Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 473
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Моя близка си прави скоро ( 3 януари ) Предстои долна…
Скрит текст:
Скрит текст:

# 601
Записах при Средкова.От няколко години се чудя.

# 602
Скрит текст:
Скрит текст:
Добър резултат. Къде е правено?

# 603
  • София
А какво препоръчвате за свличане в областта на бузите (булдози)?
Направо като чета какви процедури правите в средата на 30те и се смятам за доста изостанала. Аз също съм в тази възраст. Бръчки нямам, но кожата ми е дебела и плътна

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 06:50 от CruellaDeVil

# 604
Някой  биостимулиращ филър.Много си хубава, Круела , и имаш страхотна кожа.

# 605
  • Варна
Аз бих препоръчал първо серия апаратни процедури . Нещо alma,accent, лазер, morpheus.... И после и биостимулиращ.

# 606
С тоя Морфеус тотално ме отчайвате, в петък имам час, на вятъра ли ще хвърля 1000 лв. .. 😒

# 607
Скрит текст:
Скрит текст:
Добър резултат. Къде е правено?
В София, не споменавам име да не звучи като  реклама. Не е от споменаваните тук имена, лицево-челюстна е, но прави много сложни пластики по лице. Трета моя близка си прави при него, резултата и при трите е добър.

# 608
С тоя Морфеус тотално ме отчайвате, в петък имам час, на вятъра ли ще хвърля 1000 лв. .. 😒
За мен Морфеус е топ ъф дъ топ, когато се използва от правилните ръце. Къде ще го правиш и при кой?

Круела, според мен също първо апаратни и после биостимулиращ. Ако не слагаш ботокс, началото на 30тте е страхотна възраст за започване, с цел превенция (каквато е и реалната цел на ботокса, когато вече има бръчки, ботоксът не работи или поне не толкова добре).
Иначе си мисля, че се твоята плътна кожа и хайфу ще е добре - то дава доста добър лифтинг ефект също и твоята кожа позволява да се прави хайфу.

# 609
Момичета, чета ви редовно последните две теми, но нямам спомен някой да е коментирал фракционен лазер.
Може ли мнения от подлагалите се на подобна процедура, понеже ми го препоръчаха за освежаване, избистряне на тена и свиване на пори. Заслужава ли си?

# 610
СО2? Коментирахме скоро.Хубава процедура е, но иска време за възстановяване и не очаквайте чудеса, по-скоро поддръжка.
При мен не заличи петна и пори.
От Хайфу не помня никой доволен в темата, а има малък процент такива потребители из нета, повечето не споделят кой знае какви резултати.
Освен СО2 и микронийдлинг, аз съм пас за други.

# 611
Минах днес при Трендафилова. Обясних, че миналата година сме сложили Хармоника и още се имам обем в долната част на лицето (тогава ми беше много слабо и имах нужда), но че не искам повече, защото ще стана прекалено правоъгълна. Тя потвърди, че Хармоника ще ми придаде още обем точно там, затова останахме на вариант Скулптра. След месец ще направя още една и после ще прецени къде и колко филър да ми сложи, че бузите ми са доста хлътнали.

# 612
  • София
За мен Морфеус е топ ъф дъ топ, когато се използва от правилните ръце. Къде ще го правиш и при кой?

Круела, според мен също първо апаратни и после биостимулиращ. Ако не слагаш ботокс, началото на 30тте е страхотна възраст за започване, с цел превенция (каквато е и реалната цел на ботокса, когато вече има бръчки, ботоксът не работи или поне не толкова добре).
Иначе си мисля, че се твоята плътна кожа и хайфу ще е добре - то дава доста добър лифтинг ефект също и твоята кожа позволява да се прави хайфу.
Аз съм след средата на 30те, но нещо не ме изкушава този ботокс. Някак все още ме спира мисълта, какво ще правя на 45, ако на 35 започна с такива процедури. Може би мисленето ми е грешно и до сега съм залагала само на домашна грижа за кожата.

# 613
В грешка си, нищо няма да стане на 45 и нагоре, особено от ботокса.
Все пак той е измислен и се прилага като лекарство за определени случаи, естетичната дерматология в последствие го прилага.
Не знам откъде дойде този страх от ботокса.

# 614
Момичета, чета ви редовно последните две теми, но нямам спомен някой да е коментирал фракционен лазер.
Може ли мнения от подлагалите се на подобна процедура, понеже ми го препоръчаха за освежаване, избистряне на тена и свиване на пори. Заслужава ли си?
Правих скоро Фотона пилинг, но най-слабия и не виждам ефект. Другия месец съм на по-силния да видим....ще пиша като го направя

Общи условия

Активация на акаунт