Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 478
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Ботокс винаги в 3 зони, иначе може да има обратен ефект. Но отидете при специалист, който има опит с чела, които падат след ботокс. Например д-р Георгиевски. Ако не се постави правилно, ще падне челото и клепачът още повече.

Иначе аз, сравнявайки се с хора на моята възраст, които не са правили поддръжка с естетични процедури, откривам огромни разлики. Всички вече имат бръчки, свличане, назолабиални, пачи крак и т.н. Все пак сме средата на 30-тте. Моето лице си е все така опънато и без свличания и с добър контур, даже и бременността не ми повлия. Единствено на челото се появиха 2 линийки след падането на ботокса, но са и от по-сухата кожа. Ще изчезнат с един Genesis. Така че - поддръжката определено има значение и може да замести лифтинга.
Иначе генетично не съм облагодетелствана- мама си има свличане и бръчки, баща ми също. Сестра ми е на 26 и има повече бръчици от мен, просто при мен е от поддръжката.
Само падналия клепач няма как без рязане да мине, но ще задържа колкото мога повече.

Взех си дермапен и мисля да започна с един курс от 5-6 процедури, да се поизгладят и двете бръчки на челото. Само се чудя за серум какъв да ползвам, но ще го измисля. Приемам и препоръки Simple Smile. Пък пролетта/лятото живи и здрави ще слагам ботокс, Хармоника и може би филърче в назо, където са си ми хлътванията.

# 587
Joana, защо не ботокс на очите? -На пачи крак.
Твоите бръчки под очите не са за филър, а ботокс там не се слага.
Имаш суха и отпусната кожа, която трябва да се стегне или изреже.Как да стане е според зависи.

# 588
И за мен при Joana първо трябва да се направи нещо за цялостно стягане на кожата и подобряване на еластичността и след това вече ботокс и други процедури. Лифтингът е драстична мярка. За мен Морфеус е идеален за нейното лице. Сега имат и доста добра промоция в Дерма акт на Морфеус.
Аз също издирвам апарат, с който да заместя Морфеус, заради болката, обаче май май това е най-доброто. Наистина има уау лифтинг ефект. Може и да се прежаля и да опитам да изтърпя болката.

# 589
Сестра ми прави Морфеус , да е била на 42/3г , и не остана очарована, отделно болката.Та всичко е според зависи.

# 590
И за мен при Joana първо трябва да се направи нещо за цялостно стягане на кожата и подобряване на еластичността и след това вече ботокс и други процедури. Лифтингът е драстична мярка. За мен Морфеус е идеален за нейното лице. Сега имат и доста добра промоция в Дерма акт на Морфеус.
Аз също издирвам апарат, с който да заместя Морфеус, заради болката, обаче май май това е най-доброто. Наистина има уау лифтинг ефект. Може и да се прежаля и да опитам да изтърпя болката.

Ботокс винаги в 3 зони, иначе може да има обратен ефект. Но отидете при специалист, който има опит с чела, които падат след ботокс. Например д-р Георгиевски. Ако не се постави правилно, ще падне челото и клепачът още повече.

Да, ще се опитам да се свържа с д-р Георгиевски, въпреки, че ми се искаше да намеря добър специалист тук в Пловдив. Но на Морфеус на този етап едва ли ще се навия. Все пак съм още в 40-те си и не искам да се подлагам на тежки и болезнени процедури.
Според мнение на дерматолог, при който бях за терапия Filmed, кожата ми има еластичност и плътност, все още и препоръча редовно почистване, хидратиращи процедури и евентуално скинбустер.
След това, ботокс.

# 591
Със сигурност има добри специалисти в Пловдив , една приятелка ходи при Вандев май беше и е доволна .

# 592
Със сигурност има добри специалисти в Пловдив , една приятелка ходи при Вандев май беше и е доволна .
Горещи препоръки има за д-р Чокоева, но проучвам Simple Smile

# 593
  • Street of Dreams

Toeст ти си правила Морфеус с уау лифтинг ефект? За Морфеус 8 ли става дума?

# 594
А и за нея съм чувала добри отзиви , давай смело , не е кой знае какво ботокса

# 595
Морфеус, ботокс, скинбустър не са тежки и инвазивни процедури.На 40г може да е късно за някои неща, а доста жени вече са състарени преждевременно.

Карам 48г и все още
под очите съм добре, там имам само лека загуба на плътност.
Та всичко е според зависи, както казах, не според това на колко години сме.

Имам час за консултация за горна блефаропластика.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:30 от ДХ3

# 596
Морфеус не е инванзивна процедура, дори напротив. Той е апарат и се препоръчва за млади лица, с цел задържане на това да се започне с филъри. Най-добрата поддръжка за младо лице е ботокс, лазер тип Морфеус, колагенстимулиращи. Скинбустерите за мен са пари на вятъра - няма никакъв смисъл от тях, по-добре да се заложи на хубава козметика и процедура при козметик с Biologique например, веднъж в месеца.
После вече се добавят филъри, няма как, като се появят хлътвания или започнат свличания.
При Морфеус това е, че си боли, но пък няма друг апарат с такъв ефект за мен. При мен наистина става уау, аз съм давала и снимки тук преди време мисля. Но много зависи от лекаря, който го използва дали го е настроил по подходящ начин за съответното лице. Ако не е - може да има дори обратен ефект.

# 597
Морфеус, ботокс, скинбустър не са тежки и инвазивни процедури.На 40г може да е късно за някои неща, а доста жени вече са състарени преждевременно.

Карам 48г и все още
под очите съм добре, там имам само лека загуба на плътност.
Та всичко е според зависи, както казах, не според това на колко години сме.

Имам час за консултация за горна блефаропластика.
Ти си прекрасна в твоите 48 Yellow Heart И не ти личат!
За мен не ти трябва блефаро.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:35 от Joana85

# 598
Joana, моля те изтрий снимките в твоя пост.❤
Трябва ми, защото на десния клепач птозата вече доста се засили и ми пречи.Усещам го и много ме дразни.
Вече
покрива миглите и ми представлява усилие да го бута подвижния клепач.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:30 от ДХ3

# 599
  • Варна
ДХЗ, мислила ли си при кого искаш? Между другото мисля, че при твоето прекрасно състояние на кожата една не оперативна блефаро / с плазмата с точките /би дръпнала добре за период от време.

Общи условия

Активация на акаунт