Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 723
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 1 500
Тази вечер всички ще се държат прилично, обаче утре... Много крайни образи са вкарали тази година. Миналата година един Георги и една Атижа имаше, обаче сега имам чувството, че българи са само Цецо, Цвени, Мина и слабото момиче, което е с кучетата.

Да, абсолютно. И аз така мисля. Образите са прекалено полярни.  Скандалите и "циркИте" са гарантирани.

# 1 501
Мулти е доста серт, очаквах, че точно с немеца ще се сдушат заради езика и това, че имат общо с Германия. С това строго патриархално мислене ще има големи драми в къщата, не вярвам, че някои от жените ще търпят Мулти да го раздава шефче.

# 1 502
Как ще съжителстват всичките екземпляри, не ми е ясно.
Мути "аз съм от Франкфурт"
Плевен ми е Франкфурт. Grinning

Страшно неприятен тип - “жената трябва да знае, че е едно стъпало под мен”. Айде бѐгай.
мелес от плевенска циганка с някой беженски немец мюсли...

# 1 503
На Мултито ще му броя молитвите. То няма да остане време да се кара с хората.

# 1 504
# 1 505
Знаете моята теория, че нещата са предначертани и смятам, че прецаканите ще бъдат сините, защото са по-многобройни, а това е добре дошло за продукцията, защото ще се жалват не 2-3, а 10 човека.

# 1 506
Мюфтийката на вид ми напомня малко на Румънеца от "Румънеца и Енчев". Sunglasses
В тоя сезон ми се чини, че ше има търкал, въргал, вербална агресия, ревове, сръдни, цветно ще да е и много грозно.

# 1 507
Реших да гласувам за Цецо днес. За сега ми се стори най-добродушен и възпитан. Давид също ме изкефи как им игнорира въпросите и тръгна да си се разхожда. 😂

# 1 508
Аз ще изчакам да минат всички все пак,  но най-вероятно ще гласувам за Стефан

# 1 509
  • София /Абсурдистан
Дъното верно си имало и мазе.

# 1 510
Знаете моята теория, че нещата са предначертани и смятам, че прецаканите ще бъдат сините, защото са по-многобройни, а това е добре дошло за продукцията, защото ще се жалват не 2-3, а 10 човека.
предполагам,че ще предложат,още тази вечер да изберат един от тях да напусне къщата,ако е така-дано да е килимчето

# 1 511
  • Бургас
Как ще съжителстват всичките екземпляри, не ми е ясно.
Мути "аз съм от Франкфурт"
Плевен ми е Франкфурт. Grinning

Страшно неприятен тип - “жената трябва да знае, че е едно стъпало под мен”. Айде бѐгай.
Да, скоро ще научи на колко шамара е от падането по гръб...

# 1 512
И аз ще изчакам да видя и останалите "звезди" , но мисля да гласувам за Сияна.

# 1 513
Ааа ББ нема се лиши от рогозката. Заложили са на този кон, сигурна съм.

# 1 514
Ся тираджийският българин да не седне на килимчето.

Общи условия

Активация на акаунт