Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 926
  • 2 758
  •   1
Отговори
# 2 715
Аз имам 9.19 евро в rewards и сега ме е яд, защото 100 пъти въртях, преди да видя принципа на редуциране на точките, все щях да имам едно 10 евро сега... Инсентив се покриха, едва ли ще има други точки по лоялна програма. Останаха ми тук в профила онези камъчета - бронз, сребро, ала бала, за едно голямо нищо Grinning

# 2 716
Ако взема ваучер на Тейкуей, детето поръчва на два пъти от Хесбургер и му доставиха с Тейкуей, а доставката е 1,50лв, колко пъти може да се ползва ваучера?

# 2 717
Един ваучер - една поръчка. Ако стойността на ваучера е по-голяма от поръчката, остатъкът изгаря. Виждам, че в платформата са писали друго, но обикновено Takeaway не работят така и аз не бих рискувала. Ако някой е пробвал на практика, да каже.
Според ОУ може:

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 14:57 от TDK_91

# 2 718
Аз имам 9.19 евро в rewards и сега ме е яд, защото 100 пъти въртях, преди да видя принципа на редуциране на точките, все щях да имам едно 10 евро сега... Инсентив се покриха, едва ли ще има други точки по лоялна програма. Останаха ми тук в профила онези камъчета - бронз, сребро, ала бала, за едно голямо нищо Grinning

Ами обмени го в бг мама точки и ще имаш 10 евро за ардес примерно.
Щото само те имат такива ваучери.
Отиди в раздел обмяна на точки.

# 2 719
  • SF
Ама то не беше ли нещо като 1000 точки - 10 лева. Сега 5 евро и малко центове от превалутирането?
Защо не си обменяла всичко,  а си въртяла? Аз нямам останали точки. Само неклъгли евра - какво ви казах снощи?? - нещо като 11,36 ми звучи. Мога да купя купон на Фешън дейс за 10 евро и 1,36 ще останат да ми се търкалят. Ако има още лоялности и аз получа точки, защото само първия път получих и веднъж от една анкета взех 500 точки, ще ги добавям към тези 1,36 и пак ще събера 10 евро. Но май няма да получа повече точки.

# 2 720
  • София
Не може с 11 евро бгмамма точки да се купи ваучер за 10 евро за Фешъндейс. В началото курсът беше изгоден, после го смениха, така че които не сме обмен или навреме, сега не стига за почти нищо. Поне съм доволна, че в началото си взех някакви ваучери за Озон.

# 2 721
При обмяна на rwrd точки ако обменяме към бг мама сме на печалба.
Затова писах назад да обмени и да си ги използва тия 9,19. 557 точки излиза че са.
rwrd точки имах към 40 и нещо лева от разни игри, интервюто и не знам си още какво.
Превъртях ги към бг мама точки и от ардес си купих последния ваучер.
Дори сметнах тия 9,19 евро, че ще има 10,42 евро към бг мама точки и оттам купува.
Само това е на печалба май.

# 2 722
  • SF
Дава ми да купя. Мога да купя. 2000 фешън дейс точки мога да си купя. Има и още един вариант, но за него нямам пари.
Освен ако нещо не бъркам и изобщо не разбирам как работи това нещо. Но сега, ха съм кликнала, ха съм купила. Просто в момента не съм убедена, че ще купувам нещо от Фешън дейс.

# 2 723
Купувай докато можеш, защото аз после не съм убедена, че с тия точки ще може да купиш нещо.

# 2 724
  • SF
Знаеш ли колко пъти съм пазарувала от Фешън дейс и не съм се сетила за тези точки да ги обменя. През акъла не ми е минало.

# 2 725
И аз мисля, че трябва да си използвате, защото утре може и приложение да няма Simple Smile

# 2 726
  • Бургас
Пробвах на няколко места да купя ваучер, но не се получава. Все не ми достигат моите 10.60 евро.
Ами, видяло се е,че няма да мога да ги използвам и ще си стоят.

# 2 727
Есме,  купи сега.  Не е нужно веднага да го използваш. Ще имаш над година време.

# 2 728
Знаеш ли колко пъти съм пазарувала от Фешън дейс и не съм се сетила за тези точки да ги обменя. През акъла не ми е минало.

За това купувай сега. Ще имаш време да помислиш какво ще си купиш с него - чанти, обувки, дрехи. Никога не са достатъчни на една жена 😀 Не, че ти е кой знае каква сумата, ама пак е нещо.

# 2 729
  • в сърцето на един мъж...
Ей, добре, че казахте, всички точки дето имах излишни, обърнах в бг мама точки. Обаче от тях какво мога да правя? Имам 33 евро в бг мама точки. И се чудя да обърна ли озонските също в бг мама точки? Че е най-изгодно така

Общи условия

Активация на акаунт