Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 39 017
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на 19.02 върнах поръчка, пратиха ми имейл че сумата ще ми бъде възстановена до 2-3 дни, но от тогава ни вест ни кост от тях. Писах им имейл и в контактната форма, но от тях нищо.

# 121
  • София
Здравейте на 19.02 върнах поръчка, пратиха ми имейл че сумата ще ми бъде възстановена до 2-3 дни, но от тогава ни вест ни кост от тях. Писах им имейл и в контактната форма, но от тях нищо.
Странно. При мен до сега са били изключително бързи. Имат телефон за контакти. Обадете се.
Аз да питам дали се намира код за отстъпка?
Surprise и off не са активни за артикула, който искам.

# 122
Последните два пъти,много бързо ми възстановиха сумата по сметката.На единият ден върнах пратката на другият ден бяха преведени парите.

# 123
  • София
Извинявам се, че досаждам отново, като връщам кутията с обувки ползвайки бокс, ще я сложа в някакъв мой найлонов плик, но трябва ли да отпечатам някакъв документ, който да приложа вътре или те се ориентират по клетката в която са сложени кой ги връща.
Благодаря

# 124
  • София
Извинявам се, че досаждам отново, като връщам кутията с обувки ползвайки бокс, ще я сложа в някакъв мой найлонов плик, но трябва ли да отпечатам някакъв документ, който да приложа вътре или те се ориентират по клетката в която са сложени кой ги връща.
Благодаря
Нищо не се отпечатва. Аз връщам в опаковката, с която е дошла пратката.

# 125
  • София
Благодаря, там е работата, че мъжа ми изхвърли куриерския плик.

# 126
Благодаря, там е работата, че мъжа ми изхвърли куриерския плик.

Не е проблем да я опаковате в , каквото имате .

# 127
  • Варна
Защо изчезна кода Genius? Аз имам платен акаунт, но код и отстъпки не виждам. Само Surprise код имам.

# 128
  • Стара Загора
Защо изчезна кода Genius? Аз имам платен акаунт, но код и отстъпки не виждам. Само Surprise код имам.
Аз имам

# 129
  • Варна

Има знак, че профила е Genius, но не се визуализира код при мен.

# 130
  • Стара Загора
Според мен не е за всички продукти, а само за тези

# 131
  • Варна
Така е, за тях е. Или да ся прекръстили кода от Genius на Surprise? Който няма платен акаунт има ли код Surprise? Утре ще звънна да ги питам.

# 132
  • София
Така е, за тях е. Или да ся прекръстили кода от Genius на Surprise? Който няма платен акаунт има ли код Surprise? Утре ще звънна да ги питам.
Да, имам код surprise. Нямам платен акаунт.

# 133
  • Popovo
Код за 10% до 16.03., за минимум 2 продукта над 120 лв.
POLINA10

# 134
  • София
Върнах обувките днес, изненадаха ме с имейл, че ми възстановяват сумата, мислех, че първо трябва да ги получат, също ми възстановяват и кода за 10% отстъпка за първа поръчка.
Днес платих и genius абонамента, но нямам никакъв код от 20%, единствено е този surprise, който обаче не може да се комбинира с другия.

Общи условия

Активация на акаунт