Колко точки получихте от лоялната програма?

• 84 705
  • 2 870
  •   1
Отговори
# 330
Не възстановяват точки, а магазинът възстановява ваучера.

# 331
Имам точки, които нямам намерение да прехвърлям към профил/ портфейл или както там са го кръстили. Нали щяха да изчезнат уж автоматично да края на годината, гледам още си стоят?

# 332
ТиЛи, забавиха малко заради разни бъгове.Изчакай малко и ги дари като пуснат опцията.(ако искаш, разбира се)

# 333
ТиЛи, забавиха малко заради разни бъгове.Изчакай малко и ги дари като пуснат опцията.(ако искаш, разбира се)

Мерси за инфото. Hug

Бих ги дарила с удоволствие, стига да има опция да го направя без да трябва да ги свързвам с профила си/ портфейла си или както там се казва.

# 334
Аз, честно казано, нищо не разбрах. Каква е тази програма, как се купува чрез точките в нея....

# 335
Аз, честно казано, нищо не разбрах. Каква е тази програма, как се купува чрез точките в нея....
Следвайте стъпките, които са описани. Правите си профил в инсентив и прехвърляте  там точките. Разгледайте кои магазини предлагат ваучери и на каква стойност. След това, когато си изберете нещо от някой магазин, в инсентив вземате ваучер за този магазин. Може да доплатите, ако сумата е по-голяма от ваучера, но не връща ресто, ако е по-малка. Покупката си получавате онлайн по заявен адрес, пазаруването е в онлайн магазини. Може и във физически, например в Декатлон може да покажете разпечатан ваучер или такъв от телефона.

# 336
  • София
Не знам дали ще може без да се свързва профил в Инсентив, аз имах малко над 4000 точки, свързах профила, използвах ваучер за 30 лв, другите ги дарих на някаква инициатива за училище Луи Браил, после спряха и казаха пак ще подновят възможността за дарение, прекратих връзката между bg-mamma и Инсентив, писах на Инсентив и ми изтриха профила

# 337

Според броя точки с който разполагате си купувате ваучер  на стойност 10,20,30,50 лв а вече има и по сериозни суми- изборът е между няколко магазина- озон, ссс, емаг и тн.
Отивате в онлайн магазина  и си харесвате нещо аз си купих от Озон на стойност 46 лв ваучера беше за 30, доплатих с Apple pay 16 лв взех си покупката от местния мол така не платих доставка от 10 лв за еконт.
Ваучера ( кода) се добавя в полето Ваучер и той ви намаля стойността на покупката!

# 338
Следвайте стъпките, които са описани. Правите си профил в инсентив и прехвърляте  там точките. Разгледайте кои магазини предлагат ваучери и на каква стойност. След това, когато си изберете нещо от някой магазин, в инсентив вземате ваучер за този магазин. Може да доплатите, ако сумата е по-голяма от ваучера, но не връща ресто, ако е по-малка. Покупката си получавате онлайн по заявен адрес, пазаруването е в онлайн магазини. Може и във физически, например в Декатлон може да покажете разпечатан ваучер или такъв от телефона.
Да, направила съм го. Ама сега и условия на магазини да чета, да се съобразявам с техни си правила, с търчене за вземане на доставки, че и дали ще е това, което искам...не, мерси. Пък сумите за ваучери са направо смешни - 20, 30, 40, аре може и 100 лева. Ми не ме устройват.

# 339
  • София
Смешни, хе-хе, тук явно важи правилото много точки големи ядове, малко точки малки ваучери малки ядове, аз ползвах само един ваучер 30 лв за Озон, имаше безплатна доставка до кутия Box now

# 340
И сам човек май може да си купи ваучери към повечето сайтове, ако целта е да има ваучери с устройващи го суми Simple Smile

# 341
  • Сливен
Както в живота така и "тук"яено /в Бгмама/ - за някои 100 лева са смешни, а за други са много. Като приказката "д*пе знае 2 и 200".

# 342
Смешни за едни, добра сума за други.
Масово потребители бяха изключително доволни и благодарни за "подаръка".

# 343
Явно някои очакват “кеш”, защото онлайн не обичат да пазаруват.Изумена съм.

# 344
Смешни за едни, добра сума за други.
Масово потребители бяха изключително доволни и благодарни за "подаръка".

Да, аз направо ти се чудя как ще ги оставиш да изгорят. На мен щеше да ми е много мъчно Joy

Общи условия

Активация на акаунт