Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 38 981
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми върнаха реално платената от мен сума по банковата ми сметка. Ваучерът ми го пратиха на имейл, защото имаше системен проблем и не се появи сам в профила ми. Предполагам при Вас ще се появи сам, ако не им се обадете. Аз съм много доволна от съпорта им.

# 61
Здравейте! Има ли наличен 10% код, този от другата тема е бил до 07.01.

# 62
Включвам се да похваля FD Simple Smile
Върнах едно палто чрез easy box на 08.01 и вчера на 10.01 са ми възстановили сумата.
Най-бързи са не само в доставката, но и във връщането на пари. А и цените тук са доста по-добри от другите сайтове.
Някой знае ли нещо за марката Barocca? Май е румънска и заглеждам едни палта, но не открих таблица с размери и не знам дали си отговарят.

# 63
Здравейте,
През януари все още ли важи промоцията от 20% за нови потребители?

# 64
Здравейте! Има ли наличен 10% код, този от другата тема е бил до 07.01.
Според началния пост вече няма промо кодове.

# 65
  • София
Здравейте,
През януари все още ли важи промоцията от 20% за нови потребители?
За първи път чувам за такъв код, но и аз следя. Набелязах си едни много готини маратонки и би ми се искало да ги взема по-изгодно.

# 66
Toni10 до 20.01

# 67
Много благодаря 🤗

# 68
  • Пловдив
Тениски мъжки на G star raw,  дали си отговарят?

# 69
Искам да ползвам кода, но ми дава съобщение: "количеството на продуктите надхвърля лимита на ваучера". Някой знае ли какво означава? Само един продукт имам  в количката.

# 70
Два продукта и над 120 лева. До този извод стигнах след слагане и вадене от количката.

# 71
  • Popovo
Ето ги условията

# 72
Ако имате genius, условието е друго:

# 73
Имате ли впечатления от марката June? Харесах си няколко неща , но нямам никакъв опит с тази марка. Ок ли е качеството и дали си отговарят размерите ме интересува 🙂

# 74
И аз тъкмо щях да питам за тях, сефте ги чувам.

Общи условия

Активация на акаунт