Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 137
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Ефектът от Морфеус проличава най-малко две седмици, до месец. Сега виждате все още отток от процедурата и няма да е това крайният резултат.

# 691
Да, нормално е. Изчакай три седмици за краен резултат, сега е рано да се каже.

# 692
По въпроса за др Валянова , аз съм много доволна от нея и като държание, и като процедури. Мисля, че държанието и се е променило, от това което чувам и от други нейни пациентки от от последните 2-3 години.

Момичета, тези от вас, които са правили Виваче, забелязахте ли стапяне на мазнини? Аз съм със слабо лице, много тънка кожа, без назолабиални, но пък с птоза, не много изразена, но се забелязва. Дали ще има някакъв  лифтинг ефект?

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 14:44 от blue#

# 693
Не Ванеска, а Валянова.

# 694
Благодаря, че ми споделяте за Морфеус!
Уж не усещам вече оток, кожата е спокойна, само следите от игличките.
Обаче съм като наблъскана с филър и нямам грам очертания на челюстта 😒

# 695
Oo, ти пак си добре значи. Аз три седмици бях подута в главата, а под очите бях супер синя, все едно бях след боксов мач... Сега ме е страх да направя отново заради бавното възстановяване при мен, иначе след месец видях резултати. Лицето ми се прибра и стегна, определено изглеждаше по-фино.

# 696
Да, месец най-добре изчакайте за резултати от Морфеус. Преди това си е отток.

# 697
Момичета, да попитам Хармоника, или Скулптра ще е по-добре за загуба на обем, дълбоки назолабиални  и увисване на кожата? По принцип съм със слабо лице, но след отслабване вече е трагично. Тъкмо се бях на вила на Скулптра, но от последните мнения виждам, че дамите слагали я не виждат някакъв съществен резултат. Четох за Каризма и Ленисна, но тях не знам къде ги поставят, а и дали ще свършат работа в моят случай. Слагала съм преди време Радиес и много съществена разлика не видях. Насочила съм се към колагеновите стимулатори и ще бъда благодарна за съвет.

Според мен Sculptra. Каляшева преобрази майка ми пред мен с този филтър. На колко години сте?

Колко флакона Склуптра постави майка Ви и кога забелязахте разликата?

Видях трансформация след втората процедура. Тя направи три в рамките на пет месеца.

# 698
Привет, момичета! Blush
Чета ви с интерес, не успявам да прочета всичко де, та за това имам питане към JAKLIN - май ти беше споневанала, че много от процедурите, които си правила са били при д-р Чолакова, в Пловдив, поправи ме, ако греша, та от скоро посещавам новата клиника, в която работи и тя, в Пловдив, та бих искала да попитам правила ли си ботокс на чело при нея и как се отрази.
  Четейки много от коментарите - съм със смесени чувства, на едни се е отразило добре хем на линиите, хем повдигане на клепачи, от което имам нужда, последните години доста ми паднаха клепачите, гневна бръчка нямам, а по скоро отпускане на кожата в областа на челото, с наченки да ми излезне бръчка.
  А други - от самия ботокс казвате, че са ви паднали сякаш клепачите.

# 699
Има ли птоза сериозна съм на мнение, че ще паднат.

# 700
Не Ванеска, а Валянова.
Да, Валянова имах пред вид

# 701
Здравейте,
повлияна от мненията тук записах час за ботокс при д-р Георгиевски.
Сред мнениета, които прочетох битува това, че доктора не обезболява достатъчно и процедурата е неприятна. До колко е разумно да си взема лидокаин крем и да се намажа преди това сама? Последно ботокс съм слагала не помня вече кога при покойната д-р Лекова.

# 702
И аз искам такъв крем. От къде мога да си закупя? Моля, за линк! Смятам точно това да направя при следващото ми посещение за ботокс при Георгиевски.

# 703
И аз искам такъв крем. От къде мога да си закупя? Моля, за линк! Смятам точно това да направя при следващото ми посещение за ботокс при Георгиевски.

Видях, че се предлага в аптечната мрежа.

# 704
Чолакова е слагала Радиес на мъжът ми и ботокс, той беше доволен.
На мен само ботокс, не и се получи, спадна ми клепача, но то при мен никой не успя освен Георгиевски.

Общи условия

Активация на акаунт