Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 487
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Като се препълват устните с твърди филъри особено, стават такива лъскави и тези бели топченца са нормални, но започват да се виждат повече.Това са мастни жлези.
Добър специалист ще съблюдава всичко и няма да го допусне.
Д- р Чилингирова всеки път ми отказва устни 😀, но по мое настояване слагаме по0.5 през голям период.Отказва ми, защото устните ми са проблемни и според нея трябва да ги освежавам много рядко, за да не предобря положението.

# 406
  • Варна
По предното питане, според мен едно 90 % от забременяващите и родилите са инжектирани с ботокс преди бременността. Тук не говорим за слагане на ботокс по време на бременност, нали.

# 407
Аз планирах бременност от 2 години, ако бях спряла за тези две години, вкл.и за периода на бременността и кърменето, щях да съм се сбръчкала Grin
Нищо не съм спирала, докато правехме опити. Даже ретуша на последния ботокс май са ми го правили, като вече съм била бременна (но още не съм знаела)
 Действайте си по нещата, като забременеете вече, се спира всичко,  то и няма да трябва, защото бременността разхубавява и опъва кожата Wink

# 408
  • София
Ivka_smile, KPP, благодаря за отговорите 🌷

# 409
Момичета, планирам за май месец( заради намалението за РД в дермаакт) да направя повторка на Лонг ластинга ,ботокс -този път всичко...за да няма компенсанции и искам да сложа нещо под очите ,че е голяма падина ,но да не е филър -скин бустер може ли да се сложи без риск от проблеми ?

# 410
Дали процедури с Biologique Recherche  влизат в промото за рд? И 30% ли беше?

# 411
Аз не писах ли преди няколко поста, че имам скинбустър с слъзната или имам дежавю?

# 412
Момичета, планирам за май месец( заради намалението за РД в дермаакт) да направя повторка на Лонг ластинга ,ботокс -този път всичко...за да няма компенсанции и искам да сложа нещо под очите ,че е голяма падина ,но да не е филър -скин бустер може ли да се сложи без риск от проблеми ?

Скинбустерът не създава обем - консултирах се с Каляшева последния път за това. Ако търсите плътност на хлътналото място може би трябва да се ориентирате към филър.

# 413
Напротив, поставен в дълбочина, подмускулно или върху кост, създава.При мен точно така направихме.

# 414
На мен за под очи ми препоръчаха мезотерапия с полинуклеотиди. Но се прави курс от няколко процедури. Засега 1 направих, но си ходих синя 1 седмица и не знам дали ще се престраша за още. Иначе забелязвам леко освежаване като че ли.

# 415
Това е за третиране на кожата, за изявена хлътналост и загуба на обем се слага подложка.

# 416
Oт полинуклеотиди сами леко освежаване, нищо не запълва.

# 417
А за тъмни кръгове помага ли? На мен за това ми го предложиха.

# 418
На мен не ми помогна, но други казват, че са доволни. Повече ми хареса Jalupro Young eye като терапия под очите.

# 419
Показаха ми няколко снимки преди и след и имаше много голяма разлика. Според мен имаше ефект върху всичко-обем, бръчки, сенки. Но не знам по колко процедури са правени. А не са евтини и трябва и поддръжка после.

Общи условия

Активация на акаунт