Отговори
# 45
Делулу ЧагиЗо +1! ✌🏻

# 46
Свикнали сме да не получаваме нищо, но в крайна сметка не е чак толкова важна статуетката, а кой е грабнал сърцето на зрителя. Дори и с лошия сценарий на проекта, актьорската игра на АфРам е емблематична и това, ако реално се гледа на нещата никак няма как да се отрече. А за екранна двойка по-обичана от СейФер няма, с невероятна химия и докосваща зрителя и предизвикваща вихрушка от емоции, но действителността е задкулисни игрички за огромно съжаление.
Оххх.. Аз не мога да свикна, не могаааа 🤕☹️....Всичко друго мога да преглътна, но двойката от 3 години е една- Сейфер ❤️❤️❤️ и ако и тази година ги оставят без награда...пес...
Какво е това задкулисие, какво е това чудо...За целенасоченото пренебрегване на Мерт даже не ми се говори....Имам чувството, че този натиск е само и само да смени мениджъра си🙄

# 47
Афра и Мерт не били на сета в ялъто. Това момиче чуло от работниците от екипа, че имало сет в болницата.

# 48
Аййй, амджата! 🤘

# 49
Афра и Мерт не били на сета в ялъто. Това момиче чуло от работниците от екипа, че имало сет в болницата.

Да, и рускините пишат, че втори екип снима в болницата

# 50
Явно ще закарат Ферит в болница.

# 51
Афра е пристигнала в ялъто, а също и Сезин (Есме).

# 52
Има видео! ✌🏻

https://x.com/yalicapkinieng/status/1865721972925096220?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Афра е пристигнала в ялъто, а също и Сезин (Есме).

# 53
Ах момичетаа,защо ли си мисля,че Сейран ще е тази която ще има проблем със забременяването.. Cold Sweat

# 54
  • София
Добавих анкета.

Афра дали наистина идва от сет в болницата. Косата й сякаш е направена вече за снимки.
Иначе имаше стори за сет в 7 и 30 сутринта, но не знам дали е било от болница. Сега са качили някаква медицинска чанта от ялъто.

# 55
  • София
От последните серии най-много ми допадна, че се започват нови сюжетни линии, и има шанс да гледаме АфРам на сет-а до лятото. Всичко останало е едно разтакаване, повторения, паралели. Сега пък Ферит ще е болен, проблеми със забременяването ще има Сейран. И докато я докараме до брак и бременност, ще дойде месец юни за финала.
Не знам, защо не ги съберат, да изживеят една бременност, пък била тя и съпроводена с борби на други фронтове?
Предполагам, че сега Ферит няма да иска да я обременява със състоянието си, а тя него- да лишава от наследник, и става една ......

# 56
За направените изследвания на Сейран и Суна: Ако проблемът е със Сейран, този път тя няма да го отблъсне, а според мен е редно да се борят заедно, стига сценаристите да мислят така, защото другото вече го гледахме. Но ако е със Суна, като нищо може да направят паралел. Удачно ще е АбСун заедно да решават проблема, ако сценаристите решат, стига паралели, че ни омръзнаха. До тук образът на Суна е даден като разумен човек, когато дава съвет на Сейран, но слаб характер за решенията, свързани с нейния живот, като единственото правилно бе да се омъжи за Аби (защото не обичаше истински Кая).

Според мен проблем ще има Суна, не й желая зло, но за резултатите разговора започна от нея. Ако заболяването е като на Сейран, вече имат опит.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:57 от ani.zaiche

# 57
  • София
Не мисля, че Сейран ще има проблеми със забременяването.
Имало е нощен сет в болница, излезе снимка от 3:40 сутринта. Нашите от самолета на сета ли са отишли Flushed

# 58
Няма навлеци, няма метреси, тейзета и баджанаци... няма инфоооо Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

# 59
  • София
Това от рано сутринта не било сет, сега така пишат. Ами ще си чакаме фраг.
И снимки чакам, от Афра или Мерт, да се разбират там помежду си, че да има какво да обсъждаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт