Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 513
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 90
Теодора е имала индиректни спречквания с него, защото винаги застава зад Виктор. Може би единствената, която не се е карала с Марио, е Кристи. Дали защото излезе твърде рано или просто са на един акъл - не знам, но и след предаването изглеждат близки. С Радо също, макар че Радо просто го използва, за да му рекламира бара.

# 91
Rhae, ти кое поред дете си в петорката? Рядкост е в днешно време повече дечица.

# 92
  • София
Rhae, ти кое поред дете си в петорката? Рядкост е в днешно време повече дечица.

Дете номер две съм аз и първо момиче Simple Smile

Лили85, всъщност точно Виктор като се е карал с него, Теодора не се е месила и даже му се беше скарала на Виктор онзи път като дудна той на Марио за цигарите.Тя избягваше да се меси в чужди скандали, гледаше си само нейните 😃

Кристи много се караше с Марио всъщност  преди да я изгонят, но тя седя две седмици точно.

# 93
Марио каза при Гала, че е потърсил Кристи след излизането си и тя е откликнала, излизали са след това.

# 94
  • София
Теодора е имала индиректни спречквания с него, защото винаги застава зад Виктор.
Нали й е гръб 😄

# 95
За цигарите няма как да не се обади - това че не пуши една седмица, беше най-големият ѝ коз. Чак всички събра, за да им го каже. И попита дали са разбрали. Многократно. 😁 Но чак да се кара на Виктор? Хммм. Не съм видяла такъв момент. Не се е намесвала, но не е и защитавала.

# 96
  • София
За цигарите няма как да не се обади - това че не пуши една седмица, беше най-големият ѝ коз. Чак всички събра, за да им го каже. И попита дали са разбрали. Многократно. 😁 Но чак да се кара на Виктор? Хммм. Не съм видяла такъв момент. Не се е намесвала, но не е и защитавала.

Виктор вдигна скандал на Марио и Георги (Марио основно) защо са изпушили кутията, която Беба им е дала, за един ден. Беба после му се скара на Виктор и го пита защо се меси и какъв му е проблема, след като цигарите са били нейни и ги е дала на хората с идеята да ги изпушат, не да ги пазят.

Не му е вдигала скандал, но Виктор като винаги се обиди 😃

# 97
Причината да се скара е защото Виктор ѝ се намеша в решението на кой и как е дала цигарите - не че толкова ѝ пука за Марио (или който и да било друг). 😁 Много себично момиче. Но все пак за нея има надежда. Млада е и не е тъпа като гъдулка - с годините най-вероятно ще улегне. Не мога да кажа същото за повече от половината от останалите участници.

# 98
  • София
Причината да се скара е защото Виктор ѝ се намеша в решението на кой и как е дала цигарите - не че толкова ѝ пука за Марио (или който и да било друг). 😁 Много себично момиче. Но все пак за нея има надежда. Млада е и не е тъпа като гъдулка - с годините най-вероятно ще улегне. Не мога да кажа същото за повече от половината от останалите участници.

Да, не е защитавала Марио, но идеята ми е, че само тя наистина не се е карала с него и не го е обиждала 😃

Иначе Викто го прие много навътре това тогава, но си беше права тя. Преди това Виктор използва факта, че Беба не е яла, за да крещи на Марио за вечерта с тортите. Като цяло, момчето спретна два скандала на неин гръб, без тя да е изявила желание 🤣

# 99
И Атижа не се е карала с Марио. Също и Гого (май).

# 100
  • София
И Атижа не се е карала с Марио. Също и Гого (май).

Атижа и Гого бяха малко като “душичката” и “моралния стожер”, тях не ги броим май.

# 101
Само едно не мога да си обясня, Нова ТВ толкова ли закъса, че за няколко подкаста да няма пари, за всички участници да направят.

# 102
Само едно не мога да си обясня, Нова ТВ толкова ли закъса, че за няколко подкаста да няма пари, за всички участници да направят.
Интересът към предаването замря с финала. Това е причината. В темата и сигурно ФБ групите / ИГ сме си едни и същи, но останалите зрители вече не се интересуват от предаването. Защо да си дават зор?

# 103
Теодора беше първата, която се подзря на Марио за умишлено поведение. Затова и смятам, че не го зачеса. Не толкова, че хранеше някакво уважение. Когато обаче липсва информация, обикновено по-простото обяснение е по-вероятно и от най-засуканото. В този смисъл да се казва, че не са показани кадрите с нападки от страна Марио, което е търсен ефект от продукцията, е най-малкото странно. И като се има предвид как повечето там отговарят на нападките, следва да приемем, че ако са изрязали всичките тези нападки, то са изрязали и последвалите скандали. Не изглежда състоятелно. Елена каза за един такъв случай в нейна смяна, когато Марио без причина е нарекъл Ланеца пед*л, но не каза, че е имало и други. И Ланеца не е отвърнал? И другите не са се възползвали от тази възможност да раздухат скандала? Както Ванеса раздухваше с дни? И всичко това да е спестено? Когато се плашеха на онази мисия, Ланеца стресна Марио и той му каза: "П*дал", а Ланеца отвърна нацупено: "Си ти". И само толкова? Когато палеше от далеч по-малко и не спираше да дудне с часове. Очевидно все пак има и нещо скрито, но не се наемам да гадая. Сега да си кажа, че в крайна сметка не гласувах за финала. Не можах. Имам някакви симпатии към Марио, но не ме убеди да гласувам за него. Затова пък другите ме убедиха да не гласувам за тях.

# 104
Лили,  не мисля, че интересът е спаднал, виж тук колко много писахме след финала. А и епизоди нямаше с хора, който излизаха и през последната седмица, когато имаше гледаемост.

Целият сезон даваше вид на много нискобюджетен.

Общи условия

Активация на акаунт