Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 38 942
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Поръчах тази рокля на Аrmani Exchange, ще бъда кума на сватба, дали според вас е подходяща.
Самата булка ще е с къса по-обикновена рокличка, няма да е нещо помпозно, затова и аз избрах по-изчистена рокля, чудя се пък сега дали не е прекалено обикновена?
Как мислите?

# 286
Аз харесвам изчистени модели, мисля, че са стилни и класни. Аз самата, като гост на сватба, бях с едноцветна, права, дълга рокля. Обувките ми бяха много ефектни (аз и хора около мен много ги харесахаме), и както с тази рокля, може да са Ви акцент - както на снимката, стои хубаво с контрастен цвят обувка.
Поръчах тази рокля на Аrmani Exchange, ще бъда кума на сватба, дали според вас е подходяща.
Самата булка ще е с къса по-обикновена рокличка, няма да е нещо помпозно, затова и аз избрах по-изчистена рокля, чудя се пък сега дали не е прекалено обикновена?
Как мислите?

# 287
Обикновена е! Прилича на плажна рокля .

# 288
  • пустинята Гоби
Какъв е плата, не може да се разбере много?

# 289
Платът е вискоза, алуминий. Това пише.
Може и да я върна, ако стои много обикновено. Но претърсих цяла София и всичко онлайн, нямаше цикламена или розова, която да харесам, а държа на този цвят.

# 290
И аз търсих над 3 месеца, поръчвах 3 пъти и връщах. Накрая, при поредно търсене, сложих отметка и на "макси" рокли в aboutyou иии, о, чудо - 4 модела рокли. И обувките от там намерих. А бях поръчала и от fashiondays обувки, които ме изненадаха неприятно, защото след 2 дни получих съобщение, че не са налични.
Може и да я върна, ако стои много обикновено. Но претърсих цяла София и всичко онлайн, нямаше цикламена или розова, която да харесам, а държа на този цвят.

# 291
А тоест макси рокли, но е имало и по-малки размери ли?
Радвам се, че не съм само аз Grinning Помислих си, че съм откачена

# 292
  • на земята
Здравейте,налага ми се да връщам поръчка едни кецове не отговарят на номера,но няма нито бележка в кутията нищо.Само кутията с обувки?
До изибокс искам да оставя или по добре да я оставя в Еконт ли нправо?
Мерси

# 293
  • Бургас
Трябва да заявиш връщане през сайта. Там ще посочиш дали да дойде куриер да ги вземе или ще ги оставиш в кутия.

# 294
  • Под Слънцето
Вчера върнах за 1-ви път едно яке. Само заради това, че нямаше вътрешен джоб , а левият цип едва го отворих и не посмях ни да мажа, ни да пръскам с нещо.

Цъкнах на "връщане" и следвах стъпките. Веднага, щом затворих кутията на изибокс с поставената стока в нея, ми възстановиха парите в профила.

# 295
  • на земята
Няма никакъв документ ?
Само кутията слагам с обувките без адрес без нищо така ли?

# 296
  • Бургас
Ако е с кутия ще трябва да ти изпратят код. То няма и как да я отвориш без кода. По него ще е ясно коя е поръчката.
Аз връщам с куриер. Той ми издава бележка, като ги вземе.
Документи за принтиране няма.

# 297
  • Под Слънцето
Няма никакъв документ ?
Само кутията слагам с обувките без адрес без нищо така ли?

Да, няма. Получих мейл с код, с който да отворя кутията и да сложа стоката. Те си генерират  всичко, от теб се иска да потвърдиш коя закупена стока ще връщаш и кратка анкета защо искаш да го направиш.

# 298
"Макси", "миди" са за дължината, се оказва 😬 и аз разбрах впоследствие 🤦🏻‍♀️така че, ако се ориентирам правилно, Вие търсите "миди". И не, не сте откачена. Аз бях сериозно отчаяна и приятелка ме "успокои", че и тя обикаляла за рокля и нищо не можеше да си хареса. Но с това попадение на 4 рокли (една от които в 2 цвята), бях почти сигурна, че все някоя ще става.
Скрит текст:
А тоест макси рокли, но е имало и по-малки размери ли?
Радвам се, че не съм само аз Grinning Помислих си, че съм откачена

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:05 от anmasu

# 299
В about you гледахте ли? Нещо такова: https://www.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/vecherna- … -charlie-17381301,      https://www.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretsc … ka-17974358 , https://www.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/vecherna- … _campaign=product. Между другото ми се струва, че цикламеното е прекалено силен цвят и ще "засенчвате" булката. Някакво по-бледо, пастелно розово ще изглежда по-добре. Само си представете  снимките.... Твърдо не за този цвят в конкретния случай.

Общи условия

Активация на акаунт