Термин Август 2025

• 38 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Много сте тихи 🙃 Предстои ми първи преглед в сряда, тогава ще съм 6+3, надявам се да чуем сърчице и съм нетърпелива. Симптоми все още нямам, освен леко болезнени гърди и леко гадене от време на време. При вас как е? Вашите първи прегледи минаха ли? Чухте ли сърчице 🥰

# 16
Здравейте, момичета. По термин съм 6 г.с. и 4 дни. Малко ми е притеснено, защото до преди няколко дни имах леки симптоми - болезнени и подути гърди, лека подутост в корема и понякога гадене, но от няколко дни симптомите затихнаха. От притеснение пуснах и чхг през 72 часа - първото беше 13000, второто беше 15545 и ми е леко притеснено. Чак във вторник съм на лекар и до тогава ще се побъркам. Моля за съвет.

# 17
Здравейте, момичета. По термин съм 6 г.с. и 4 дни. Малко ми е притеснено, защото до преди няколко дни имах леки симптоми - болезнени и подути гърди, лека подутост в корема и понякога гадене, но от няколко дни симптомите затихнаха. От притеснение пуснах и чхг през 72 часа - първото беше 13000, второто беше 15545 и ми е леко притеснено. Чак във вторник съм на лекар и до тогава ще се побъркам. Моля за съвет.

Съветвам те да се наслаждаваш и отпуснеш, да спреш да четеш в интернет информация.
Всичко ти е наред. Трябва да си спокойна и наспана.

# 18

Съветвам те да се наслаждаваш и отпуснеш, да спреш да четеш в интернет информация.
Всичко ти е наред. Трябва да си спокойна и наспана.
Благодаря за окуражителните думи 🙏 Опитвам се да съм спокойна, но в някои моменти е трудно да не изпадна в паника 😵‍💫

# 19
  • София
Здравейте и от мен! Бройте ме в клуба на августовски бебета 2025 (дано всичко е наред). За мен това е втора бременност, имам дете на 4г, също родено през август. Сега съм в 7+2 г.с. Би трябвало терминът ми да е на 09.08. Преди няколко седмици бях сигурна, че ще ми дойде цикъла, защото ми започна кафеникаво зацапване и когато всичко спря бях много изненадана. Видях двете чертички на същата дата, на която и с първото ми дете. Предишната ми бременност нямах никакви неразположения и се чувствах добре. От миналата седмица имам гадене, което хич не ми харесва Smile Първо помислих, че детето ме е заразило с вирусче, но по-скоро е комбинация между вируса и бременността, защото сутрин ми е много кофти. Утре ще е първият ми преглед и се надявам да чуя само хубави неща. Hands V
Успех на всички, надявам се, че ще си споделяме и ще се окуражаваме до края Relaxed

# 20
Здравейте днес бях на преглед 7+4г.с доктора се поизмъчи докато види ембриона и после и пулса, беше се скрило, чак се притеснихме, но накрая даже пусна да чуем пулса ❤️ ембриончето е 0,9см отговаряло на 6+6г.с. не знам дали е повод за притеснение.
На мен вече от 1 седмица много ми се гади но удържам фронта не съм повръщала още
Пусна ми кръвни изследвания които ще правя утре
Jamily добре дошла и да пишеш как е минал прегледа ☺️
Звездичка всичко ще бъде наред Hug

# 21
  • София
miminka_12, благодаря! Чудесно, че всичко е минало добре при теб. Аз съм голяма фаталистка и все имам чувството, че нещо ще се обърка Weary Моят преглед е чак довечера в 21:00ч. Вече вибрирам от нетърпение Smiley

# 22
Благодаря за подкрепата. Всичко ще е наред и при теб, щом сте чули и видяли малкото човече. При мен ту се появяват симптоми, ту изчезват. Особено гаденето, което е само на моменти. Опитвам се да свикна с мисълта, че ден с ден не си прилича и да бъда малко по-спокойна. Пожелавам на всички да имаме спокойна бременност и пухкави бебочета на финала ☺️
Здравейте днес бях на преглед 7+4г.с доктора се поизмъчи докато види ембриона и после и пулса, беше се скрило, чак се притеснихме, но накрая даже пусна да чуем пулса ❤️ ембриончето е 0,9см отговаряло на 6+6г.с. не знам дали е повод за притеснение.
На мен вече от 1 седмица много ми се гади но удържам фронта не съм повръщала още
Пусна ми кръвни изследвания които ще правя утре
Jamily добре дошла и да пишеш как е минал прегледа ☺️
Звездичка всичко ще бъде наред Hug

# 23
Здравейте! И аз днес минах втори преглед.
Видя се ембрион 12 mm, чухме пулс.
Всичко е наред . 7г.с съм.
Каза ми да си пия фолиевата киселина и в другите витамини. На 2 Януари последно отивам с това направление и ме пуска за женска консултация. Каза ми от сега да си запазя час за фетална морфология, тъй като се чака с месеци. Специално за Добрич.
Тъй като съм болна ми каза да внимавам да не вдигам температура над 38 градуса.
Да пия парацетамол само при нужда.
Пожелавам на всички ни да сме спокойни,
Всичко да върви както трябва. По - малко да се тревожим. Групата да става все по голяма ♥️

# 24
  • София
Здравейте! Снощи мина моят преглед. Оказа се, че приложението, което ми показваше, че съм в 7 г.с. ме е подвело и всъщност вчера бях в 6+3 г.с. За щастие всичко към момента изглежда нормално. Чухме и видяхме как пулсира сърцето. Човечето е 4,7мм, с нормални размер и форма. Дано всичко е наред в следващия месец Hands V
От една седмица ме мъчи кашлица, а аз започна ли да кашлям си я влача със седмици. Доволна съм, че докторът ми изписа някакви медикаменти, с които мога да пробвам да я потушавам тази гад. Дано подействат, защото по принцип нищо не ми помага в тези случаи. Unamused

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 15:15 от Jamily

# 25
Чаках я и аз тази тема, записвамс е веднага с термин начаото на август.л утре съм на 2ри преглед и мен ме подведе прилоението (с първата бременност беше изключително точно) надявамс е пусл да се чуе и всичко да е наред. Яко витамини ми изсписа лекаря , отделно и фраксипарин (с тромбофилия съм ) чудя се все още дали да е този проследяващия лекар (за София) , тъй като се разбрхаме да не я регистрира все още бременността .
При Ковачев ходя  в момента, някой ако има препоръки за София препоръки за следене с тромбофилия приемам Simple Smile Хареса ми лекаря , но с предишното АГ всичко се случваше на място урина изследвания тя си ги носеше, а сега иска всяка седмица да ходя да ми взимат кръв, което е супер странно за мен и стресиращо ако няма причина защо да се прави

# 26
Вече официално мога да кажа - бременна съм 🍀 днес мина първият ми преглед, има сърдечна дейност, размерите отговарят на календарния срок 6+3, мястото на имплантация е чудесно - фундуса на матката. Единственото, което ме обърква ... АГ настоява да започна поне аспирин протект или акард през ден заради PAI мутацията - хомозигот, докато хематолог преди десет дена каза, че не е необходима терапия. Репродуктивният ми лекар също беше на мнение, че няма нужда от терапия. Така или иначе започвам да пия акард през ден, но е много объркващо - всеки специалист е със собствено мнение и добра аргументация, а аз съм по средата.

# 27
Вече официално мога да кажа - бременна съм 🍀 днес мина първият ми преглед, има сърдечна дейност, размерите отговарят на календарния срок 6+3, мястото на имплантация е чудесно - фундуса на матката. Единственото, което ме обърква ... АГ настоява да започна поне аспирин протект или акард през ден заради PAI мутацията - хомозигот, докато хематолог преди десет дена каза, че не е необходима терапия. Репродуктивният ми лекар също беше на мнение, че няма нужда от терапия. Така или иначе започвам да пия акард през ден, но е много объркващо - всеки специалист е със собствено мнение и добра аргументация, а аз съм по средата.

С първата бременност пиех аспирин протект , за момента не ми е изписан, а само витмаин Ц 2х1 500 мг ш допълнение с още витамини, за момента каза, че няма смисъл.И аз се обърках, но не съм натоявала. звсеки специалист явно следва собствени рабизрания и проучвания. Поздравления за хубавите новини

# 28
Здравейте, аз си чакам моя първи преглед чаааак на 27.12., от 17.12-съм с положителен кръвен тест. Записвам се да ви следя и ще пиша след първи преглед!

# 29
  • София
Тези, които сте от София къде мислите да правите ранната фетална морфология? Миналият път се следях в Щерев с пакет за проследяване и там ми беше включено всичко, а сега съм супер неориентирана и ми малко странно накъде да се насоча.

Общи условия

Активация на акаунт