Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 171
  • 765
  •   2
Отговори
# 675
Момичета, сурови снимки без филтър, на различна светлина, за да видите всички кусури. 2 месеца след 3 скулптури. Обем или промяна негативна при мен не забелязвам. За съжаление обаче ботокса не изкара и 3 месеца и вече напълно ме пусна:(
Не гледайте избухналата коса, на много влажно съм и стилизиране е невъзможно😅

Моля не ме цитирайте

Ако някой не ме знае на 43 съм, май ще стана на 44.
В годините имам 2 поредни зими по 3 СО2 лазер.
Тази година 3 те скулптри.
Слагам скинбустер понякога. Йога правя ежедневно , отделно от тази за тяло, правя и йога за лице.
Вече ми е като ток, докато ходя пеша, постоянно правя упражнения за лицето, ако ме види някой ще ме помисли за тотално куку, плезя се, въртя езика изобщо луда работа, но младостта иска жертви 😅
Пия по 2.5-3 вода, пия колаген. Пуша по 1 цигара на ден с кафето, защото обичам. Мога и без, но нв мисля че 1 ми е проблем толкова. Алкохол много рядко вино. Лягам в 22, ставам в 6.30. С напредване на годините не винаги спя добре и ако не съм спала много ми личи.

Може ли на лично да ми изпратите снимки от Склуптра, защото се чудя дали 3 флакон да поставя, а ми се образуваха хлътнатини още в лицето и бихте ли препоръчали нещо, което не се влияе толкова от тренировките, защото вече нз какво да правя, а искам още 4 кг да сваля

# 676
  • София
Здравейте, прекрасни! Доста съм боса в естетичните процедури и съм правила филъри в устни, ботокс веднъж  и карбонов пилинг. Преди 10 дни се пристраших и направих CO2 ресърфейсинг, много дълбок и агресивен, защото имам дълбоки белези от акне. Първите 4 дни минах през ада, но всеки изминал ден се подобрявах. Сега като гледам резултата си заслужава,  но проблема е че след първата процедура белезите стават по-широки, но по-плитки и трябва да повторя поне. Има ли някой тук, който е минавал през това няколко пъти?
Ако някой иска такава процедура, мога да му разкажа всичко.

# 677
Джаки мина през такъв, по спомен.

# 678
Някой има ли пресни впечатления от д-р  Валянова, Хил Клиник?
Препоръчаха ми я, че добър специалист, но  като човек била неприветлива и дръпната...

# 679
Ужасна е даже като държание.Аз не повторих.

# 680
  • София
При ретуш на ботокс какво да очаквам?
Поставят допълнително в повечето случаи или не?

# 681
Някой има ли пресни впечатления от д-р  Валянова, Хил Клиник?
Препоръчаха ми я, че добър специалист, но  като човек била неприветлива и дръпната...

Скоро ми попадна клипче с нея в Инстаграм - изглежда и кофти. Не знам на колко е години, но съвсем не беше пример за добре поддържана кожа и добре направени естетични процедури, гледайки й лицето.

# 682
Ужасна е даже като държание.Аз не повторих.
Какво прави при нея, като специалист как е?

# 683
О, много отдавна, преди повече
от 10г. Това ми беше първата естетическа процедура- линейни конци.
А съм писала назад из темите.Още на прегледа не ми хареса никак, ама аз нищо не разбирах тогава.По време на манипулацията ми стана лошо и жената реагира адекватно, но като цяло ми е антипатична като човек и излъчване, и повече не се върнах там.В онези години Хил клиник беше мн.популярна.

# 684
помагайте, тези хлътвания бяха по дълбоки, поставях склуптра и до тук стигнах, дали с още един флакон ще може да се пооправят както и слепоочията .. лицето ми е издължено и беше много изпито и сега се чудя какво да правя 🤢 и към кога да се обърна

# 685
На 44 години, бейби доза ботокс на пачи крак. Не повторих, защото торбичките под очите ми се увеличиха. Обясниха ми го с това, че е блокиран мускулът, който се грижи за дренирането на течност около очите. Едва издържах въздействието да премине. Правила съм серия мезо с Jalupro лице и около очи. Правя всяка година серия микронидлинги и пилинги зимата. Не смея Виваче или Морфеус8, че напоследък много негативни коментари за стапяне на мазнини от радиочестотната енергия, както за хайфу преди време.
Все още търся наистина работещ неоперативен начин за стягане и оформяне на долната част на лицето, защото бях на консултация при д-р Войнов за фейслифтинг, и ми се струва твърде страшно с непредвидим резултат...А аз не искам по никакъв начин да ми личи, че съм правила нещо по себе си

# 686
Този проблем с блокиране на дренажа  и торбички при ботокс на пачи крак -често срещан ли е ? 👀
Ох...аз пък искам много да ми личи ,че съм си правила нещо хахах ...искам кой ме срещне да ме пита какво е станало с мен 👌🤣 + в добрия смисъл ,де ...не да мязам на някой 🤡)

# 687
Ще те питат след някакво време ако си последователна.

# 688
Аз да си дам отчет втори ден след Морфеус-по гладка кожа със свити пори, по сочна сякаш, на места леко червенее, леки грапавини от иглите.
Нямам стапяне на мазнини, за тези, които се тревожат, даже ми се щеше да има под челюстта отдолу, ама не, то там сякаш е по раздуто, вместо да е обрано, това нормално ли е?

# 689
Ако има стапяне на мазнини, няма да си проличи веднага, тряба време на организма да ги изхвърли. Нормално е, вероятно е оток. Реално ще може да се прецени след 10-12 дни, като спаднат отоците.

Общи условия

Активация на акаунт