Вече не съм привлечена от мъжа ми

• 7 242
  • 166
  •   1
Отговори
# 30
Остаете човека на мира, кво сте го захапали кат пит-булки.
Да не мислите, че му е лесно? Съчувствам му от сърце, убеден съм, че си приличаме.
И мене ме гонят, вече от четвърти фитнес.
Много трохи съм им бил ронил...
------------------
Жесток стана тоя свят, емпатия от нийде се не види.

# 31
  • София
Я си кажи кой колега си си харесала и не ни хвърляй тука прах в очите...

Не знам.. просто не съм задоволена/удовлетворена.
Не съм човек, на който бързо му омръзва, а съм човек който се бори и постига това което си науми попринцип.
Докато при него от няколко години забелязвам обратното - доста мрънкане и малко действия. Аз винаги разговарям с него и се опитвам да помогна с действия. Но сякаш няма енергия… предпочита да лежи на дивана и да си гледа телефона. Това ме дразни. И разговарям с него, той казва че ме разбира и съм права. И до там.

Мъжа ти е във форма на депресия..около детето честичко се случва и това те дразни, защото ти си друг тип човек... загубил е искрата, която те е кефела и сега ти изглежа като отпуснат толуп, който само ти тежи... въпрос на време е минимум да си харесаш наистина друг или просто да го оставиш. Липсва ти уважение към него, а уважението е в центъра на отношенията като си отиде после няма връщане назад.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 10:30 от Persephone89

# 32
  • Бургас
Според мен си разочарована от него като мъж и глава на семейството, затова и не те привлича физически, включително сексът вече не те кефи. Има нещо, с което не покрива очакванията ти. Помисли какво е това, изговори го с него и дано да се оправи.

# 33
Не мога да помогна със съвет. От половин час обаче се хиля като зелка, представяйки си как евентуално при едно бракоразводно дело в съда се прочита като причина

"пенисът му се е смалил"

Joy Joy Joy

Тази причина не само всеки ще я разбере, но мисля, че можеш да искаш и финансова компенсация за преживения стрес и разочарование.

# 34
Знчаи ако след раждането жената се занемари, надебелее и стане по-широка - тя е виновна.
Ако след детето мъжа е отпусне, надебелее и пениса му се смали - ПАК тя е виновна, защото го е забелязала!

Бре! Спрете се с тия двойни стандарти!
Мъжете в темата нещо нервно подскачат ... Wink

# 35
Знчаи ако след раждането жената се занемари, надебелее и стане по-широка - тя е виновна.
Ако след детето мъжа е отпусне, надебелее и пениса му се смали - ПАК тя е виновна, защото го е забелязала!

Бре! Спрете се с тия двойни стандарти!
Мъжете в темата нещо нервно подскачат ... Wink
Ами забавното е, че тя е абсолютно в правото си да е недоволна.

Поздравления за откровеността на авторката.

Много си ми е смешно иначе, подобно нещо не пожелавам да се случи дори с мъжа на най-голямата ми врагиня. Която не знам коя е Joy

# 36
Да ви имам проблемите!😁

# 37
Да ви имам проблемите!😁

И целта на подобно изказване е?
Ами дайте да видим Вашите сериозни проблеми!

# 38
Ти си яхнала коня и препускаш. Човекът има проблеми, не се чувства добре. По принцип, в една двойка, ако има любов, си помагат, проявяват разбиране. Но ето, на теб той ти се струва дребен и нещастен.
Ми много хубаво, зарежи го, намери някой готин и спортен. Но какво ще правиш, ако се случи новият да получи някой проблем? Или ако ти имаш някой проблем? Тогава пък теб ще трябва да те изоставят, нали, никой не иска да живее с човек с проблеми, понеже този човек се смалява.

Желая ти никога да нямаш никакви проблеми.

# 39
Връща се човекът от работа, почува си на дивана.  И аз така правя. Спортът е вътрешна потребност, дали спортува или не е негово и само негово решение. Страстите след 6 години не са като в началото, мислех, че всеки го разбира. Ама мачът май е свирен за съжаление. Дано следващият е по- голям и с по- голям, щом й е толкова важно на авторката.

# 40
  • Paris, France
От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво.
Аз родих преди 1 година, но със секцио, не знам дали това оказва влияние. Но и да е оказало влияние, какво е решението?

1. Да идеш на офталмолог? От 2г съм със старческо далекогледство и всичко ми се вижда по-малко, чак незабележимо без очила. Бях далекогледа за година и като ученичка. Едното ми дете носеше очила за далекогледство в прогимназията и харесваше масивни бижута. Сега носи за късогледство и харесва деликатни бижута.

2. Неусещането на пениса може да е от прекъснато нерви, липса на В12, фолиева киселина, анемия и още 10 000 неща. Гинеколог и ендокринолог?

3. Може действително да се е смалил мъжът ти ако има остеопороза и/или кифоза. Единият ми дядо се смали с 10-15см. Ако е и надебелял, пенисът влиза отчасти в слоя подкожна мазнина и изглежда по-малък. Погребан пенис му викат. То верно е умрял.

Щях да ти пиша да намерите двойка в подобна ситуация и да си гледате взаимно децата за да може да излизате без тях отвреме навреме, но мисля, че си го разлюбила безвъзвратно и няма смисъл.

Животът сама с малко дете е много, много изморителен и труден. Замисли се за раздяла, но не в съвсем близко бъдеще! Нацепените батки от фитнеса няма да ти гледат детето. Те са за еднократно ползване.

При повечето двойки с времето пеперудите изчезват, а след детето е трудно и битовизмите са много. Не в степен като при вас.

Кураж и дано намериш покой и щастие!

# 41
Имам позната, която беше с малко дете и рязко разлюби мъжа си. Тя била се самоусъвършенствала, той все такъв си стоял . Не го харесваше вече. Разведе се, остави и детето на него. След време разбрахме, че си е имала друг още докато е била омъжена. След развода се нанесла при него и веднага забременяла . Втори мъж, втори живот, второ дете …и с втория не намери щастието, което търсеше.
Дано при вас не се развият така нещата и намерите отново пътя един към друг.

# 42
  • Paris, France
Много е поучителна историята на приятелката на MERA. Да я прочете 2 пъти авторката!

Жени, на които мъжете бързо ни омръзват и държим на външност и развитие, трудно оставаме с един мъж. Важно е да го осъзнаем и да избираме наистина читави мъже, които биха остарели приемливо. Също и да знаем, че разлюбването ще се случва с всеки следващ. Всеки. Даже не всеки втори.

Оттук нататък само хойкане и шут при промяна на обстоятелствата, никакво съжителство, никакви нови бракове и най-важното - никакви нови деца. С едно е трудно, с две е още по-трудно, с двама или трима различни бащи може да стане ад.

# 43
Sorry, не разбирам пожелания от рода на "Дано при вас не се развият така нещата и намерите отново пътя един към друг."

Не е ли достатъчно само да не се развият така нещата, както при въпросната позната? И защо така лесно се заключава, че пътят един към друг е най-добрият вариант в случая?

Учудвам се колко много се съди и как се дават съвети на килограм, без да се знае почти нищичко за цялата ситуация. Не че и аз не правя това за забавление Grinning

Чувствата са си нейни, животът си е неин.

И има право да бъде щастлива с достатъчно голям.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 18:12 от Telesilla

# 44
  • На топло
Не е привлечена, не я задоволява, не може да го понася, ми да се развежда.

Само аз ли забелязвам грозно отношение към мъжа 🤐 Няма нищо срамно да имате проблеми във връзката и жената открито да изразява своето недоволство.
Подробностите за пениса са....🤢
При поредния освен да си отваря очите 😁 в тъмното и да го замерва няколко години преди да прави деца.  Ама и Ч.път да е огромен, пак не е  гаранция за пълно семейно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт