Гобленарска седянка - 150

• 25 039
  • 433
  •   2
Отговори
# 390
Ако най-гадния вирус не ме беше тръшнал,  може би щяха да са готови моите теменужки, но колкото - толкова

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да минава бързо и леко, а теменужките ще цъфнат напролет Wink
Не е за хвалене, но такива планове имах до Коледа, а нищо от плануваното не свърших.
Само много от неплануваното Wink

# 392
  • София
Честита Коледа, момичета! Болест да не Ви хваща, да сте вдъхновени и(или:) изпълнителни!
Аз едно дребно след коледно избоцках:

Ако знаех, че толкова бързо стават можеше всичките да бъдат направени преди празника! Нищо - следващата година ще са на елхата!

# 393
  • Карлово
Честита Коледа и от мен дами! Аз уших и останалите сезонни бабки...
Купонджийките Wink

и скиорките Laughing
.
Весела, здрава и щура да ви е новата година!

# 394
  • Пловдив
Весела Коледа, момичета Simple Smile Да се запиша и аз в последния момент с нещо завършено. Малко, но от сърце :

# 395
Честита Коледа и от мен дами! Аз уших и останалите сезонни бабки...
Купонджийките Wink

и скиорките Laughing
.
Прекрасни са тези бабки Grinning

Да попитам откъде ги купувате тези бабки и могат ли да се поръчат до Бг? Също - с кръстат бод ли се бродират основно?

# 396
  • Карлово

Да попитам откъде ги купувате тези бабки и могат ли да се поръчат до Бг? Също - с кръстат бод ли се бродират основно?
От поръчка са в една от групите във Фейсбук още през май. После видях още няколко дами да ги предлагат . Поогледайте се. Напоследък не съм виждала.
Общо взето с кръстчета, полукръстчета, контур и френски възли. 3D ефекта е резултат от различния брой нишки , получава се дълбочина , въздушност и обемност на картината.

# 397
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Спорна да е новата година!
Да е весела, да е плодотворна и преди всичко - мирна!

Нямам с какво подвизи да се похваля. Но иде нова година Wink

# 398
Честита да ни е новата година! Живи и здрави и повече време за гоблени!
Моите теменужки са готови, без контура де, но той е малко.

# 399
За много години! Здрави да сте и с повече завършени проекти! Моят контур ме измъчи този път, но стана чудесно.

# 400
[/quote]

[/quote]
В фийсбук групата Чудния свят на бродерийте може да ги поръчате. Много е коректно момичето.

# 401
И началото на едно сладко йорки - същото като нашия домашен любимец.
Трябва това да се получи

# 402
...........

Тази дама има магазин, но продава и онлайн, пишете и на ЛС ако тези които има в момента ви харесват  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.109896761908780&type=3

# 403
  • Пловдив
Весела Коледа, момичета Simple Smile Да се запиша и аз в последния момент с нещо завършено. Малко, но от сърце :

Този и аз го имам. Покажи го като го рамкираш моля те Simple Smile.

# 404
Започнах ново миньонче аз:

Това е модела:

Общи условия

Активация на акаунт