Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 39 253
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Пак казвам - хормон на растежа - малки, с оранжево, с етикетче както на снимката на прегнила, слагаш си цялата и така няколко дни по време на стимулация в допълнение към основния препарат за стимулация.

# 706
Не гледай снимките в интернет - аз също съм си купувала зелен Овитрел. Тези в болницата са за болнично ползване и май никъде не са в такива малки опаковки с оранжево. В досието ти няма ли качени амбулаторни листи и там да пише какво са ти изписвали?

# 707
  • Sofia
Да, между другото в епикризата от инвитрото наистина трябва да има написани медикаментите , с които са те стимулирали. Според мен всичко може да е това, което са ти дали, ако в болницата си ги приготвят предварително в тези спринцовки и да са все оранжеви поради тази причина.

# 708
  • София
Но епикририза при трансфер или още при пункция:)

# 709
Здравейте. За пръв път ще правим ЗЕТ при др Стаменов. Днес бях на преглед на седми ден от цикъла и той ми не даде никакви лекарства въпреки че лигавицата е 5мм. На вас давал ли е лекарства преди трансфера?

# 710
Явно ще правите ЗЕТ на естествен цикъл. Той преценява дали да даде недикаменти или не. Преди моя ЗЕТ имах изписан само дузофарм.

# 711
Също и аз съм пила дузофарм миналия цикъл. Но ме тревожи тънка лигавица.На вас беше ли успешен този трансфер?

Явно ще правите ЗЕТ на естествен цикъл. Той преценява дали да даде недикаменти или не. Преди моя ЗЕТ имах изписан само дузофарм.

# 712
Да, бременна съм в 13г.с. Нямам спомен колко мм ми е била лигавицата обаче.

# 713
Супер е когато може да се действа на естествен цикъл. В Турция предимно така правят, за разлика от България. Моят успех е на естествен цикъл. Ще следят лигавицата и ако не порасне достатъчно, могат да отложат трансфера. Няма да сте се тровили с лекарства излишно. Важно си е и търпение за постигане на идеални условия в матката за трансфер.

# 714
Здравейте!

Вчера бях на първичен преглед при Д-р Стаменов. Съмнява се за аденомиоза и каза, че ако има се инжектира някакво лекарство, което прочетох, че е Депакин. Някой може ли да ми обясни как е протекло при него, ако има сходен случай?

Освен това за хистероскопия направление взимам ли си от личния лекар за хоспитализация?

Благодаря

# 715
А Стаменов обясни ли, показа ли какво го навежда към тия съмнения?

# 716
Конкретно за моя случай, моите симптоми и моята история със забременяването. За това го навежда на тази диагноза.

# 717
За хистероскопия не ви трябва направление от личен лекар. От болницата сами си издават всичко. Аз имах една инжекция с Депакин и после 2 месеца прием на същите хапчета. Не съм имала никакви оплаквания.

Здравейте!

Вчера бях на първичен преглед при Д-р Стаменов. Съмнява се за аденомиоза и каза, че ако има се инжектира някакво лекарство, което прочетох, че е Депакин. Някой може ли да ми обясни как е протекло при него, ако има сходен случай?

Освен това за хистероскопия направление взимам ли си от личния лекар за хоспитализация?

Благодаря

# 718
А имахте ли положителен резултат (бременност)?

# 719
Да, в момента съм в 14г.с.

Общи условия

Активация на акаунт