Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 193
  • 765
  •   2
Отговори
# 660
HAlO e хибриден фракционен лазер- сравнително нов за нашите ширини , който обещава уау резултати  За разширени пори, пигментни петна , мелазма, белези от акне ,   бръчки и какво ли още не.В Дерма акт има в момента намаление за РД  на клиниката , и реших да се възползвам.Между другото вече 4 часа след  процедурата паренето почти изчезна , остана само търпима болка.Но сравнение с СО2 , този лазер за мен е много , много по агресивен и болезнен ,въпреки че имал по - кратък възстановителнен  период. Надявам се поне да има резултат.

# 661
И аз с ъпдейт за Морфеус-почти няма зачервяване, само решетъчните белези.
Даже и носа ми щракнаха😁
Ъф, дано има резултат, голяма му е рекламата 🙏

# 662
Ще ми е интересен резултатът от Halo. Дали обещава лифтинг? Malika, боля ли те?

# 663
Не ме боля, съвсем поносимо беше. Дискомфорт има после, лицето ми не е червено, но е чувствително. И отекло, все едно съм наблъскана с филър, това кога ли ще отшуми.

# 664
Момичета, сурови снимки без филтър, на различна светлина, за да видите всички кусури. 2 месеца след 3 скулптури. Обем или промяна негативна при мен не забелязвам. За съжаление обаче ботокса не изкара и 3 месеца и вече напълно ме пусна:(
Не гледайте избухналата коса, на много влажно съм и стилизиране е невъзможно😅

Моля не ме цитирайте

Ако някой не ме знае на 43 съм, май ще стана на 44.
В годините имам 2 поредни зими по 3 СО2 лазер.
Тази година 3 те скулптри.
Слагам скинбустер понякога. Йога правя ежедневно , отделно от тази за тяло, правя и йога за лице.
Вече ми е като ток, докато ходя пеша, постоянно правя упражнения за лицето, ако ме види някой ще ме помисли за тотално куку, плезя се, въртя езика изобщо луда работа, но младостта иска жертви 😅
Пия по 2.5-3 вода, пия колаген. Пуша по 1 цигара на ден с кафето, защото обичам. Мога и без, но нв мисля че 1 ми е проблем толкова. Алкохол много рядко вино. Лягам в 22, ставам в 6.30. С напредване на годините не винаги спя добре и ако не съм спала много ми личи.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 15:11 от JACKLIN*

# 665
Жаки, сега да отидеш и да изтриеш думата "кусури" - гледам, гледам, такива не виждам. Чудна си - пу-пу! Много красива и харизматична, светиш Heartbeat

# 666
Jacklin, прелестна си Yellow Heart
Свежест и красота!

Аз дори не виждам къде е пуснал ботокса.. нито една бръчка не се е появила.

# 667
На втората снимка много се личат, но не знам защо така завъртя фрорума и не дава да я обърна. Затова я сложих, че е на по тъмно и се виждат бръчките.

Също и за да видят момичетата, които се боят от обем, че не при всеки се получава такъв след Скулптра, аз не заблелязвам промяна в овала ми.
На тези снимки не се вижда това под брадичката дето ме дразни, мъча се с упражнения да го стягам, но не става.
Също и това, което коментирахте за ранно започване на процедури, ами аз съм започнала късно след 35, и си имах бръчки на чело от 20 годишна, ето че се повлияват от ботокса, е не става идеално гладко, но на кого е нужно чак толкова.
Много зависи от кожат, от гена, от рязко качвне и сваляне на кг. За мен преди 35 не беше нужно нищо.
Имам ексилис правен на по ранна възраст едно дето затопляше, бях родила имах мазнини, това ми ги стопи, ако го направя сега ще ме съсипе.
Подходящото за една не  е ок за друга.
Аз съм против пълненето на лицето от 25-8-30 г.
Ботокс при нужда може, някой бустер мезо, но млади момичета да си правят бради, скули, джоЛани:) не ми допада изобщо.
Аз съм за умерени намеси при нужда.
И съм за лифтинга към 55 някъде.

# 668
Здравейте ,момичета! Преди две седмици сложих Хармоника при Ванеска в горната част . На моето слабо лице, виждам вече лек обем при бузките. След месец и половина пак ще ходя,за да видим какво ще правим с назото. Не пожела да слага каквото и да е там,преди да мине известно време. Доволна съм от работата и. Има лека ръка.

# 669
  • София
JACKLIN*, определено каквито и намеси да имаш, не си личи, че са намеси. Всичко ти е направено с мярка и естетически добре. Много естествено и свежо изглеждаш. Simple Smile Интересува ме в околоочната зона какво си правила.
Аз все повече си забелязвам зоната под брадичката - все едно кожата от края на брадичката се свързва с края на шията ми по диагонал. Grinning Не знам как да го обясня, просто не е добре оформено там и все повече започва да ме дразни. То се е видяло, че скоро ще трабвя да отделя пари и да взема мерки - въпросът е какви? С кое най-добре ще се постигне естествена форма там?

# 670
Смайл, С02 и около очи, но не и на горен клепач. Преди може би 8-9 г имам филър в слъзната долина ( така ли се казваше) при Ванеска, тогава свалих много килограми и имах серизно хлътване, Реденсити мисля беше, държи си до ден днешен.
И сега имам ботокс на пачи крак.
Друго не съм правила, исках мезо нещо, но Трендафилова каза че ще имам синини и оток и че не ми е належащо и аз само това и чаках 😅
Много ми е гадно като ме боде и на Скулптрата ми беше неприятно ръчкането с канюлата.
Филъри хиалуонови не ползвам защото не искам никакъв допълнителен обем на този етап.

# 671
Jacklin, прелестна си Yellow Heart
Свежест и красота!

Аз дори не виждам къде е пуснал ботокса.. нито една бръчка не се е появила.

Споделям мнението.
Страхотна си, Жаки!

Да попитам отново, тъй като преди време не получих отговори.
Някой правил ли е микронидлинг от този тип -
https://www.sylfirm-x.com/ ?

Единствения уред, одобрем от FDA.

Обмислям процедури с уреда.

# 672
  • Бургас

Имам ексилис правен на по ранна възраст едно дето затопляше, бях родила имах мазнини, това ми ги стопи, ако го направя сега ще ме съсипе.
Подходящото за една не  е ок за друга.

JACKLIN, ексилис мисля да пробвам на двойна гушка, дали ще се повлияе ? Иначе по лицето нямам никаква мазнина, та ако се стопи все пак нещо, само в зоната на обработка е, нали? Болка има ли, зачервяване?

# 673
Не е болка, бая силно затопляне, аз го усещах по кост като минава, на челюстта. На мен ми стопи много лицето да, но правих доста 10 може би на висока степен. То е като венус вива ли легаси ли за лице. Сега се сетих че това съм правила на лице пак като бях с 7-8 кила плюс. Все са затоплящи.

# 674
Моля да махнете снимките ми от цитата ви, имам само една фасета и една коронка, като дете си счупих ъглите на двата зъба, при падане с колело. Останалите зъби са си мои😅😅🤫

Общи условия

Активация на акаунт