Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 946
  • 2 758
  •   2
Отговори
# 2 610
Съгласна съм, че е некоректно написано. Просто не ми е хрумнало да чета инструкциите и съм си намирала кода за ваучера на лесно място.
Иначе в бейби.бг не всичко има. Може исканото от теб да е само в Озон. Иначе двата сайта са под една шапка.

# 2 611
https://www.ozone.bg/product/elektronen-vaucher-ozone-bg-20-lv/

Става дума да купиш ваучер от озон за подарък...горе в линка.
За такъв става дума в подчертаното от Реге. Не за този купен през инсентив..той идва в профила в инсентив.

# 2 612
Дайте идеи за какво да похарча около 61 лева в инсентив, предпочитам Емаг или Озон. Идва Коледа, децата са момче на 11 и момиче на 15. Като цяло нямат нужда от нищо. Аз също не се сещам към момента за нещо, за което да дам пари 🤔.
Не са по четенето, уви.
Не редят пъзели и не се интересуват към момента от Лего.
Малкият играе игри на лаптопа, но той не е геймърски и не знам кое би тръгнало. Има си и Нинтендо.

# 2 613
  • Пловдив
Чорапи! Винаги има нужда и винаги са малко. В емаг има.

# 2 614
Имат. Много. Заринати са.

# 2 615
  • Пловдив
Суитчър.

# 2 616
Когато не се сещам за какво да похарча пари (имам ваучер примерно или трябва да допълня за дадена сума),  купувам тетрадки, моливи, химикали, несесери. Моят губи като за световно канцеларските материали, а от тетрадки винаги има нужда.

# 2 617
Парфюми- има спортни на прилични цени.Арабски също.Готино бельо- моят искаше боксерки ма Роналдо, например.Момиче на 15 сигурно ще се зарадва на козметика.Коледни пижами Simple Smile

# 2 618
  • SF
Аз имам 23,50 - ще ги превалутира в евро или сега да ги харча?

# 2 619
  • оттам, откъдето започва България
Резонен въпрос, на който наистина трябва да се отговори.

# 2 620
Е,  много ясно че ако влизаме в ЕЗ..превалутират се автоматично всички продукти съглосно закона за еврото. Ще значи - на първия въпрос.
На втория - всеки си решава кога да ги харчи.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 19:34 от teta75

# 2 621
Е, ще ги превалутират сигурно.

Аз си купих най-накрая четец.
250 ваучери и доплатих малко и за четеца и за калъфче. Радвам се, от години се каня да имам такова, че ми писна от телефона.
А останаха ми последните 120 лв, вече са във ваучери на ардес и тия дни, със сигурност до края на декември от ардес и един самсунг А 17 ще купя пак на промо за 399.
За да купя последния ваучер от 20 лв за ардес, RWRD точките ги обмених за бг мама точки и даже излязох на печалба. Тоест е изгодно.
И ми останаха едни 3,39

# 2 622
Честито за четеца😊 за мен това е една от най-смислените електроники и я ползвам ежедневно. Като човек, който много обича да чете, но му липсва пространство за трупане на книги, пък и толкова много имам да прочета, че едва ли бих се върнала да препрочитам и събиране на прах не ме блазни. Със здраве да си го ползваш!

# 2 623
Определено е смислена.
ПДФ не ги чете добре, отваря, но неслучайно си има моби и разни други формати.
С уърд също не е лошо, там ако файла позволява, може да си пипна шрифта.
Лятото като се прибирах от морето вместо да чета, аз гледам тъпо, че батерията падна много бързо.
А на четците издържат и това е прекрасното.

# 2 624
  • оттам, откъдето започва България
Четецът е хубаво нещо. Честито!
Аз все още предпочитам хартията. Blush

Общи условия

Активация на акаунт