Отговори
# 555
Има огромно разминаване в любовта на Сефер,която нашите любимци успяват да ни предадат чрез невероятната си игра и странните образи,които сценаристите пишат за тях двамата
С любовта си,те ни карат да копнеем за романтизъм и идиалистичност,а всъщност сме насилени да гледаме психари,които правят всичко възможно да не ни покажат що е любов и как може да се преживее нормално тя
После търсят къде е повредата,в чий телевизор...

# 556
Не знам какво да кажа за фрага. 😵‍💫 Тези сценаристи са отвратителни, как се паднаха в нашия сериал. 🤮

# 557
  • София
Четох предположение в Х, с което съм съгласна и вярвам, че може така да са го написали

Като гледам взаимодействието за пореден път се убеждавам, че туркините си искат драмите.

# 558
Определено турските зрители ще харесат този епизод. Което пък е важно за рейтинга, така че нека има драма.
Аз бих предпочела Сейран сама да разкаже на Ферит и двамата да се изправят пред ситуацията и да намерят решение, но...познавайки сценарийното мислене което прилагат на Сейран няма да стане, както и Ферит никога няма да признае сам за здравословното си състояние.
Но все пак ще имаме бейби, ще имамеее измъчено и драматично, но ще имаме.
Сега не знам Суна ли е казала първо на Сейран или Сейран сама е отишла при лекарката.

Май Аби ще прави номера на Ферит...

# 559
Явно СЦ са клиенти на психиатрията. Само болни мозъци могат да напишат толкова
драматични преживявания на тези млади хора. Не ми се мисли Ферит как ща понесе този товар.

# 560
Четох предположение в Х, с което съм съгласна и вярвам, че може така да са го написали

Като гледам взаимодействието за пореден път се убеждавам, че туркините си искат драмите.

Дано стане така, защото вече качих сценаристите на бесилото.😁

# 561
Чакайте, чакайте, някой да ми обясни, че не мога да намеря смисъла 😃 Значи ако Сейран иска да забременее ще трябва да мине някакво лечение, което от своя страна ще отключи предишното ѝ мистериозно заболяване, така ли? Науката това не може да го обясни ми се струва😃😂 ама все пак, ако има някой по-компетентен да обясни... бебето ли ще убие Сейран или лечението за да може да забременее ли.

# 562
Афито си смени снимката на профила!

# 563
Нещо разведряващо от Ураз. Simple Smile Впечатления от Мерт от интервюто в университета.
 Възхищава ме колко деликатен човек е. Two Hearts
С гугъл преводач е, но се разбира.
Скрит текст:

Вellie_ellie не бебето, а промените в хормоналните нива по време на бременност могат да предизвикат рецедив при някои онко заболявания например, но ние така и не знаем какво й беше на Сейран.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 19:51 от teya123

# 564
  • София

Вellie_ellie не бебето, а промените в хормоналните нива по време на бременност могат да предизвикат рецедив при някои онко заболявания например, но ние така и не знаем какво й беше на Сейран.

Точно това щях да пиша. До колкото знам от познати, след ин витро например, рискът от някои видове рак е много по-голям и се правят два пъти по често прегледи и изследвания.
Сейран вероятно ще трябва да прави някаква хормонална терапия, следователно за нея ще е опасно.
Но нека да видим дали и в серията ще обяснят нещо.

# 565
Големи сте оптимисти Grinning Откъде такъв късмет в нашия фандом, че да имаме хубав новогодишен епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
Оставиха ни само с надеждата за коледно чудо.🤣  Наистина не разбирам защо винаги СейФер са изправени пред подобни изпитания. Защо? А и като сценаристите искат да развиват тази линия, то поне да ни бяха спестили бремеността на Есме. Като цяло развитието на нейния образ за мен е най-странен, но това е друг въпрос...
П.с.: Снимката на Афито е красива, различна, леко мрачна, но определено ми харесва.♥️

# 567
Коледните чудеса са само за нас,християните
Те Коледа нямат,камо ли чудеса по това време

# 568
Val, аз за нас говоря, че само с тази надежда ни оставиха сценаристите. Както се писа и по-рано, турските зрители явно харесват повече тези драми и се надявам това поне да повиши рейтинга.

# 569
От еп 87! ❤🔥

Общи условия

Активация на акаунт