Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 38 105
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Страхотно! Успешна бременност и благодаря за надеждата!

# 721
Някой да има успех от ЗЕТ на естествен цикъл при др Стаменов? Искам мнения на 28 год съм.

# 722
Здравейте, след неуспешен трансфер по фонд трябва ли да се информира някъде или да чакам обаждане от тях?

# 723
Здравейте! Какъв беше трансфера? Ако е бил свеж и имате замразени ембриони, към същата заповед имате право на още един замразен трансфер, без да правите абсолютно нищо. Ако пък е бил ЗЕТ или нямате повече ембриони, по-добре попитайте в клиниката или направо в ЦАР, но до колкото знам, в такъв случай се подават наново документи за нова заповед. Клиниката ги подготвя, така че те със сигурност ще знаят. Успех!

Здравейте, след неуспешен трансфер по фонд трябва ли да се информира някъде или да чакам обаждане от тях?

# 724

Здравейте. Клиниката комуникира с фонда. Подготвят един комплект документи (разбивка на сумата, която е усвоена и разни други общи неща), които вие само трябва да подпишете.

В моя случай ми се обадиха от Надежда да ми кажат, че имам да подписвам документи. Питаха ме дали по куриер да ми ги пратят, или ако в близко бъдеще ходя там, да ги подпиша на място.

# 725
  • Sofia
След трансфера ми се обадиха, че трябва да подпиша документи (това още в деня на самия трансфер, казаха ми, че е приключил нашият цикъл - имахме само 1 ембрион, който трансферирахме). Няколко дена по-късно отидох да ги подпиша. След като разбрахме, че не е успешен и трябваше да започваме нов цикъл отначало, просто ни подхотвиха документите отново да кандидатстваме за 2ро инвитро.

# 726
Странно как така веднага след трансфера. В моите документи, които Надежда подготвиха, пишеше, че е неуспешен и ми звъннаха да ги подготвят след като им бях съобщила за неуспеха. Но да, Надежда ще се погрижат.

# 727
  • Sofia
Странно как така веднага след трансфера. В моите документи, които Надежда подготвиха, пишеше, че е неуспешен и ми звъннаха да ги подготвят след като им бях съобщила за неуспеха. Но да, Надежда ще се погрижат.
Не знам и аз мислех, че след като видим дали е успешен или не ще трябва да оправяме документи. Тъкмо се бях прибрала след трансфера и ми се обадиха, че трябвало да подписвам документи. Питах ги това дали не се прави чак след като видим резултатат и ми казаха, че не. Понеже сме имали само 1 ембрион и реално вече е трансфериран, нямало да има други разходи (така или иначе документите които подписах бяха с лекарствата и дозите стимулации изразходена за този цикъл). Просто трябваше след като видяхме, че е неуспешен да подадем документите наново, следователно нова подготовка и сума за плащане.

# 728
Явно са си оптимизирали процедурата Simple Smile

# 729
Благодаря ви. И аз подписах документите няколко дни след трансфера. Реално имам още един ембрион, който не е изследван, но понеже в края на месеца ставам на 43 искам да подам документи за нова заповед, за да мога да се възползвам от още един цикъл по фонд. А този неизследвания ми е последна опция. Направо ще им звънна да питам дали ще стане както си я мисля.

# 730
Попитайте ги дали така ще може, при положение че има един замразен ембрион, макар и неизследван.

Благодаря ви. И аз подписах документите няколко дни след трансфера. Реално имам още един ембрион, който не е изследван, но понеже в края на месеца ставам на 43 искам да подам документи за нова заповед, за да мога да се възползвам от още един цикъл по фонд. А този неизследвания ми е последна опция. Направо ще им звънна да питам дали ще стане както си я мисля.

# 731
Обадили са ви се в деня на трансфера или някой от следващите дни, да си подпишете документи за приключване на опит по фонда. След това като сте разбрали, че е неуспешен са ви дали новите документи за фонда. При мен беше така и при трите опита по фонд.

# 732
Момичета при самофинансиран опит със свеж трансфер и ембриони останали за замразяване кога се заплаща замразяването и колко е цената на ембрион и за какво време?

# 733
не помня точните цени, но ориентировъчно в началото на годината беше нещо от сорта на:
Замразяване на 2, 4, 6+ почваше от 300-50лв и достигаше до 600лв в зависимост от броя замразени ембриони. Допълнително избираш, колко време ще са замразени - в моя случай платих 300лв за 6 месеца. Провери ценовата листа на надежда за най-актуална информация:
https://nadezhdahospital.com/wp-content/uploads/2025/09/Cenorazp … _01.09.2025-1.pdf
(качили са цените Sad )

# 734
За два предш 3 месеца платих 300лв за срок на съпранение 6 месеца

Общи условия

Активация на акаунт