Вече не съм привлечена от мъжа ми

• 7 211
  • 166
  •   1
Отговори
# 15
Така ми звучи като да си привлечена от някой друг.

# 16

Не, няма друг изобщо

# 17
  • София
Брутално.
Може би си се извисила духовно и интелектуално, и той се е "смалил" или е дребнав?
Но - физиологично.....
Брутална тема.

Онагледява много неща и изключително се радвам, че е пусната точно тук, в бг-мама Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 18
Универсални решения няма как да има защото хората са различни, но все пак има подходи. Тези които се стремя да следвам са от будизма, доколкото съм го разбрал. Първо, отчиташ че всичко се променя и ако не е в посока която ни устройва, тогава няма как да мине без търпение. В твоя случай това е живот и в чужбина, и  с бебе. Второ, задаваш крайните решения които не те устройват и търсиш средния път и неговите малки крачки напред. В твоя случай, например едната крайност е раздяла и развод, а другата е всичко остава така. Изборът им зависи от външни промени, а теб зависят малките крачки по средния път между тях. Например, отчиташ че в чужбина средата е друга, у нас не винаги отчитаме нейното влияние, но в чужбина често ставаме различни за изненада на нас и околните които ни познават отдавна. Затова са нужни насочени усилия за създаване на социална среда която ни активира да сме активни, да се развиваме като се учим от тази среда, а според Буда "Да учиш, означава да се променяш". Така и промяната, и учението са неизбежни, от нас зависи в каква посока стават. Например, има хора в подобна ситуация в чужбина с малко дете, можете да ги потърсите, одобрите и се сменяте понякога, така ще имате малко време да излезете и спортувате заедно. Друг пример, вместо фитнес можете да отидете на групов туризъм, така ще комбинирате натоварването и социалните познанства. В чужбина има и друг ефект, излиза се от чуждата социална среда, пълна с неизбежните условности и се потапяш в природата, която навсякъде си е природа и няма нужда се преструваш.

# 19
  • София
Като баща какъв е? Често се случва като роди жената и да види мъжът си в друга светлина, като егоист, или като чужд на нейната ситуация на майка, или пък да се окаже с някакви възгледи, които да я отблъснат, да покаже липса на грижа към нея и/или детето. Нещо те е отчуждило от този човек и виж какво е преди да се влюбиш в някой от социалните контакти в работата, защото в момента си свободна жена в главата си, докато мъжът ти ти е толкова чужд.

# 20
  • Поморие
Здравейте, от месеци насам не съм привлечена от мъжа ми - най-вече сексуално, но и емоционално. Много е странно да го обясня с думи, но в началото на връзката ни (преди 6 години) правихме постоянно секс и физическия аспект на връзката ни беше най-силен. Бях много силно привлечена от него.
От известно време го виждам “много дребен”. Струва ми се, че се е смалил. Звучи нелепо, но когато съм пред/до него го чувствам по-дребен от мен, което не ми харесва. Включително ми се струва, че пенисът му се е смалил… звучи несериозно, знам. Просто не го усещам хубаво.
Аз родих преди 1 година, но със секцио, не знам дали това оказва влияние. Но и да е оказало влияние, какво е решението?
Аз си върнах кг, спортувам редовно и като цяло се старая как изглеждам.. също така се върнах вече на работа и имам много социални контакти и виждам други мъже, които ме привличат повече. Абсолютно нищо не се е случвало, дори не флиртувам, но ми се иска. Дразни ме, че той не е отишъл на спорт нито веднъж.. от години. Постоянно му казвам, че ще му се отрази добре и психически, и физически, но нищо не се случва. Няма как да отидем заедно, защото сме с малко дете и без семейство, където живеем. А психически той не е особено одолетворен напоследък. Има проблеми на работа и тн, аз го подкрепям и се опитвам да помогна, но няма/не знам какво мога да направя.
Иска ми се да имаме хубаво и здраво семейство. Не знам защо се чувствам така.. иска ми се пак да го виждам като мъжа на мечтите ми както в началото.
В днешно време ако имате до себе си добър човек, грижовен, обичащ, нетоксичен, отдаден на семейството, пазете го като очите си! Всеки втори има някакви отклонения, а всяка втора попада или има такъв до себе си и тегли години наред. Ако сте от малкото семейства, в които всичко е наред, моето (непоискано) мнение е: не го разбивайте. И мъже и жени разберете, че човекът не е обвивка - това, което ни движи е душата и външният вид не е всичко и не ни прави хора/ по-малко хора. Бъдете разумни!

# 21
  • София

В днешно време ако имате до себе си добър човек, грижовен, обичащ, нетоксичен, отдаден на семейството, пазете го като очите си! Всеки втори има някакви отклонения, а всяка втора попада или има такъв до себе си и тегли години наред. Ако сте от малкото семейства, в които всичко е наред, моето (непоискано) мнение е: не го разбивайте. И мъже и жени разберете, че човекът не е обвивка - това, което ни движи е душата и външният вид не е всичко и не ни прави хора/ по-малко хора. Бъдете разумни!
Съгласна съм, но как правиш секс с мъж, по когото грам не си падаш, ако ще да е най-свестния другар в живота? Макар, че такова отчуждение едва ли е в резултат на супер свестен мъж, по-скоро обратното.

# 22
Не съм чела отговорите.
Но ако се чувстваш така, по моята вечна теория за омръзването, просто ти е омръзнал и не го обичаш вече.
Твой избор е как да продължиш .
В наши дни не трае дълго.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:32 от pepa57

# 23
Tori244, от двата ти поста си правя изводите, че си отблъсната от пасивността му, от липсата на положителна енергия и стремеж към каквото и да е. Той се е превърнал в домашен котарак лежащ на дивана и мрънкащ, а ти не си искала такъв партньор до себе си. Не ти се прави секс с него, защото не само не му се възхищаваш, а точно обратното - дразниш му се за пасивността и пускането по наклона. Опитваш се да му го кажеш без да бъдеш груба, но той само кима "да, да" и няма никаква промяна.
Възможно е да ти се струва, че ти краде енергията и устрема!
Права ли съм?

Относно мъжкия начин да помогне - ще направи мускули и голям патладжан и ще се върне страстта, чак се засмях! Мило и добронамерено, но повърхностно. Мускулите и зеленчука не стигат за да запазиш любовта в една връзка, даже бих казала, че лично аз бих била отблъсната ако мотивирам мъжа ми, меря го и го награждавам! Звучи ми ужасно! Харесвам мъже алфи и ако моята алфа стане мухльо, който награждавам с морков - секс ще ми е гнусно ...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:35 от the Дорис

# 24
Кажи му ги тия неща на него и приключете.

# 25
Мисля, че нещо в твоето ежедневие се е променило, срещнала си други мъже, с които сравняваш твоя собствен и намираш в тях нещо повече, а твоят ти се струва дребен, в смисъл на нищожен.
Съвет не мога да ти дам.

# 26
А дали ти привличаш още мъжа си или и той те вижда по друг начин след появата на детенцето ви?

# 27
Здравей, мило момиче! Напълно те разбирам и ти съчувствам. Тук ще срещнеш и много упреци, подигравки и глупави коментари, но не се връзвай. Съвсем те разбирам, че ти се виждат някои промени в твоят мъж и не, не ти се струва. Понякога мъжете просто…абе губят се. Независимо, че ние ги подкрепяме във всичко, те просто някак издишат. Като балон. Някои мъже приемат жените си за даденост и нещата отиват по дяволите. Но в твоят случай не е така, според мен.
Да, секса не е всичко, но понякога може да бъде… и ако там не става-няма какво да направиш. Гушкането-ами то до някъде стимулира определени центрове в мозъка, но не съм убедена, че би помогнало много. Мисля, че трябва да бъдеш честна с него и да подходиш зряло. Но не го карай да ходи на фитнес или да помпа мускули. Просто говорете зряло и честно. Кажи му как се чувстваш, кажи му, че ще разбереш ако има нещо, което го смущава и бута по самочувствието му. Но говорете с равен тон. Дайте си някакви съвети един на друг (кой какво и т.н.) Не прибързвай с развод или да поглеждаш в страни. После ще ти и по-тегаво. Късмет ❤

# 28
Тя е привлечена от много други мъже е написала госпожата... и нормално. То щото мъжа и пък не е привлечен от никоя друга жена, само неговата е в неговите очи Simple Smile
Пениса му се бил смалил ... божеееее, по-нисък станал.... божееее
Жената просто е тръгнала на фитнес, гледа много тик ток и вече се чувства прецакана, че е толкова красива и фит, че може да привлече много по-качествен мъж. Ами пробвай няколко други мъже, накрая на 50 с 49 котки, ама първо напусни твоят, че да може да се оправя човека навреме.

# 29
По-добре с котки, отколкото с лежащ дразнител около теб.
По темата: Съгласна съм с потребителката с теорията за омръзването и обикновено розовите очила падат след известно време. Не си пасвате на ежедневно, динамично ниво. Рано или късно ще си разделите, защото няма да може да го понасяш накрая. Фитнес няма да промени липсата на амбиция или постоянното чувство, че живееш със смотльо. Самият факт, че не влиза в диалог и не се интересува как да промени отношенията ви, е достатъчен пример за нивото на връзката. Особено ако си социален или динамичен тип жена. В чужбина пък е още по-готино, защото отдавна са осъзнали, че крепене на издишал брак, е години загубено щастие. Да не говорим разнообразието от различни и интересни мъже.

Общи условия

Активация на акаунт