Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 455
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Аз потвърждавам за ботокса, като започнала превантивно в късни 20. Сега съм в средата на 30 и нямам дори 1 линийка (освен 2 малки, появили се покрай бременността последните 2 седмици, но съм без ботокс от почти година вече). Моите връстници, че и по-малки от мен имат. Също и ми помогна за птозата на клепача. Преди да започнат с ботокс, птозата беше по-зле от сега. Ако не бях започнала, сега сигурно щях да ходя вече за блефаропластика. С ботокса ще издържа поне до 40.

За цялостен подход Скулптра е супер. Също и в съчетание с някакъв апарат
Скинбустерът и мезотерапията са нищо повече от козметични процедури. Резултат не очаквайте от тях. По-джбре вложете в хубава козметика и процедури при козметик 1 път месечно. Резултатът ще е по-добър

# 631
С тоя Морфеус тотално ме отчайвате, в петък имам час, на вятъра ли ще хвърля 1000 лв. .. 😒

Морфеус дава страхотни резултати, но наистина зависи кой ще го прави. Там важни са настройките - в каква дълбочина ще се работи, на каква мощност ще се настрои. Това има значение до каква степен ще разтопи мазнината в подкожието и доколко ще стегне кожата.

# 632
Ще се опитам да помогна на някои от вас, като от опит казвам, че др.Живко Димитров от Русе е добър,но аз съм била само за устни и то преди 3г. За други процедури нямам опит там. Относно разграждане над устните правих скоро и съм много доволна, че вече нямам "мустак", но определено и леко е хванало горна устна. Относно CO2 лазера, не съм доволна, явно очаквах повече след тази болка и 10 дни възстановителен период. Дано да съм ви била полезна Wink

# 633
Скулптрата не е само за долна част на лице, а обхваща и слепоочията. Даже специално ми обърна внимание лекарката тях да не ги пропускам при масажите, защото и там трябва да се разнесе добре.

# 634
  • Там където
Аз почнах много късно с подръжката, след 40 години и не стартирах от добра база. Въпреки това оправих челото с ботокс и скинбустери + малко филър. Няма ги дълбоките хоризонтални бръчки дето ги имам от 12 годишна. За околоочен контур не мога да искам много защото съм над 10 часа на компютър и имам нон-стоп мимика, но пак е много по-добре. Марионетните и назото обаче без лифтинг според мен няма да станат. Иначе кожата ми е доста добре засега- няма пори, не е суха, плътна и стегната е. Така че - по-добре късно нещо да се прави, отколкото никога Simple Smile

# 635
Скинбустър и мезо са чудесни терапии за освежаване на кожата, ако човек регулярно може да си ги позволи.

# 636
Здравейте, тъй като на няколко пъти се споменава, че за Morpheus най-важно е кой ще го прави и как ще го настрои, моля препоръчайте  професионалист за тази процедура:)

# 637
Момичета, дайте предложения за добри специалисти за ботокс, скинбустери и филъри, за Пловдив. Доста разглеждам и не мога да определя къде да се доверя. Гледам имаме уж Дермаакт в пловдив, но процедури и цени,, нямат нищо общо с тези в София.
Някой има ли впечатления от д-р Чокоева и къде работи?
Искам да се доверя на някой, който наистина няма да ми набутва излишни процедури, ще работи добре и ще е съобрази със силно паднал клепач. Доста се страхувам от ефекта свличане, при ботокс.

Joana аз ходя при д-р Чокоева.Като цяло съм доволна от нея.Слагам ботокс и съм доволна от резултата.
В устните съм слагала няколко пъти, но май е в мен проблема , не ми държи въобще.Като цяло имам проблем в средната част, свличане и тъжно изражение.Тя ми предлагаше Алма хибрид,но не се престраших заради евентуално дългото възстановяване.

# 638

Да ви питам пропуснах си периода в който трябваше да направя втора процедура скулптура сега се чудя има ли смисъл изобщо да я правя тъй като едната с другата процедура няма да имат нищо общо с време и предписание ......

# 639
Мисля, че няма проблем да се направи ако има нужда.

# 640
  • София
Коментирахте ботокс назад.
Сложих за първи път на 53 г. и съм много доволна от резултата, никога не е късно да се започне
Имах доста изразена гневна, сега е супер за мен, а е минала само седмица, резултатът се разгръщал до 14 дни.
Слагам преди и след:

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:58 от O. Basilicum

# 641
Скинбустър и мезо са чудесни терапии за освежаване на кожата, ако човек регулярно може да си ги позволи.
Всъщност каква е средната цена на мезотерапия за лице и очи. То ясно от мезо до месо има разлика, но на мен ми поискаха над 1000 лев за лице и очи на процедура, а то трябвало три една след друга. Определено тази сума ме отказа.

# 642
Доста висока цена. В Дерма акт май е около 300-350 лв. При моята козметичка има пакет 350 лв за 3 мезотерапии.

Аз си взех дермапен от китайските сайтове и ще си правя сама вкъщи. Преди това правех с дермаролер, примерно 5 поредни процедури през 2 седмици. Доста добър резултат за кожата дават, но лифтинг ефект няма.

# 643
Момичета, дайте предложения за добри специалисти за ботокс, скинбустери и филъри, за Пловдив. Доста разглеждам и не мога да определя къде да се доверя. Гледам имаме уж Дермаакт в пловдив, но процедури и цени,, нямат нищо общо с тези в София.
Някой има ли впечатления от д-р Чокоева и къде работи?
Искам да се доверя на някой, който наистина няма да ми набутва излишни процедури, ще работи добре и ще е съобрази със силно паднал клепач. Доста се страхувам от ефекта свличане, при ботокс.

Joana аз ходя при д-р Чокоева.Като цяло съм доволна от нея.Слагам ботокс и съм доволна от резултата.
В устните съм слагала няколко пъти, но май е в мен проблема , не ми държи въобще.Като цяло имам проблем в средната част, свличане и тъжно изражение.Тя ми предлагаше Алма хибрид,но не се престраших заради евентуално дългото възстановяване.
Благодаря ви, за мнението за лекарката Simple Smile И при мен има същото тъжно изражение в долната част на лицето.

# 644
За Морфеус, аз го правих при д-р ТрендафилоВ в Дерма акт. Млад е, но е много вещ в работата с апарата. В момента специализира и пластична хирургия и е добре запознат с анатомията на лицето.
Ние, преди процедурите винаги говорим за очакваните резултати доста дълго и обстойно. Аз изрично казвам, че не искам топене на мазнини, защото съм със слабо лице. Той го взима предвид и определя дължината на проникване, така че да не достига там, където са мазнините в лицето. Наблягаме и на чело и горен клепач и вежди, заради птозата, както и отдолу за двойна брадичка (там топим мазнини вече). После аз винаги правя PRP по негова препоръка - много бързо се възстановява лицето така и не стават синини под очите.

Гледах при Каляшева беше правила Морфеус Гущерова и очите не и ги мина. За мен е странно, защото едно от вълшебствата на апарата е драстичното подобряване на тази зона и вдигането на веждите. Обсъждаха и че процедурата се прави за стопяване на излишни мазнини, а Гущерова е със слабо лице. Според мен там много много не са вещи в работата с апарата.

Ох, май ще се прежаля и есента ще направя 1-2 Морфеуса... Последният път направо изпаднах в лек шок от болката, стана ми сърцебиене и замайване... Хич не ми се създава такъв стрес на организма. Интересното е, че първата и втората процедура почти не ме боляха. Обаче после от новосъздадения колаген и уплътняването на кожата, се увеличава болката (така каза док)

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:46 от KPP

Общи условия

Активация на акаунт