Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 65 497
  • 566
  •   3
Отговори
# 555
Някой да е купувал този тип боти на марката, търся отзиви за качество и удобство?

# 556
Здравейте, някой да има проблем с приложението на Fashion days? От няколко дни не мога да го отворя

# 557
Отварям го, наред си е.

# 558
  • пустинята Гоби
И при мен се отваря, тъкмо го зяпах за намаления, но няма това, което търся.

# 559
Отварям го, наред си е.
Няколко пъти го деинсталирах… но няма оправяне.

# 560
  • Sofia
Изтеглиха ли ваучерите от играта с добавяне на продукти в любими? Има ли печеливши някъде?

# 561
  • оттам, откъдето започва България
Не мога да финализирам поръчка, стигам до: Потвърди и плати, и започва едно въртене - и нищо: Заявката не може да бъде изпълнена. Два пъти така и се отказах.
Рядко пазарувам в този сайт. Някой имал ли е такъв проблем?

# 562
  • пустинята Гоби
Не, но може да поръчате с наложен платеж.

# 563
  • София
Не мога да финализирам поръчка, стигам до: Потвърди и плати, и започва едно въртене - и нищо: Заявката не може да бъде изпълнена. Два пъти така и се отказах.
Провери дали желаните продукти не са налични в Емаг - там, много често и цената е по-добра.
ПП.
Възможно е някой от продуктите да не е наличен.

# 564
  • Някъде там
Провери дали желаните продукти не са налични в Емаг - там, много често и цената е по-добра.
ПП.
Възможно е някой от продуктите да не е наличен.
Абсолютно. Така се сдобих с този часовник:
Скрит текст:
във ФД беше 130 лв. в ЕМАГ 107 лв.

# 565
  • оттам, откъдето започва България
Имам код от лоялната програма на БГ мама за Фешън дейс и затова оттам трябва да пазарувам.
Явно не се получава, тъй като накрая няма нищо за плащане, т.е. сумата на закупените продукти, е по-малка от ваучера и се получава 0,00 евро за плащане.
Междувременно днес като отворих сайта, част от продуктите вече не са налични. Satisfied
Ще пробвам по-нататък, само дано не ми е отчело кода като ползван.

# 566
  • София
Имам код от лоялната програма на БГ мама за Фешън дейс и затова оттам трябва да пазарувам.
Явно не се получава, тъй като накрая няма нищо за плащане, т.е. сумата на закупените продукти, е по-малка от ваучера и се получава 0,00 евро за плащане.
Междувременно днес като отворих сайта, част от продуктите вече не са налични. Satisfied
Ще пробвам по-нататък, само дано не ми е отчело кода като ползван.
Точно това е проблемът. И в Емаг е така, но май беше свързано и с начина на плащане. Ако се избере карта като начин плащане, а няма какво да се плаща, уж приема поръчката, а нищо не се случва. Ако се избере наложен платеж, тогава излиза, че има такса за обслужване, която уж не изискват при получаване на пакета. Последното не съм го пробвала. Предпочитам да сложа някоя химикалка или гумичка и да платя с карта няколко стотинки отгоре. Пиша това, защото Емаг и Фешън дейс на практика са едно и много вероятно да е същия проблем.

За въпросната  поръчка, която "висеше в нищото" се свързах с човек от Емаг. Разблокира ми поръчката и едва тогава можах отново да ползвам кода. Но ако при теб изобщо не се е стигало до такъв етап, предполагам, че кодът не е използван. Можеш да провериш веднага като симулираш поръчка с нещо скъпо и приложиш кода. И без това докато не платиш, няма поръчка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт