Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 380
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
По повод качеството на кожата са важни и всички грижи за нея, през годините. Само с няколко филъра или колагенстимулиращи продукти няма как да стане. Дали у дома, дали при добър козметик, тези грижи не се отменят. На мен са ми любими процедури микронийдълинга и химичните пилинги. От тях отчитам много добри резултати за моята кожа.
Ботокс се слага при нужда. Слагала съм 2 пъти, когато бях на около 40. Доста години след това нямах никаква нужда. Чак сега забелязвам необходимост и то основно около очите, но се назландисвам нещо, не знам за кой да се доверя. Морфеус не съм правила, правих Виваче, много ми хареса.
Замислям се за малко Радиес в лице и шия, да видим само кога.

# 646
Боже, КРР, утре съм на Морфеус, ще се побъркан, никъде не съм срещала така да пишат за Морфеус.. Ако не го направв пък ще ме е яд.. уф

# 647
Спокойно, правила съм и аз. Мен пък хич не ме бола, само дискомфорт. Успех и да се похвалите с резултати!

# 648
Имам ботокс ,при Геортиевски го поставят,сега се чудя за Морфеус в дерма акт,колко е възстановителни период.

# 649
Момичета, да попитам Хармоника, или Скулптра ще е по-добре за загуба на обем, дълбоки назолабиални  и увисване на кожата? По принцип съм със слабо лице, но след отслабване вече е трагично. Тъкмо се бях на вила на Скулптра, но от последните мнения виждам, че дамите слагали я не виждат някакъв съществен резултат. Четох за Каризма и Ленисна, но тях не знам къде ги поставят, а и дали ще свършат работа в моят случай. Слагала съм преди време Радиес и много съществена разлика не видях. Насочила съм се към колагеновите стимулатори и ще бъда благодарна за съвет.

Според мен Sculptra. Каляшева преобрази майка ми пред мен с този филтър. На колко години сте?

# 650
Момичета, да попитам Хармоника, или Скулптра ще е по-добре за загуба на обем, дълбоки назолабиални  и увисване на кожата? По принцип съм със слабо лице, но след отслабване вече е трагично. Тъкмо се бях на вила на Скулптра, но от последните мнения виждам, че дамите слагали я не виждат някакъв съществен резултат. Четох за Каризма и Ленисна, но тях не знам къде ги поставят, а и дали ще свършат работа в моят случай. Слагала съм преди време Радиес и много съществена разлика не видях. Насочила съм се към колагеновите стимулатори и ще бъда благодарна за съвет.

Според мен Sculptra. Каляшева преобрази майка ми пред мен с този филтър. На колко години сте?

Колко флакона Склуптра постави майка Ви и кога забелязахте разликата?

# 651
  • софия
Jean Markova , на 46 г съм.Благодаря за съвета ви.

# 652
Айде Морфеуса мина. Съвсем поносимо е, страхът беше голям. На различните места с различна дълбочина работихме, включително шия.
Сега вече как ще мине възстановяването и какъв ще е ефекта не знам.
Доста съм отекла обаче.

# 653
Айде Морфеуса мина. Съвсем поносимо е, страхът беше голям. На различните места с различна дълбочина работихме, включително шия.
Сега вече как ще мине възстановяването и какъв ще е ефекта не знам.
Доста съм отекла обаче.

Ако е удобно може ли на лични снимки преди и след, когато е удобно разбира се, че с този CO2 лазер и аз имам какво да ви покажа, не е за хвалене определено,но не съм доволна, като цяло Simple Smile

# 654
Здравейте , и моето HALO мина , вече почти час и половина  а паренето е неописуемо .Моля ви ако някой  е бил да даде съвет какво мога да направя.Доктора каза ,че до два часа паренето и болката намаляват,но като че при мен се засилва.

# 655
Обезболяващо.

# 656
И аз съм за обезболяващо. Пила съм при главоболие от ботокс, пих и предния път след лазера очи, че бая бях отекла и си ме наболяваше.

# 657
Взех веднага аулин след процедурата , седя срещу вентилатор  и  е ад .А аз имам доста висок праг на болка. Но ще се търпи, няма какво да направя.Въпреки ,че доктора ме предупреди ,че след  лазера пари и боли много,не очаквах  чаааак толкова .

# 658
Пробвайте Цикапласт

# 659
  • Там където
+1  за Цикапласт и нурофен. Много от лекарите дори след лазерно подмладяване, което не е толкова болезнено ме караха да взимам нурофен

А как протича това HALO и какъв е ефекта? Или какъв би трябвало да бъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт