Отговори
# 510
Мерт казал вчера на срещата, че до края на сезона ще продължат.
Но много се надявам да не изкарат в кавги и разправии до юни. По видеата от вчера си личеше, че пак се карат Сейран и Ферит Head Band

# 511
  • София
Тъкмо това исках да напиша, актьорите си казват цял сезон, дори Мерт вчера точно. Тая първо писа края на декември, после края на януари, сега средата на март. Единствено ме притеснява, че много внезапно сякаш решиха да забременят Сейран.

# 512
Ами то ние си мислим, че Сейран ще забременее веднага, но с нашите сценаристи няма гаранция за нищо.

# 513
.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:33 от Милена Тодорова 756835

# 514
Тамън на време я забременяват! 😂 Ако кара като бременността на скапаната риба, значи ще име е и сезон 4! 😂😂😂
Развали ми настроението тая гадина Бирса!

# 515
Това ли беше профилът, който е близък до продукцията?

https://x.com/moiprotege_/status/1868341096062787778?t=xVoMIrIWN … 2EwyElcP-Aqw&s=19

# 516
  • София
Това ли беше профилът, който е близък до продукцията?

https://x.com/moiprotege_/status/1868341096062787778?t=xVoMIrIWN … 2EwyElcP-Aqw&s=19

Да, тя доста преувеличава, но в случая цитира официална информация.
Мерт вчера е казал, че ще работят още 5-6 месеца, не 3. Изгубих туита с точните му думи. Дирен, Афра и Емре казаха цял сезон. Ако тази наистина си измисля е редно от продукцията да я опровергаят, защото тя вреди по този начин.

А днес беше толкова хубав ден, изобщо нямам намерението да си развалям настроението заради тази.

Обсъждахме клюки с АфРам-ки

Ето това е реклама, 44 май се е поизчерпал Joy

# 517
Мистери, ако може сподели клюките за клюкарските ни души. 😄😜🙏

# 518
MysteryG, и аз имам малък принос за изчерпването на #44YSL 😀. И се присъединявам към молбата на Lilia* - сподели клюките и с нас, за да си оправим настроението.❤️

# 519
Здравейте и аз изгледах серията
Вече се страхувам за Ферит,Корхан,ялъто,Суна и Сейран
В нито една серия до сега не съм се страхувала за никой от тях
Остана в мен някаква горчивина и съжаление
Съжалявам Халис,който е в края на дните си,предавайки властта на Ферит,но недоумявам,как този човек,който проверява всичко и не се доверява на никой ,с лека ръка прие обясненията на Ферит
Съжалявам Орхан,който е толкова слабохарактерен и неспособен да приеме дори и упрека на баща,чийто упрек заслужава в пълна мяра
Съжалявам Суна,която наистина не е приключила с Ферит/така почувствах аз решението и да му помогне/.
Рано е още да се критикува за това,че скри думите на лекарката от Сейран,мисля,че в следващата серия ще го направи
Съжалявам Сейран,която никога до сега не се отдаде напълно на любовта си към Ферит и е готова във всеки един момент да го остави сам с проблемите му
Но най-много съжалявам Ферит
Той няма избор,трябва да поеме този риск,за да спаси семейството си.Семейство,което изобщо не иска по никакъв начин да се обедини около него и като един юмрук да поемат удара
Но,той направи тази необмислена до край крачка,без да се осведоми предварително от кого взима парите и защо са толкова щедри тези,които му ги дават
Във всеки бизнес важи едно правило-че грешките са поредното стъпало към върха,защото чрез тях ти се учиш да се предпазваш  
Надявам се,Ферит да има възможност да изплува и да се спаси от тази грешка.И мисля,че Аби ще е този,който ще го спаси
Хареса ми,че завъртяха сюжета и намесиха бизнеса.По добре от трети лица до тях
Направиха ми впечатление и въпросите на Сейран,как се превозват тези скъпоценности и как се съхраняват.
Това е огромен пропуск на Ферит,че не се е информирал до сега,но това е и пропуск на дядо  му,защото той е този,който трябва да предаде не само символичен пръстен на наследника си,а и да го научи изцяло от А до Я как се ръководи този бизнес
Почти съм на ясно кой как ще постъпи в следващите епизоди.
Само се надявам сценаристите да са написали добре образа на Сейран,защото такава тя не ми харесва.
Със сигурност е права,но някак не е плътно и в радост и в беда,както се казва за двама,които ще продължат заедно живота си до края

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:00 от VAL*

# 520
  • София
Мистери, ако може сподели клюките за клюкарските ни души. 😄😜🙏

Нищо по-различно от обсъжданото тук, но по-надълго и широко Stuck Out Tongue Winking Eye
🧿🧿🧿🧿🧿

Мисълта ми е, че определено има значение кой ти е рекламното лице. Само от форума толкова много хора си купиха червилото, някои и по две бройки, за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Моля, за превод на отговора на Емрулах! 🙏

# 522
Феновете са коригирали сценария. 😁🥰

# 523
Емрулах

Жената написа, че няма лесно да се направи финал преди 100-ия епизод и това е истина. С действията, които трябва да се предприемат след няколко седмици, и без това и вие ще разберете, че разговорът за финал е ненужен 😎 #YalıÇapkını

# 524
  • София
Ами каквото и да кажа за Бирсен, не си заслужава.
За втори път Емрулах пише след нея, не знам ОГМ ли си го правят сами или тя се заяжда нарочно.

Каквото такова, дано снимат поне до май месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт