когото и да е да бъде нещо, което ти си представяш. Можеш да мотивираш само себе си, направила си го.
Той има причини да е такъв, какъвто е станал. Човек детето си не може да мотивира за нещо, което не го влече, камо ли зрял мъж или зряла жена.

# 51
Може , може. И на моя мъж любимото му нещо за правене в неделя беше да лежи на дивана ама ходим всяка неделя на плуване и разходки в парка.Сега аз не мога да ходя поради здравословни причини , той също можеше да не ходи ама не пропуска , че и по няколко пъти в седмицата се случва да ходи. Понякога хората имат нужда от малко тласък . По-лесно се отхвърлят непознати неща. Нека направи  опити ако има желание авторката , пък ако стане - какво по хубаво, ако не - поне ще знае, че е опитала.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:20 от •MERA•

# 52
Скрит текст:

Това звучи като клише от някое обучение, коучинг, книга и тн. В реалният живот ставаме по-лоша версия на себе си, по-стари, по сбръчкани, по-изморени, по-слаби във времето, това е. Поне във физическо отношение времето работи така. И психически с проблемите се изхабяваме, не е да ставаме по-свежи. Не знам твоите очаквания от самата теб какви са, но е вероятно след 10-20 години с тоя устрем доста да се разочароваш от резултатите.
Иначе, щом не харесваш този мъж, ще ти кажа същото, което казвам на всеки, който планира да се разведе – помисли дали пред перспективата цял живот да си сама този мъж ти е все толкова противен, че да избереш да си сама и ако е така, действай. Защото може и така да се получи, не е ясно какво следва за разведена с малко дете, принципно.
Съгласна съм.

Но това да стоиш с някого, когото не понасяш, от страх от самота, си е жалка работа отвсякъде. И унизителна и за теб, и за човека до теб.

Според мен изобщо човек може да е пълноценен партньор в една връзка единствено когато може да се чувства перфектно и сам със себе си.

# 53
  • София
И Аполон да стане тоя мъж, все тая.
Пък и от фитнес не расте пишката.

# 54
И Аполон да стане тоя мъж, все тая.
Пък и от фитнес не расте пишката.
Да, и аз мисля, че там е основният проблем Sweat Smile

# 55
С какво право ще искаш да го променяш? Той е такъв какъвто е, харесала си го и си го взела за мъж. Сега малък му бил... Тъжно и вулгарно. Отделно клишетата.

# 56
Никога не го е харесвала. Просто сега го осъзнава. Лицемерно.

# 57
  • София
Огромен проблем става, когато сърцето иска любов, а дупето - приключения.

# 58
Не ви разбирам на повечето какъв ви е проблема! Голям хейт, голямо нещо! Ми явно скоро този прекраен партньор - лежащ на дивана без мотивация и интереси, мрънкащ и инертен ще е свободен - вземете го  като ви е толкова при сърце!

Авторката написа, че не се е обвързала с такъв човек. Бил е деен, енергичен и мотивиран и за себе си също. Сега се е отпуснал и тя трябвало да го приеме и примири защото МОЖЕЛО друг да няма? Серозно ли в този век това съветвате жена?

Да, пениса се скъсява ВИДИМО и ОСЕЗАЕМО при проблем с кръвното и кръвоносните съдове, особено със съдовете. Нямам идея обаче дали авторката би могла да поговори с него да си направи изследвания и как да му обясни защо мисли, че има проблем! Видимо тя е много по-деликатна от активно списващата агитка живееща да начука нечие канче!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 00:50 от the Дорис

# 59
  • София /Абсурдистан
Не точно това е истинският проблем.

Общи условия

Активация на акаунт