Отговори
# 30
Цитат
Ферит според мен получава панически атаки,няма друга тежка болест .Разбира се,това също е  сериозно заболяване ,но с добро и правилно лечение,човек може да забрави бързо,че е получавал такива
VAL, за съжаление положението е по-сериозно от панически атаки. И не са само халюцинациите признак за сериозност. За мен първият сигнал, че нещо започва да се срива в психиката му, беше онова вглеждане в изпъкналото огледало в болницата преди 2 серии,струва ми се, и изкривения си образ, който видя в него. Сега е налице и психо-соматично разстройство (и Ева цитира някакъв пост в този смисъл), което показва, че организмът му не може вече да се справи по естествен начин с натрупаните страхове и всеки нов силен стресор го поваля.

# 31
Цитат
Ферит според мен получава панически атаки,няма друга тежка болест .Разбира се,това също е  сериозно заболяване ,но с добро и правилно лечение,човек може да забрави бързо,че е получавал такива
VAL, за съжаление положението е по-сериозно от панически атаки. И не са само халюцинациите признак за сериозност. За мен първият сигнал, че нещо започва да се срива в психиката му, беше онова вглеждане в изпъкналото огледало в болницата преди 2 серии,струва ми се, и изкривения си образ, който видя в него. Сега е налице и психо-соматично разстройство (и Ева цитира някакъв пост в този смисъл), което показва, че организмът му не може вече да се справи по естествен начин с натрупаните страхове и всеки нов силен стресор го поваля.

Надявам се да не е това
Но,може би си  права
Всъщност,дали и сценаристите знаят какво е?
Като при Сейран..

# 32
# 33
Благодаря за новата тема № 70!

# 34
В предните две серии Есме се беше запътила за Антеп в качеството си на жертвоготовна майка, която би направила и невъзможното, за да спаси детето си от грешките му. Не се е запътила за Антеп, защото е започнал да й липсва животът на Пепеляшка.
Тези две "напълно некомпетентни" дами се оказаха достатъчно компетентни, за да оставят на адвокат да движи документите за покупко-продажбата на ресторанта. Тук (няма как да не направя сравнение) като антипод ми изскча другата сделка, на която станахме свидетели. Не стига, че беше направена под звуците на зурни, но стана без присъствието нито на адвокат, нито на нотариус. Не знам колко трябва да си глупав, за да сложиш подписа си върху документ по този начин?! Разбира се, че този документ е с тежест в съда и ако си измамен, си е за твоя сметка. Мисля, че всеки от нас е чувал от адвоката си да внимаваме под какво се подписваме, в една или друга ситуация, или да не подписваме без негово присъствие. Друг е въпросът, че в споменатия документ се залага нещо, което всъщност не е собственост на подписалия се, ама...
 На мен много ми се иска сценаристите да решат да увенчаят с успех бизнес начинанието на Есме и Гюлгюн. Крайно време е да им се случи нещо наистина хубаво и тяхно си. И въобще не ме интересува дали е реалистично или не. Станахме свидетели на къде-къде по- глупави неща, така че това ще го преживея съвсем спокойно. А и кой може да каже дали един човек притежава бизнес нюх или не?!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 02:52 от Fi79

# 35
# 36
Добро утро мацки 😘. Д видим тази вечер нашите ще оберат ли наградите на келебеците.

# 37
Добро утро,стискам палци за наградите,но щом заминаха Афра и Мерт мисля,че няма да е това,което заслужават
Още малко по темата за Есме и Гюлгюн,защото заслужава внимание
Бих се радвала да видя,как двете се ориентират за собствен бизнес,посещавайки първо образователни курсове,обучавайки се в новите тенденции,запознавайки се с технологии и дори съвсем малък интерес към съществуващия пазар в този сектор
Полезно и правдиво щеше да бъде да дадат двете жени как се интересуват какви са изискванията,законите и кои са институциите,свързани с дейността,която искат да развиват
Подписването на документ за собственост,или наем на помещение пред адвокат не прави бизнес.Всъщност,двете нямат нищо общо
Да не забравяме и бремеността на Есме,която в най-скоро време би могла да и попречи дори да става от леглото
Разбира се,че има много нелогични  и необясними сцени,действия,моменти и случки в сценария на този сериал
И тази е една от тях
Ако посланието е към младите и не толкова млади жени,които трябва да излязат от оковите и бариерите на дома си,то точно това,което показаха в серията е доста подвеждащо и дори опасно,особено когато става въпрос за ресторантьорския сектор

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 09:04 от VAL*

# 38
Рейтинг на Ялъто от вчерашното повторение! Пишат, че е добре, особено в тотална! ✌🏻

# 39
  • София
Добре е, доста даже за 12 на обяд. Дано и през седмицата пуснат в нормален час още едно повторение. Четох тук по темите, че Кралят го гласят за четвъртък, не знам от къде е инфото, мисля, че трябва да е в понеделник. Така ще завъртят сериалите и фраговете и ще вдигнат общото гледане на този канал, което ще е добре за всички.

Бирсен снощи писала кои ще печелят днес. Оставам без коментар Scream особено за актьор, ако е вярно.
Така или иначе, след като нашите се прибраха снощи късно стана ясно, че едва ли ще присъстват днес.

# 40
Затова ли стената ми с Х е пълна с това!

Бирсеновото не е ли нейна прогноза?

# 41
Здравейте, момичета! 🙂

Келебеците отдавна не са това, което бяха преди години. Там отдавна роля играят продуцентските и мениджърските връзки.

# 42
  • София
Затова ли стената ми с Х е пълна с това!

Бирсеновото не е ли нейна прогноза?

Да, заради това. Прогнози са, уж. Казани й от мениджърите на победителите, вероятно.

Днес чува ли се нещо за сет?

# 43
Свикнали сме да не получаваме нищо, но в крайна сметка не е чак толкова важна статуетката, а кой е грабнал сърцето на зрителя. Дори и с лошия сценарий на проекта, актьорската игра на АфРам е емблематична и това, ако реално се гледа на нещата никак няма как да се отрече. А за екранна двойка по-обичана от СейФер няма, с невероятна химия и докосваща зрителя и предизвикваща вихрушка от емоции, но действителността е задкулисни игрички за огромно съжаление.

# 44
Добро утро!🌷
Снимки има в ялъто! Има няколко сторита.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 10:40 от Dichkata

Общи условия

Активация на акаунт