Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 465
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Д-р Хаджийска имаше наскоро едно видео по въпроса: Какво ще стане, ако още отсега започна?
Единствено, което може да стане е да изглеждаме по-млади и запазени и да не се налагат драстични процедури, като фейслифт или много филъри наведнъж.
Ботоксът пък особено в дългосрочен аспект, дава страхотни резултати. В гилдията винаги дават Памела Андерсен като пример

# 616
КРР, Морфеус ще правя в провинцията.

# 617
  • София
Круела, изглеждаш страхотно, според мен е рано за ботокс при теб  - няма видима необходимост. То ако беше валиден само принципа - колкото по-рано, толкова по-добре, щяхме да започваме на 18 г., всичко е изключително индивидуално и трябва да е с мярка, все пак е токсин, нека не го рекламираме като витамини.

# 618
Никой не го рекламира, казва се”при нужда”.Аз започнах с ботокс на 42г.

# 619
  • София
Ботокса не запълва бръчки, той блокира мимиката. За да си свърши работата както трябва е добре да се започне преди да се е появила бръчка в спокойно състояние. Но разбира се има хора със слаба мимика, аз уви не съм от тях.
За мен е една от най- безобидните процедури, но всичко е индивидуално.

# 620
  • Горна Оряховица
Момичета, след 2 раждания и огромен корем през 2те бременности, вече имам стегнат корем с плочки под сбръчкана кожа - отврат. Чудя се от скоро дали да не си направя някаква операция, защото ми е много грозно и лятото не смея да ходя с къси дрехи и т.н Чета от скоро по въпроса и се чудя към кой специалист да се насоча. Не ми се занимава да ходя до Турция, не знам за миниабдоминопластика или цяла съм. Имам сбръчкана кожа над и под пъпа. Имах и диастаза, но вече почти или напълно я нямам. Поне така усещам при напипване - преди пръста ми влизаше м/у мускулите - сега не. Т.е трябва да се обере само кожата, дори нямам и мазнини. Какво ще ме посъветвате?
Във Велико Търново не виждам да има специалисти. На близо гледах, че в Русе има някакъв доктор Живко Димитров /цената при него е 3000лв, на други места 6000лв - нещо не ми вдъхва доверие/. В София ли да се насоча, Пловдив? С времето съм много зле... не мога да отделя 1 месец възстановяване и обикаляне до лекаря за консултации и смяна на презвъзки на няколко дни. Въобще като цяло как протича една такава операция, колко време се възстановяваш? Четох  - около 20 дни не се вдига тежко, при миниабдоминопластика един ден е престоя в болницата?!
Да си побутна въпросите 🤗

# 621
Тук не знам дали някой ще
отговори, но във фейса има група за
операции и там съм виждала доста направени.

# 622
Момичета, след 2 раждания и огромен корем през 2те бременности, вече имам стегнат корем с плочки под сбръчкана кожа - отврат. Чудя се от скоро дали да не си направя някаква операция, защото ми е много грозно и лятото не смея да ходя с къси дрехи и т.н Чета от скоро по въпроса и се чудя към кой специалист да се насоча. Не ми се занимава да ходя до Турция, не знам за миниабдоминопластика или цяла съм. Имам сбръчкана кожа над и под пъпа. Имах и диастаза, но вече почти или напълно я нямам. Поне така усещам при напипване - преди пръста ми влизаше м/у мускулите - сега не. Т.е трябва да се обере само кожата, дори нямам и мазнини. Какво ще ме посъветвате?
Във Велико Търново не виждам да има специалисти. На близо гледах, че в Русе има някакъв доктор Живко Димитров /цената при него е 3000лв, на други места 6000лв - нещо не ми вдъхва доверие/. В София ли да се насоча, Пловдив? С времето съм много зле... не мога да отделя 1 месец възстановяване и обикаляне до лекаря за консултации и смяна на презвъзки на няколко дни. Въобще като цяло как протича една такава операция, колко време се възстановяваш? Четох  - около 20 дни не се вдига тежко, при миниабдоминопластика един ден е престоя в болницата?!
Да си побутна въпросите 🤗
Миналата седмица в "Моето ново аз" имаше същият проблем при мъж, който беше драстично отслабнал. Операцията я направиха в Белисимо.

# 623
  • Горна Оряховица
ДХЗ, може ли да споделиш коя е групата? Може и на ЛС, ако е против правилата на темата. 🤗

# 624
  • София
В назолабиалните, освен филър, друго помага ли? Слагала съм, резултатът определено си заслужаваше и се чудя пак ли да слагам или да пробвам с друго?

# 625
То ако беше валиден само принципа - колкото по-рано, толкова по-добре, щяхме да започваме на 18 г., всичко е изключително индивидуално и трябва да е с мярка, все пак е токсин, нека не го рекламираме като витамини.
Ами ...темата е за естетични процедури за лице ...нз ако не се коментира ботокса какво ще се коментира .Истината е ,че не го ли започнеш от рано ,после е късно...
Аз съм на почти 45 и горчиво съжалявам ,че отлагах досега  Какво щеше да стане ,ако бях започнала по-рано ли!? Сега нямаше да имам вдълбана ясно изразена гневна бръчка колкото и ботокс да сложа СЕГА ..няма да изчезне НИКОГА .

# 626
Точно така е, колкото по-рано при видими бръчки, особено гневна, ботокса, толкова по-добре. Супер много съжалявам, че не отидох на 30, че и под.

За назолабиални само филъри.

# 627
Добро утро. Контур на устните нямам. Разграждане на филър над ръба на устната разгражда ли и в самите тях? Като се усмихна ми се вижда но не съвсем ок и се чудя дали е мигрирал или просто ми се е изменила анатомията. Вижда се само при определена светлина и на снимки. Не е като оня "мустак", заради ръба на устните, а над тях.
Контур никога не съм правила

Относно ботокса и аз съм закъсняла. Ако съм знаела, че се прави превантивно щях да сложа още на 35. Сега вече да стопирам мимики, а да имам бетонирано чело с бръчки като акордеон не виждам смисъл

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 09:28 от Сирмма

# 628
Искам някаква процедура за цялостно подобряване вида на кожата и лифтиране. Има ли такова чудо? Засега само ботокс слагам, както и полинуклеотиди под очи веднъж. Препоръчаха ми Скулптра, но е в долната част на лицето. Някак на парче ми се струва. Може би това е правилно не знам, но ми се искаше по-цялостен подход. Чудя се за някакъв скин бустер, но какъв? Или мезотерапия?

# 629
ДХЗ, може ли да споделиш коя е групата? Може и на ЛС, ако е против правилата на темата. 🤗
Напиши “Пластична хирургия”, “Естетични процедури и пластична хирургия” “Пластична и естетична хирургия”и после с търсачката.

Общи условия

Активация на акаунт