Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 64 560
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 1 605
Явно този каст, в тази конфигурация, е новото нормално....

Очаквам чувани и виждани панаири....

# 1 606
Охо, значи ще успеят да се скарат вече сини и червени ☺☺☺

# 1 607
  • София
Има ли шанс да гледаме някъде излъчване на живо?

# 1 608
Във вторник ще е дейли епизода, явно пак няма да е всеки ден, докато не стане по-напечено. Миналата година по едно време, като се раздвижиха нещата с Виктор и Беба, започнаха да пускат епизоди всеки ден.
Да видим какво ще стане, очаквам панаири още в първия епизод. Цецо изглежда много мил, затова предполагам, че ще готви и ще дава на всички храна, напитки и каквото още може, за да не им е толкова зле навън.

# 1 609
Как им затварят вратата – да не избяга топлото SmileSmileSmile.

# 1 610
Нехомофобите сега ще си живеят на спокойствие и на топло, а топ вървежните, които мислеха, че избират нормалното ще мръзнат. Не знам урок ли по толерантност ли се опитва да раздава Големият брат. хаха

# 1 611
Със закъснение гледам и не ви смогвам ви изчета всичко, което сте написали до сега. Много цветен каст. Стана ми гадно за червения отбор и че не го избират. Вярно, че е различен, ама ми се вижда добряк. Честно бих избрала него пред тази руса мацка, защото тя е прекалено агресивна. Още малко на влизане от първата врата ще ги вербува и ще ги пита "Какво избираш? Синият или червеният отбор?". Изчакай малко да се окопитят, да видят къде са, а не тъкмо да са влезли и да взимат решение от кой отбор да са.
Освен това не ми харесват религиозните фанатици и да ни се натрапват техните религиозни порядки. Малко ми е странно, че са вкарали този много религиозен мюсюлманин при положение, че има много голямо неодобрение към новия предмет Добродетели и религии и сега ни вкарват човек, който е много вярващ мюсюлманин. Нямам нищо против религията. Нека да си я изповядва, но не и да ни я навира в очите.

# 1 612
15 човека - "представителна" извадка на българската нация. В този смисъл шоуто не е за изпускане.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 22:32 от kriakla

# 1 613
Експериментът започна. Започнаха да им затварят вратата.

# 1 614
  • Варна
Сега като ги загледам, те и облечени за циганска сватба
То махалата е събрана там направо .Ромски биг брадър този сезон. Първо това ми направи впечатление в групата на  изпращачите ,  бяха очевадно смугли всички Laughing
Ще е богат на цигански мурафети този Биг брадър, само да се поотпуснат..

# 1 615
  • София
Може да имам 20 години разлика с Цвети, но тя е наистина харизматична и красива жена

# 1 616
Брадъра е толкова предвидим. То и нямаше какво друго и да е, де.
Или... можеше... да изкара Цецо и тримата мускетари навън и СЕМ да се самосезира. Joy Joy Joy

# 1 617
Оставянето на отбора на Цецо да пирува в къщата ми дава вайб на Биг Брадър 2015, когато направиха Кристиян Биг Бос и той ги дразнеше, като им забраняваше цигари и алкохол. Обаче ми се струва, че Цецо, колкото и да се спрягаше за провокатор във визитката, е добряк и няма да ги остави да мизерстват.

# 1 618
Със закъснение гледам и не ви смогвам ви изчета всичко, което сте написали до сега. Много цветен каст. Стана ми гадно за червения отбор и че не го избират. Вярно, че е различен, ама ми се вижда добряк. Честно бих избрала него пред тази руса мацка, защото тя е прекалено агресивна. Още малко на влизане от първата врата ще ги вербува и ще ги пита "Какво избираш? Синият или червеният отбор?". Изчакай малко да се окопитят, да видят къде са, а не тъкмо да са влезли и да взимат решение от кой отбор да са.
Освен това не ми харесват религиозните фанатици и да ни се натрапват техните религиозни порядки. Малко ми е странно, че са вкарали този много религиозен мюсюлманин при положение, че има много голямо неодобрение към новия предмет Добродетели и религии и сега ни вкарват човек, който е много вярващ мюсюлманин. Нямам нищо против религията. Нека да си я изповядва, но не и да ни я навира в очите.

Той тоя твърде религиозния, очите му станаха на понички, като видя всички жени там…

# 1 619
Паузите между всяко изречение на гласът на Биг Брадър са нетърпими, протяжни и неуместни, супертъпи

Общи условия

Активация на акаунт