Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 64 381
  • 1 647
  •   3
Отговори
# 1 620
Сега като ги загледам, те и облечени за циганска сватба
То махалата е събрана там направо .Ромски биг брадър този сезон. Първо това ми направи впечатление в групата на  изпращачите ,  бяха очевадно смугли всички Laughing
Ще е богат на цигански мурафети този Биг брадър, само да се поотпуснат..

Ами нормално. Това е представителна извадка. Циганите в БГ отдавна не са малцинство. Ако не вярвате разходете се през деня в центъра на който е да е по-голям български град. Дали ни харесва действителността или не вече е друг въпрос, но ние сме известни с това, че обичаме да си заравяме главата в пясъка.

# 1 621
Религиозен, но според мен жените не му връзват и е яко загорял... Ще забрави бърже за религията, когато някоя от мацките му обърне внимание, ако това се случи.

# 1 622
Той тоя твърде религиозния, очите му станаха на понички, като видя всички жени там…
И като немецът му каза нещо на немски, мигаше на парцали и измрънка, че е в България и ще говори на български. Лъжец от ден едно - най-вертоятно изобщо не е научил езика.

# 1 623
КОГА ЩЕ ИМА НОВА ТЕМА?

Коментираме новия сезон в тема "Big Brother си тръгна"?

Пуснете нова тема С АНКЕТА!
Имената и снимките са налични в сайта на НОВА
https://nova.bg/shows/people/1800/участници/

# 1 624
Дрънкаше на немеца, че на немски щяло да му е по-лесно да говори, отколкото на български и ако Биг Брадър позволи, щели да говорят на немски. Скептична съм, че ще го чуем да говори, ама да видим. Така или иначе на повечето миналия сезон им трябваха субтитри, не вярвам, че тази година ще е по-различно. Дали ще пускат субтитри от немски или от български, все ще са от полза.

# 1 625
Това с избирането на отбори въобще не го направиха като хората. Те даже и не можава да им го обясняват разбираемо, а само онази русата ги изстрелваше от вратата "Какво избираш, какво избираш".

60% от каста не може да говори правилен български. И не визирам въобще Давид, за когото това е обяснимо. А за останалите дето не могат да кажат едно изречение без грешки. Този тираджия си мисли, че като говори бавно и спокойно ще издава вид на умен, ама като го питаха какво ще каже на хората се изказа като петокласник, който е повтарял.

# 1 626
Аз познавам Ванко, много свестно момче е и е доста нормален на фона на останлите. Мисля, че тия са ги събирали от тик ток, нямаше един нормален, всички са инфлуенсъри от Тему

# 1 627
Със закъснение гледам и не ви смогвам ви изчета всичко, което сте написали до сега. Много цветен каст. Стана ми гадно за червения отбор и че не го избират. Вярно, че е различен, ама ми се вижда добряк. Честно бих избрала него пред тази руса мацка, защото тя е прекалено агресивна. Още малко на влизане от първата врата ще ги вербува и ще ги пита "Какво избираш? Синият или червеният отбор?". Изчакай малко да се окопитят, да видят къде са, а не тъкмо да са влезли и да взимат решение от кой отбор да са.
Освен това не ми харесват религиозните фанатици и да ни се натрапват техните религиозни порядки. Малко ми е странно, че са вкарали този много религиозен мюсюлманин при положение, че има много голямо неодобрение към новия предмет Добродетели и религии и сега ни вкарват човек, който е много вярващ мюсюлманин. Нямам нищо против религията. Нека да си я изповядва, но не и да ни я навира в очите.

Мисля, че е много правилен ходът с вкарването на вярващия мюсюлманин. Нека цяла Бг да види за какво става въпрос и да се прецени правилно ли е изучаването на религия в училище. Да се види какво е отношението към жените(предпоставка за насилие над жените) и самият вярващ колко противоречиво поведение ще има.

# 1 628
Паузите между всяко изречение на гласът на Биг Брадър са нетърпими, протяжни и неуместни, супертъпи
Знае какви хора  е събрал в бараката си . Дава им време реотаните да загреят Joy

# 1 629
Този тираджия си мисли, че като говори бавно и спокойно ще издава вид на умен, ама като го питаха какво ще каже на хората се изказа като петокласник, който е повтарял.
И аз това се замислих - колко ли пъти са преснимали физитката му, за да звучи гладко и смислено.

# 1 630
КОГА ЩЕ ИМА НОВА ТЕМА?

Коментираме новия сезон в тема "Big Brother си тръгна"?

Пуснете нова тема С АНКЕТА!
Имената и снимките са налични в сайта на НОВА
https://nova.bg/shows/people/1800/участници/

Пускай нова тема. Есме от 19 не е влизала във форума.

# 1 631
Реално погледнато, ако излезем в центъра на някой от по-големите градове в България ще видим точно такива хора, които са в предаването. Пълно е с роми, с хора от смесени бракове, с корекции, с хомосексуална ориентация, с татуси и т.н. Не мисля, че са извадили най-големите дебили и са ги вкарали в същата, просто това е ситуацията, колкото и да не ни харесва. Това е съвсем достоверна представителна извадка на обществото в България.

# 1 632
Е, той е тираджия, не е Лауреат за Нобелова награда по литература. Няма как да владее академичен стил на изказване.

# 1 633
Тираджията е мъка за слушане, а подозирам, че от утре сутринта ще започне с песните. Мути ще започне с молитвите, а жените искам да ги видя, след като свалят макиажа на какво ще заприличат.

# 1 634
Тираджията е мъка за слушане, а подозирам, че от утре сутринта ще започне с песните. Мути ще започне с молитвите, а жените искам да ги видя, след като свалят макиажа на какво ще заприличат.
Не ни стигна граченето на Георги миналия сезон, затова сега пак решиха да ни вкарат един развален джубокс…

Общи условия

Активация на акаунт