Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 511
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Момичета , правили ли сте мезотерапия с хиалуронова киселина , какъв е ефекта и от колко процедури се вижда ?

# 391
Момичета , правили ли сте мезотерапия с хиалуронова киселина , какъв е ефекта и от колко процедури се вижда ?

Да, правила съм, освежава кожата, заличават се фините линии, тъмните ми кръгове стават по бледи.
Правила съм Филорга NTCF и Volite.

# 392
  • София
Искам да благодаря на всички за полезните мнения и насоки, и особено на Jacklin за конкретната препоръка на д-р Трендафилова за устни. Днес се престраших, отидох със сърцебиене от притеснение, защото ми е за първи път, а сега се ядосвам защо толкова време съм отлагала.
Д-р Трендафилова е прекрасна във всеки смисъл. Обърна ми голямо внимание, съобрази се с желанието ми да напредваме баво, с малки стъпки. Сложи ми по-малко от 1 мл в двете устни, остана за допълване след 1 месец. Обра, доколкото е възможно, асиметрията /постепенно ще "изважда" долната устна и ще работи по асиметрията/.
Слагам снимки за малко, сега има оточност от манипулацията, тя ме предупреди, че ще спаднат доста.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 04:47 от O. Basilicum

# 393
Супер са 💋! Браво !
Момичета ,кога най-късно се прави ритъч на ботокса.Дълбоката ми гневна бръчка е много по-слаба ,но все пак имам  някаква остатъчна мимика и май ще трябва повторка...

# 394
До един месец е ретуша

# 395
Най-добре до 20-и ден.

# 396
Много добра работа на д-р Трендафилова! Браво!  Много добра техника! Много е модерено в момента сърцевидна долна устна изглежда много секси и чувствено, много добре стои. Сигурна съм, че ще постигне много дибри резултати .

Отдавна не се е говорило за д-р Таук в темата. Ето какво може също да се направи за тънки устни. https://www.facebook.com/share/r/1BSYM3KAWQ/

# 397
Базиликум, много се радвам че си доволна от д-р Трендафилова! Прати ми на лично да видя как е станало💕💋

# 398
И аз да помоля за снимка.

# 399
  • София
За красота при моите устни не може да се говори. И не това ми е целта. Просто искам да туширам, доколкото е възможно, дефекта с асиметрията, както между долна и горна, така и  самата долна устна криви в една посока. Дължи се най-вероятно на неравномерно изтриване на захапката. От едната страна дълги години имах коронки, а от другата не, и тази без коронки се е поизтъркала, по-ниска е и изкривява посоката на челюстта. Търся ортодонт и стоматолог, за да работя по този проблем. Ще бъда благодарна, ако някой препоръча.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 10:42 от O. Basilicum

# 400
Като за пръв път идеално, но да знаеш че може би бързо ще го дръпнеш ( разградиш) в добри ръце си, няма да прекали Трендафилова.

# 401
Страхотно се е получило. Много естествен резултат. Чак и аз се замислих дали да не пробвам при д-р Трендафилова, въпреки че точно за устни най ме е страх, предвид резултатите, които виждам навсякъде.

# 402
Страхотно се е получило. Много естествен резултат. Чак и аз се замислих дали да не пробвам при д-р Трендафилова, въпреки че точно за устни най ме е страх, предвид резултатите, които виждам навсякъде.
Тези резултати, които виждате са от многократно поставяне при какви ли не ,,специалисти”. От 1-2 пъти при опитен лекар няма как да се получи. Аз ходих при д-р Битолска в Дерма акт. От 0,5 мл. се получи супер естествен резултат.

# 403
Ох, аз устни не правя и не мога да се изкажа от личен опит, но това което виждам на познати- 2-3-4 пъти всичко е ок, после те ли искат повече, натрупва ли се с годините, но се променя формата, кожата стои като опъната. На едната има нещо като мн малки бели мехурчета, на определена светлина се виждат. Много умерно трябва да се пипа и да се наметри баланса.

# 404
  • София
Здравейте,
Някой има ли информация за противопоказания за поставяне на Ботокс при планиране на бременност? Тоест притеснявам се по време на евентуална бременност да съм инжектирана с токсин.

Не съм слагала никога, а искам на гневна и пачи крак, задължително ли ще ми сложат и в челото?

Общи условия

Активация на акаунт