Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 509
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 60
Пускайте тик ток бързо Марио е на лайф с Мамасита😀
Ами не можем. Нямаме тик ток някои.Angry
ееее те много бързо приключиха,Мамасита му се извиняваше,това успях да видя

# 61
Ланеца каза, че е бил много развълнуван от срещата на видео с децата и жената, затова объркал и казал на дъщеря си Яница. А Яница е негова дъщеря от друг брак, за която не искал да говори.
Ахааа. Ясно тогава защо един път казваше, че има три деца, пък друг път - четири. Много гадно от негова страна. От предишен брак или не, детето е негово. Може ли да говори така?!

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 18:31 от Lilly_85

# 62
Ами не можем. Нямаме тик ток някои.Angry
ееее те много бързо приключиха,Мамасита му се извиняваше,това успях да видя
Ти да видиш!!!

# 63
Жената на Ланеца е българка, той така каза. Каза, че жена му е на 33 години, а дъщеря му е на 15 или на 16, което означава, че жена му е забременяла 100% без да има пълнолетие.

# 64
Жена му я чух в няколко клипа да казва по нещо. Не знам каква българка е, но не може да свърже две думи в изречение. Или не е българка, или не е много адекватна умствено.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 18:18 от Bernnarda

# 65
Петър и Атижа няма шанс да имат нещо помежду си. Не, че сме очаквали друго извън Къщата, но определено не мисля, че тя ще го отрази повече.

# 66
Благодаря за темата.. даже е по-интересна сега 😅

# 67
Жената на Ланеца е българка, той така каза. Каза, че жена му е на 33 години, а дъщеря му е на 15 или на 16, което означава, че жена му е забременяла 100% без да има пълнолетие.
Но в студиото коментираше, че хората не трябвало да се женят и да правят деца млади… Може би по неговите стандарти 16-17 годишна бременна съпруга не е млада, знае ли се…

# 68
Той ако има и друга дъщеря преди тези деца, явно също е бил непълнолетен, като се е раждала.

# 69
Все още не е късно да се добави анкета към темата. Например: Доволни ли сте от победителя в последния сезон? Доволни ли сте от сезон 2024? Оправдаха ли се очакванията за силен сезон? Какви персонажи очаквате в следващия сезон? Добре ли се справиха продуцентите от Hidalgo с Биг Брадър? Хареса ли ви по-стегнатият формат на лайв предаванията и дейли епизодите?
Куп неща може да се питат?
Например анкетите в “Игри на волята” и “Островът на стоте гривни” са с по няколко въпроса и са много полезни, защото така най-ясно се вижда нагласата и вкусовете  на хората, една малка извадка.

# 70
Esmee, мерси за новата тема Nature Snowflake

Да попитам знаещите - Марио с нещо по-добър фризьор ли е от останалите такива?
Според мен, да, Добър е. Прическите са на ниво. Той нали и в Англия беше работил? (но може и друго да е работил). А някои, с изваяни картинки на мъжка глава, отиват вече към изкуството.
Капанов му е дал основата, той води учениците си по международни изяви, всичките имат сертификати от спечелване на състезания, обикновено грамотите се слагат в салона на видно място, както и разрешителното.

# 71
Между Петър и Атижа има много голямо напрежение, основно от нея към него. Имам чувството, че не може да го понася.

# 72
Между Петър и Атижа има много голямо напрежение, основно от нея към него. Имам чувството, че не може да го понася.
Което аз намирам за изключително странно, защото той (въпреки, че беше отрязан) се държи много уважително с нея и дори подходи със съвсем добродушна самоирония към ситуацията. Поредното доказателство, че не всичко е черно и бяло и и той има своите положителни качества.

# 73
Все още не е късно да се добави анкета към темата. Например: Доволни ли сте от победителя в последния сезон? Доволни ли сте от сезон 2024? Оправдаха ли се очакванията за силен сезон? Какви персонажи очаквате в следващия сезон? Добре ли се справиха продуцентите от Hidalgo с Биг Брадър? Хареса ли ви по-стегнатият формат на лайв предаванията и дейли епизодите?
Куп неща може да се питат?
Например анкетите в “Игри на волята” и “Островът на стоте гривни” са с по няколко въпроса и са много полезни, защото така най-ясно се вижда нагласата и вкусовете  на хората, една малка извадка.
Стига па   и ти с тия Игри на волята и тинтири-минтири, че достатъчно им набрах!
Драйфа ми се като ги чуя.

# 74
Игрите този сезон бяха провал, успях да гледам само част от пилотния епизод, но беше мъка. Другия сезон не знам как ще им дам шанс, а си мисля, че ще си заслужава, защото ще има all stars сезон.

Дано ББ се излъчва самостоятелно, като единствено реалити, а не с още 1-2 и да чакаме до 10-11 за епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт